Как тренирах - 14

• 29 645
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Пробвай от всичко, всеки ще ти препоръча неговия любим спорт, както аз моя- фитнес, но в карйна сметка, най- важното е тренировките да ти носят удоволствие, за да бъдат постоянно явление в живота ти, следоватено ще е много по- ефективно  да ходиш 3 пъти на фитнес с кеф, отколкото 2 на степ аеробика и след 2 месеца да спреш, щото не ти харесва. Незнам, мое мнение. Аз например, мразя някой да ме юрка- по- бързо, наляво надясно, и тн, мразя да имам определен час за трен, и така...
danj, подкрепям мнението на Modifite  Peace Аз съм зависима от това, кой кога ще гледа детето и не мога да ходя на някакъв спорт, който е с точно определени дни и час, затова фитнесът ми е най-подходящ за мен, пък и ми харесва. Иначе бих ходила пак на таекуондо Peace

За уикенда -
направих сефтето с подаръка на любимия новите зимни кънки  Heart Eyes

# 46
Минус 7,7 % мазнини!!! 6 килограма надолу, мазнинни, 2 са направени в мускулна маса от тези 6!!!

Мария ме похвали, което е много рядко явление, и ми даде още една спайдерска чашка за кафе. Laughing

# 47
Хелп моля  Flutter

Спрях да кърмя миналата седмица и от днес съм на хранителен режим( не обичам думата диета).Имам да свалям има няма 25-30 килца...уф ужасна работа,които трупнах по време на 2-те бременности и малко отпреди това. 1,65 см. и 84кг. съм.Предложения някакви имате ли?Не разполагам с много време и мноого финанси,но все ще успея Simple Smile Ще чакам да се включите  Hug

# 48
Хелп моля  Flutter

Спрях да кърмя миналата седмица и от днес съм на хранителен режим( не обичам думата диета).Имам да свалям има няма 25-30 килца...уф ужасна работа,които трупнах по време на 2-те бременности и малко отпреди това. 1,65 см. и 84кг. съм.Предложения някакви имате ли?Не разполагам с много време и мноого финанси,но все ще успея Simple Smile Ще чакам да се включите  Hug
За какво предложения Grinning

# 49
Хелп моля  Flutter

Спрях да кърмя миналата седмица и от днес съм на хранителен режим( не обичам думата диета).Имам да свалям има няма 25-30 килца...уф ужасна работа,които трупнах по време на 2-те бременности и малко отпреди това. 1,65 см. и 84кг. съм.Предложения някакви имате ли?Не разполагам с много време и мноого финанси,но все ще успея Simple Smile Ще чакам да се включите  Hug

Laughing Mr. Green Някакъв спорт ли,фитнес ли ( много съм боса там) Искам да свалям,какво да треенирам?

# 50
  • София
Хелп моля  Flutter

Спорт и правилно хранене (и двете заедно). На какъв режим си?

Здравейте, моля за съвет. Отсланах с 40 кг и е видимо, че имам какво да стягам. Какво бихте ми препоръчали фитнес или нещо като аеробика, степаеробика или нещо друго?

Всеки спорт ще те стегне (освен може би сумо),  стига да тренираш правилно. Така че избери това, което ти харесва. Ако не ти се обикалят 100 зали в търсене на твоя спорт, може за начало да погледаш в youtube клипове, за да се ориентираш кое ти се струва най-приятно.

Иначе Модифайт е прав - всеки ще ти препоръча своя любим спорт, но това не значи, че и на теб ще хареса. И не се връзвай на "непременно прави еди-какво си, само от него има ефект!!!" и съответно да блъскаш нещо, което не ти допада, само защото някой си бил казал, че нищо друго не важи. Лош спорт няма. Важното е да го правиш с кеф.

PS. Данитка, горното се отнася и до теб Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 15:00 от Flip

# 51
Хелп моля  Flutter

Спрях да кърмя миналата седмица и от днес съм на хранителен режим( не обичам думата диета).Имам да свалям има няма 25-30 килца...уф ужасна работа,които трупнах по време на 2-те бременности и малко отпреди това. 1,65 см. и 84кг. съм.Предложения някакви имате ли?Не разполагам с много време и мноого финанси,но все ще успея Simple Smile Ще чакам да се включите  Hug

Laughing Mr. Green Някакъв спорт ли,фитнес ли ( много съм боса там) Искам да свалям,какво да треенирам?
Фитнес...какво се чудиш Grinning

# 52
Flip не съм на нито един от режимите тук,направи ми го един доктор.Ясно е че трябва спорт,но се чудя какъв точно  Thinking затова се обърнах към вас ...

Писали сте,докато и аз пишех ....
Ок ясно фитнес,но изобщо си нямам и на идея какво трябва да правя там,тъмна индия с 2 думи!Колко посещения трябва да имам седмично?!Проверих на няколко места близичко до нас,но никъде не предлагат инструктор,освен на едно място,но там искат доста голяма цифра,която аз немога да си позволя,а да отида и да се чудя какво да правя,малко тъпичко ми изглежда,а около мен няма хора,които посещават фитнес.

# 53
  • София
Ами пак ти казвам, няма как да ти препоръчваме спорт, ти трябва да си избереш каквото ти харесва. Всеки спорт е хубав. Иначе ако държиш някой нещо да ти каже - Поци вика фитнес, аз препоръчвам степаеробика, Ламята ще каже на зумба да ходиш... Как ще ти помогне това?

# 54
Повече гласове - там ще се ходи  Laughing

Сега сериозно събирам мнения и ако нещо ми допадне,ще търся в района ми и ако намеря нещо,което да ми е удобно като място,час,цена там ще ходя ...За това ми е помощта

# 55
Flip не съм на нито един от режимите тук,направи ми го един доктор.Ясно е че трябва спорт,но се чудя какъв точно  Thinking затова се обърнах към вас ...

Писали сте,докато и аз пишех ....
Ок ясно фитнес,но изобщо си нямам и на идея какво трябва да правя там,тъмна индия с 2 думи!Колко посещения трябва да имам седмично?!Проверих на няколко места близичко до нас,но никъде не предлагат инструктор,освен на едно място,но там искат доста голяма цифра,която аз немога да си позволя,а да отида и да се чудя какво да правя,малко тъпичко ми изглежда,а около мен няма хора,които посещават фитнес.
Какво разбираш под 'голяма цифра'?

Аз работя с личен треньор, имам забележителни резултати от август насам. Спайдър клуб говори ли ти нещо?

# 56
Голяма цифра за мен е от 70лв. нагоре  Peace

Този спайдър клуб звучи много добре,но не виждам никъде цени,ще споделиш ли?Мога и да се класирам за този в Изток.

# 57
Тогава не ти го препоръчвам. Цената е над 100. Laughing
Нооо, аз съм доволна и не смятам да спирам, въпреки че вече долу горе знам упражненията.

# 58
Жози не плаши момичето ще помисли че за една тренировка над 100 Laughing

P.P. От началото на новата година мисля и аз да се включа при спайдърите.

# 59
Не бе, слънце, за 8 тренировки предния месец дадох 120 май, защото тренирах в групичка.

(ако решиш , свирни, ще те насоча към Мария. Или ако си по-близко, можеш да посещаващ и Плиска)

Общи условия

Активация на акаунт