Меркуриус д-р Михайлов го дава за пресушаване на нослето.
,не се отчайвай толкова бързо,не ти давам,гледаш ли обявите в jobs.bg,направи си CV и пусни обява че търсиш,много хора(фирми) така намират персонал...също гледай там и за временна работа,или на непълно работно време,не всеки търси кадри за по цял ден, познати, уф трудно си е наистина,поогледай обявите и в регионалните инспекторати понякога търсят най различен персонал по училища и ДГ.... и ако не за чужбина 
,само не се отчайвай.Ще се появи някоя работа ,точно за теб.Напълно ти влизам в положението,била съм година и половина без работа.Дерзай.
Аз знам, че хубавите неща стават бавно. Имай търпение и запази спокойствие, когато най-малко очакваш ще намериш работа, на която да ходиш с кеф!
При мен също всичко отнема много време, всяко нещо, никога нищо при мен не е станало от раз!!! Никога! Но аз съм тооолкова позитивна и винаги, макар и трудно ми се получават нещата. Типичен карък съм. Та не си сама в невървенето.
Там /София/ без работа едва ли ще останете. Вярно, че е лудница, живота е коренно различен, но човек с всичко свиква.
се е заела с тази част. 

Вредя и на себе си и на всички около мен така, а не се справям, да се стегна
.
. 

Препоръчани теми