Как тренирах - 14

• 30 003
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Поци, честита ти рожденичка! Да е жива и здрава и да спортува като тати   bouquet
По темата: днес почивка. Едва се домъкнах от работа до вкъщи 3 км взех за 15 минути, насрещен вятър+мускулна треска от клекове=недобра идея да се кара колело.

# 91
# 92
За пръв път от известно време намерих време и желание за тренировка, и от ентусиазъм се попресилих ooooh!
Ама като не знам кога пак ще имам и време и желание, викам си давай сега ти е паднало Laughing

Честита рожденничка Поци, да те радва много.
Интервюто утре сутрин с чая ще си го чета, че леглото ме зове Simple Smile

# 93

Добро утро Simple Smile Една снимчица за стимул  Flutter
Поци веднага набарал интервюто Wink
По темата: днес пак ще клякам.

# 94

Добро утро Simple Smile Една снимчица за стимул  Flutter
Поци веднага набарал интервюто Wink
По темата: днес пак ще клякам.
И във Фейса го сложих даже Grinning

# 95
  • ВАРНА
Поци, с леееекичко закъснение - честит рожден ден на дъщеричката ти! Да расте здраво и щастливо дете!

При мен е едно и също - силова тренировка и кардио след това (кростренажор). И мерките, и килограмите започнаха да мърдат надолу  Simple Smile

# 96
Поци, с леееекичко закъснение - честит рожден ден на дъщеричката ти! Да расте здраво и щастливо дете!

При мен е едно и също - силова тренировка и кардио след това (кростренажор). И мерките, и килограмите започнаха да мърдат надолу  Simple Smile

Благодаря  bouquet
Ламята  bouquet
Браво Hug

# 97
буболечка, браво!   bouquet  bouquet Страхотна си!
Бях забравила, че си колоездачка, ето от кого ще искам съвети за колелото. Толкова сме се запалили с половинката, че сега и е много криво, че има сняг на вън.
Отивам да чета интервюто  Peace

# 98
буболечка, браво!   bouquet  bouquet Страхотна си!
Бях забравила, че си колоездачка, ето от кого ще искам съвети за колелото. Толкова сме се запалили с половинката, че сега и е много криво, че има сняг на вън.
Отивам да чета интервюто  Peace

Ако питаш мен..на Буба сняг и дай...да кара Laughing

# 99
Ние все още не сме екипирани за сняг, пък и може би и гуми по-стабилни ще ми трябат, но мисля че за догодина ще съм съвсем екипирана и снега няма да ме спре, за манията ми по колелата.

# 100
Ние все още не сме екипирани за сняг, пък и може би и гуми по-стабилни ще ми трябат, но мисля че за догодина ще съм съвсем екипирана и снега няма да ме спре, за манията ми по колелата.
Аз минах през този период...6 байка имаме с жената Mr. Green Crazy

# 101
  • София

Ах, дразнител... Ние с мъжа ми се редуваме на един  Mr. Green

За сметка на това, след като лятото се доказахме като пълни откачалки с един парапланер на поляните между Младост и Студентски град, сега пак сме готови да скандализираме обществото - след вечеря (т.е. след около 30 минути) отиваме със сноуборда да се упражняваме на деретата  Laughing Ако след ден-два видите двама луди с каяк в Борисовата, не се бойте, ние сме - тренираме за Втора купа по каяк на сняг  Mr. Green

# 102

Ах, дразнител... Ние с мъжа ми се редуваме на един  Mr. Green

За сметка на това, след като лятото се доказахме като пълни откачалки с един парапланер на поляните между Младост и Студентски град, сега пак сме готови да скандализираме обществото - след вечеря (т.е. след около 30 минути) отиваме със сноуборда да се упражняваме на деретата  Laughing Ако след ден-два видите двама луди с каяк в Борисовата, не се бойте, ние сме - тренираме за Втора купа по каяк на сняг  Mr. Green
Joy Joy Joy..супер..браво на вас Hug Hug Hug

# 103
Добро утроооо Simple Smile

Поци, защо не казваш, че сте веломаниаци и вие  Peace

Аз правих преди години 2 опита с колела по-скъпи и ми ги откарданаха и двете, не по моя вина, едното от брат ми, другото го беше взел приятел и пак някаква мизерия...  Sad Половинката е с доста по-скъпо колело от мен, аз сега започнах пак с карането с по-евтино, да видим колко ще издържа. Догодина сме планували доста по-сериозни дестинации  Heart Eyes
За сега сме спретнали ските и сноуборда в коридора, готови за зимни подвизи, само чакаме да натрупа. На дребната съм планувала догодина да започнем с уроците със ските, въпреки че сме в малък спор относно това на какво да се учи, защото мъжо кара сноуборд, а аз ски.  Peace

# 104
Вчера тренировка:

goodmorning - 3х6/5/5х17,5
cable push pull - 3х8/7/6х25
повдигане на пръсти на смит машина - 3х15х40
лежанката на Милко - 3х8х8

Моята група във фитнеса се увеличава, вчера привлякох още един приятел и вече сме 4-ма. Собственикът на фитнеса ни е кръстил "групата на Лили" и се уговаряме да ходя с отстъпка вече  Wink М/удругото супер голяма мечта ми е да стана треньор някой ден  Blush Сега тренирам една приятелка и ми е толкова готино, много се кефя, като постига резултати.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт