Може би гърлото е зачервено Аз купувам по 2 подаръка,защото единият го подарява Дадо Коледа в Градината,апък другият го слагам под елхата на 25-ти сутринта

и мишка нямам.

Твойта к'ва марка е? 

Твойта к'ва марка е? 
Не съм дораснала още за Светкавица

Много тъжно!

Това сериозно, писна миии това чистене и накрая да дойдат и да ми се изсерат на метеното!
Обичам да има хора вкъщи, да идват, да си отиват...Ноооо не обичам да не ми се съобразяват и да си влизат като в магазин.
Аз чистя и бъхта, а те дойдат, та даже и краката с обувките на парното си качват!!!!
Но ще се оправим де, няма страшно. Ма какви са тези болести дето ги влачи Ема не знам, но всеки път всички ни тръшка.

че тези болести ще ме побъркат вече.Дано по Коледа сме здрави,че отиде ни хотелчето
ааа и кутия ми дадоха подарък,10 балона,свирка ей така,езък че загубих детето и чантата с докумените ама ще си изкарам нови,нали съм на далавера сега.ще чакам другата седмица мИсото

Голям майтап си Ели!

Сериозно марката е Торнадо, всичко е 6, ама защо не си взех на времето с воден филтър ми се набутах така?
То смуче и хвърля, аз бърша прах. Всичко добре с тези водни филтри, но всеки дума, че не става за всекидневна употреба!
Мой ден без прахосмукачка не минава, ако не мина става страшно-куче + 2 деца + още 1 по-голямо е немислимо без да я яхна. Четох за Рейнбоу, нооо имала много джаджи чак и такива да ти изсмукват и пречистват въздуха. Но аз обичам по-простите неща, не искам да мия 1000098298469832047 приставки и да не е много голямо, че ще трябва да спя с него.
А пък и това чудо Рейнбоу много пара, не си заслужава. С 2 думи не знам какво искам. Т.е. знам-искам да не е голяма на размери, да смуче добре, да не изхвърля прах. 
Бързо да се орпавя малчо, че лошо с тези болести.