ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 3

• 24 151
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
Добрутру,мацки. Flutter Hug
Как сте в този студен ден?Аз треперя като лист,краката ми ледени,ужас... #Crazy ooooh!
ЗИЧЕ,тоя страшен бързак бе  Joy Joy.Сто пъти го гледах и не можах да загрея как го прави тоз номер. hahaha hahaha
Да ставам да хапвам ,че много работа ме чака.Хубав ден,момичета. Hug
Мастър4е,охооо хубава изненадка ще е . Party Party

# 76
  • Някъде в търсене ............
Добро утро дами

Мастерче, щом ша та ИзнинадВът(поне 3-4 пъти да е  tiptoe kiss) простено ти е, остава за някой друг път Wink

# 77
  • София
Здравейте,момичета Hug
Явно не само на мен ми е хладно днес Crazy
Деси,обадиха ли ти се за резултат от интервюто?
Зиче,рецептата на аладушките не я знам точно(действаме малко на око),но продуктите са същите като на марудниците.Понякога содата се заменяше с мая Wink
Мастерчетооо,и да не забравиш да се похвалиш LaughingХубаво изкарване,мила Hug
Хубав ден и от мен  Sunglasses
Оооо,Деската пуснала такава обилна закусчица Heart Eyes

# 78
  • сред люляците
Я каква хубава закуска има тук Simple Smile
Здравейте и от мен   bouquet И аз съм в редиците на студенливите  hahaha

Мастърче, наслаждавай се на изненадата  Hug

Пожелавам топлина в душите днес!

# 79
Ей,ме на и мен
да закусим от хубавата закусчица,а после ще го мислим
да се наредя в редицата на зиморничавите

# 80
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ БЛИЗНЕТАААААА Hug Hug
МАСТЕРЧЕ половинчо все изненади ти готви нека нека бравос на него ей таквиЗ маже харесвам аз  Mr. Green
ТОНИ ние с дедко се опитахме да го направим номера става но малко по бавно Wink
ДЕСТА изкуши ме със закуската добре че ме нямаше сутринта сега може Wink
НИНОН ще опитам да ги направя ма то като са със същите продукти са е същите на вкус сигурно newsm78
ИЛИАНКА, МИРО И ПОЛИ и вие ли сте зиморничеви бе то май само аз съм от лудите дето още под якето ходя с къс ръкав в къщи не сме пускали още парно и съм по къс ракав и боса Sick Mr. Green Mr. Green Mr. Green мразя жегата ......

# 81
Ами аз от малка съм си зиморничава,сега съм най-дебело  облечена у нас,даже и от децата,
а ако знаете пък мъж ми как ходи- в къщи де-по летен потник,къси панталонки и бос(без чорапи и чехли) за него пантофи няма, а и той е близнак
Моля някой да ме светне как да разгледам албума на 1стр.?

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 17:02 от МИРО И ПОЛИ

# 82
  • Някъде в търсене ............
Нинка, понеделник ще ми се обадят с отговор. Нещо нямам голяма надежда, но все пак си стискам палци Sunglasses
Аз съм много зиморничава, ходя си навлечена още от септември да ми е топличко newsm73

# 83
  • Пловдив
Ами аз от малка съм си зиморничава,сега съм най-дебело  облечена у нас,даже и от децата,
а ако знаете пък мъж ми как ходи- в къщи де-по летен потник,къси панталонки и бос(без чорапи и чехли) за него пантофи няма, а и той е близнак
Моля някой да ме светне как да разгледам албума на 1стр.?

Ние с мъжа ти сме едни и същи с такъв се живее не като с моя дедко дето все му е студено  Mr. GreenАз отворя той след мен затвори , Joyвсе навлякан ходи и пак му е студено ,като го гледам чак ми иде да вия  от секлет Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
ДЕСКА стискам палци още до понеделник ще стискам само да стане работата Hug Hug

# 84
  • Пловдив
ПАК ИЗЧЕЗНАХТЕ  Mr. Green Mr. Green
НОРМАЛНО  Mr. GreenТО И МНОГО ПИСАХМЕ ТОЗИ ПЪТ ДАЖЕ  hahaha hahaha hahaha

# 85
  • сред люляците
Нееее, не сме.  Mr. Green Тук съм, ама нещо не съм на кеф. Оф, тези моите настроения...

# 86
  • Бургас
Да се запиша и аз-тук съм,стоя си под климатика и съм си добре. Мързи ме и кафе да ида да си взема.

# 87
И аз тука ама не ми е нещо на кеф .Малкия болен и си е в къщи.И хем съм гладна хем незнам какво ми се яде. ooooh!

# 88
Явно времето днес действа на всички подтискващо
пак стана мрачно и вали,вали
и аз съм си в къщи с двама болни ,а и навсичкото отгоре не ме и слушат
ходихме до поликлиниката за моя болничен,добре че незаваля тогава,че щяхме да се наредим
ние от снощи пък нямаме топла вода-министерството не е платило газта
е оплаках се,който не иска да не чете

# 89
Аз пък съм "горе на черешата" на работата и нямам време,мА сЯ съм в пауза и "цъфнах" при вас Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт