ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 3

• 24 139
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Хубав ден съм нацелила да се приобщя към вас:) Да ви е честит празника:)
Надявам се да приемате нови хора:)
Ето и моята "анамнеза":
Топло ми е. Студено ми е.
Ела тук. Махни се, че ще ти перна един.
Смях до скъсване. Ще си изрева и вътрешностите.
Обичам. Ненавиждам.
Това ми е интересно. Мани го това, егати скуката.
Искам нещо ново. Явно по ми подхожда инерцията.
Много добра. Изключително злТова съм аз. Вписвам ли се в критерия за жена-близнак:)

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Здрасти И Добре Дошла!   Hug Hug Hug Hug

дИДРАНАДЧЕ....мЕРСИ ЗА МИЛИТЕ ДУМИ...тРОГНА МЕ! Hug Hug Hug

# 646
Тенк ю, дами;) Черпя виртуално:) Докато съм добро настроение:) После огън и жупел ще сипя вкъщи:)

# 647
Добре дошли в отбора на Близначе и Heltah !

Сега намерих 5 минутки да прочета назад какво съм изпуснала- ми все хубави работи са се случвали! Hug

Зиче- да ти е жива и здрава внучката  и все така да те радва! Не един, ами 2 златни медала- златното Вики ще му викаме вече!
Мастерче- поздравления за концерта, а за снимката с Калин благородно завиждам! Hug
Блазе на МИРО и ПОЛИ, че е била на концерта!

Аз сега ще чета темата за цветята в "Хоби" Подариха ми портокоалово дръвче и Каменно цвете. Не знам как се гледат, а много им се зарадвах. Някой ако знае да казва  Hug

От мен едно НАЗДРАВЕ!!!

# 648
После огън и жупел ще сипя вкъщи:)
Що бре?!  Mr. Green....Кой се е провинил толкоз..... Whistling......Малееее не му завиждам.... hahaha

Паза...Благодаря ти миличка!Калин ни беше барабаниста тая вечер...Иначе ни е "ученик" по пеене...Ще видите другия месец кат му излезне албума,колко е хубав и разнообразен.....И той сам си го е направил(композирал,текстове,аранжименти и т.н.)....Ние само насочваме с пеенето всичко да е ОК. .....

# 649
Момичета,Честит празник!
Бъдете винаги обичани и обичайте!

# 650
Още никой не ме е ядосал, ама нали ми е лабилно настроението:)

# 651
Още никой не ме е ядосал, ама нали ми е лабилно настроението:)

newsm48....Мухахахахаха...... newsm65 newsm65 newsm65

# 652
  • Някъде в търсене ............
Много ме е срам, но на патерици ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МИ БЛИЗНАЧКИ! Много любов и романтика ви желая Hug

Добре дошли на новите попълнения  bouquet

# 653
Нещо го обърнахме на поздрави.Дайте да върнем първоначалния облик на темата  Hug

# 654
Нещо го обърнахме на поздрави.Дайте да върнем първоначалния облик на темата  Hug
ХА-ХАХ-ХА..Изчакай да стане май-юни...тогава да видиш поздрави.... hahaha Тва нищо не е.....
Как иначе да си се поздравим? Нали сме сме си дружки.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 655
Близначки, добро утро:) Днес имам потенциал за смяна на настроенията, от сутринта съм яхнала метлата:)

# 656
Я да видя,кой ми иска метлата-тя е моя и от един месец само аз си я яхам
като ми мине всичко,тогава може да я преотстъпя
това вместо Добър ден,момичета

# 657
  • Пловдив
ДОБРО УТРО....
 МЕТЛАРКИТЕЕЕ СОПРИТЕ СЕ БРЕЕЕЕ Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ей ви по една метла белким ви одуха вятъра и седните на дупетата си без нерви.

МАМА МИМИ ми то в една тема и без поздрави не може нали ? Имаме един ден в годината наш ти сега искаш да ни го развалиш  Mr. Green JoyТемата си е екстра даже сме за медали  щом вече  я изписваме ,щото това в началото беше много трудна работа на месец по една публикация  Sick Mr. Green Mr. Green Joy
ДЕСКА ти как си с работата за това ли зачезна и ти  newsm78 Flutter

# 658
Момичета, добро утро!

Гледам, че метли има в изобилие....взимам си една, че днес ми е ден за чистене. В последно време все ме няма вкъщи и бая има за метене  Hug
Хубав ден!

# 659
Добре де, признавам без бой. Яхнах прахосмукачката като вид терапия срещу домашните навлеци.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт