ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 3

• 24 152
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Мен пък днес не ме мързи защото е хладничко и живвам в такова време.
Сутринта се метнах на колелото и обиколих половината град ей така два часа карах Mr. GreenПосле се прибрах направих една картофена запеканка от Мастерче я знам Wink,та имам и ядене.
Тъкмо се прибрах взех малкия от центъра и сега сядам да релаксирам малко Hug

# 91
Зиче,ние с теб сме готвили нещо подобно
аз станах да правя едни палачинки
И ха този термометър много високо измерва днес

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 15:22 от МИРО И ПОЛИ

# 92
  • сред люляците
Аз пък съм "горе на черешата" на работата и нямам време,мА сЯ съм в пауза и "цъфнах" при вас Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ох, как искам и аз да имам много работа и да нямам време да мисля за глупости само...
Моят мъж пък днес иска печено пиле. Това ще правя за него, пък за мен... още не знам. Имам едни броколи в хладилника, май е време да си приготвя нещо. Идеи?

И всички болни деца бързо да оздравяват! Включително и моето. Mr. Green

# 93
  • Някъде в търсене ............
Да се разпиша за деня Mr. Green, закарах зверовете на у-ще сутринта. Прибрах се и спах до 12ч.  колко ми беше хуууууубаво, много ми липсва сън.... Имах гости до преди малко и сега отивам на пазар за месища и почвам да готвя гювеч  chef
Гледам си стари и хубави клипове на Skid row и плакна ли плакна очички Crazy, отивам да прибирам Мърко (пуснах го на двора да бесенее малко)

# 94
  • София
Здравейте,и аз съм тук Grinning
Зиче,на вид много си приличат,та затова ми напомниха на мамините аладушки Grinning,сигурно и на вкус ще го докарат подобно.На мен пък от няколко дни ми се ядеше крем-пита.Е,днес си я спретнах и сега чакам да стегне Mr. GreenЕй,много я обичам,а и не само аз Crazy
Деска, fingerscrossedи аз от понеделник не съм ги пуснала. LaughingПрибирай го,щото тук ако знаеш как валя допреди малко ooooh!
Илианче,онзи ден гледах по Фиеста-та много апетитно ризото с броколи bowuuИначе аз много ги харесвам и със сос бешамел.

# 95
Ето на-обед стана ,а близнаците ги няма
къде се изпокрихте,аз досега си слушах музика във фейса
днес няма да готвя и съм почивка

# 96
  • Бургас
Моя интернет днес ми пробва дали ми е здрава нервната система-като цветомузика е-ту има,ту няма,тази иконка ще ме побърка.
Ошетах офиса поне,да не я гледам.Сега съм в голяма чудене дали и прозорците да не измия. Поне да ги оставя в добро състояние.

# 97
Момичета, толкова ми е приятно, че мога да ви драсна два реда! Не се сърдете, че не съм много редовна в писанията, ама доста работа ми се насъбра.   bouquet

Ето, черпя ви за подмазване да не ми се сърдите много!

Деси, стискам палци!

Мастерче, твоя половинчо ( много ми хареса това обръщение  Hug )  с изненадите явно е голям сладур! Само така!

Зиче, ама аз все се чудя как поддържаш линия с толкова много вкусни рецепти, пък то било с активно спортуване на колелото и с внуците! Хитруша, разконспирирах те!  Hug

Belle Fleur , ние цяла седмица сме така с кабеларката  N 3. В съседния апартамент живеят майка ми и баща ми и благодарение на тях научих за проблема. Аз пред ТВ-то сядам само вечер , най-много новини да гледам.  Баща ми ги е насмотал вчера и те днес оправиха проблема.

Аз днес имам почивен ден.  Ходих на зъболекар- 2 мъдреца с хилти ми обработваха! След това бях на фризьор- това вече беше далеч по-приятно. Върнах си предишния кафяв цвят на косата, приключих с експеримента "кичури".

След малко ще отскоча да си нагушкам сладкия племенник, който вече е на 10 месеца и всеки ден пише писма до дядо Коледа с фулмастери! Ще надникна да видя какво си е пожелал  Joy !

# 98
Добро утро  food010Писали сте си за студа-и аз съм зиморничава,но това лято направихме парно и сега ходим по-къс ръкав в къщи LaughingИначе с таз голяма къща нямаше стопляне,а и как да държиш децата в една стая.Много съм доволна и хич не ми се излиза навън.Снощи имахме гости,спретнахме едно софричка и сега ще има за два дена ядене PeaceИ без това мъжът ми събота и неделя е на лов-та аз  и децата сме лесни.Не,че не обичам да готвя...повече мисе прави разни там сладкиши,но с туй малко чудо е малко невъзможна мисия.Когато спи на обед или рано сутрин към7ч. трябва да се готви.Днес ще украсяваме елхата,че баткото няма търпение да пише писмо на дядо Коледа.Не,че и на мен не ми е хубаво-обичам го този празник.Всичко е украсено и придава настроение.Та да видим кво си е измислил таз година????

# 99

Мастерче, твоя половинчо ( много ми хареса това обръщение  Hug )  с изненадите явно е голям сладур! Само така!

newsm10 smile3521

Вярно си е!....
А кат гледам ква почерпка си спретналааааааааа Crazy Crazy Crazy Crazy Как да ти се сърди човек!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
АмА кат пишеш по-често е по-хубаво да знаеш.....  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 100
  • Някъде в търсене ............
ДобрЮтро дами  Hug
Зиче направих родопските палачинки(така ги нарече дребната) харесаха ни   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Днес ми е много едно мрачно, имах намерение да се пошматкаме с дребната по центъра, но няма да стане Sad.
Пускам една пералня и сядам да си гледам филми , имам поне 10 свалени които ме чакат отдавна да ги видя Party .

# 101
  • сред люляците
Ох, да ви се оплача, дъщеря ми е болна и вкъщи е ужас... Не мога да мръдна никъде  Sad

# 102
Ох, да ви се оплача, дъщеря ми е болна и вкъщи е ужас... Не мога да мръдна никъде  Sad
Малеей.....Ужас!.....Горкото детенце.....И ти покрай него .... Hug Hug Hug
Кво му е? Rolling Eyes...Дано да не е нещо сериозно,че аман от болести!Пфууууу...... ooooh!

# 103
  • сред люляците
Малеей.....Ужас!.....Горкото детенце.....И ти покрай него .... Hug Hug Hug
Кво му е? Rolling Eyes...Дано да не е нещо сериозно,че аман от болести!Пфууууу...... ooooh!

39* температура, много зачервено гърло и кашлица... Rolling Eyes

# 104
ilrai78, бързо оздравяване!!! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт