Тема Незабравима (Unutulmaz) 124

• 28 109
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
От фрагмента :
От къде накъде полицията да е пред Харун заради Еда, да я защитава?! Няма логика, няма дело, няма решение на делото и няма заплаха към Еда!
По-скоро предполагам, че охраняват Арас!

Мисля, че за да съдействат ако не се разреши достъп на Еда до детето, което ме навежда на мисълта, че Еда е направила постъпления за съдебно дело. Друг начин няма. А Арас сам се навира да е с Еда, няма за какво да го охраняват!

Но в името на каква Еда ще иска достъп до Ямур, правейки постъпления за съдебно дело?! Знаем,че до този момент тя е непозната за нея!
 Според мен момента с решението на Еда за права над Ямур, ще е  на срещата им на терасата до морето ( както писах в по-предния пост и за причините ).

Мокси, без превод само си гадаем! Но Еда е майка на Яамур и иска да си види детето. Това право никой не може да го успори, виж за бащата може да се поспори. Дори и у нас трябва да има съдебно решение за да има режим на посещения. Тяхното законодателство е друго и не знам как е! На кея има и нещо друго. Другата сряда ще го видим, не казвам, че ще разберем...

# 76
Дами, като Ви 4ета, следващият епизод е разнищен! Безпокои ме, какво ще коментираме до следващата сряда! Пейзажът ми е абсолютно безинтересен!

Да, много тъпо взе да става.
Някаква интрига може да има в целувката на Мелда и Бату.
Да му се натиска, за да изкопчи информация, която й трябва да предостави на Харун.
Иначе е много нелепо- гледа и въздиша по снимките на Харун, а се хвърля на врата на Бату.
Това не е типично за Мелда.
Целувката на Еда и Харун може наистина сега да е негова фантазия.
Мъжете са по-крайни, затова ще видим и завършека й, не като фантазиите на Еда.  Wink
Или просто сценаристите ще ни поднесат поредната манджа с грозде.
Настройвай се за манджа с грозде!

# 77
От фрагмента :
От къде накъде полицията да е пред Харун заради Еда, да я защитава?! Няма логика, няма дело, няма решение на делото и няма заплаха към Еда!

Мисля, че за да съдействат ако не се разреши достъп на Еда до детето, което ме навежда на мисълта, че Еда е направила постъпления за съдебно дело. Друг начин няма. А Арас сам се навира да е с Еда, няма за какво да го охраняват!

Но в името на каква Еда ще иска достъп до Ямур, правейки постъпления за съдебно дело?! Знаем,че до този момент тя е непозната за нея!
 Според мен момента с решението на Еда за права над Ямур, ще е  на срещата им на терасата до морето ( както писах в по-предния пост и за причините ).

Еда, на основание акта за раждане, в който е вписана като майка, може да изиска съдебна заповед да се вижда с детето си.
Може да иска и изобщо да й предоставят родителските прва тя да се грижи за дъщеря си.
Може би в главата й е именно втората идея, което му заявява на кея, и аз мисля, че срещата е по този повод.
Полицията съдейства на Съдия изпълнител при възпрепятстване на контакта с детето.
Но това ще е един полицай, тук, като че ли отиват да ловят голям престъпник , това недоумявам  Rolling Eyes
И ако Ямур отблъсква Еда, то това може да е и заради факта, че е разбрала, че иска да я отнеме от баща й.
В тази битка, както и преди говорехме, Харун е с едни гърди напред.
Детето е силно привързано към баща си и го обича безкрайно много.
Няма как да свикне отведнъж с чуждата жена Еда.
Няма и съд, който да го постанови това. Трябва много дълго време работа с психолог, убеждаване.
Едва ли ще насилят едно дете с кого да живее.

# 78
Момичета, до по-късно ! Трябва и да се работи.  Blush

# 79
Г-жо Броненосец, искрено Ви благодаря!

# 80
Г-жо Броненосец, Благодаря Ви! Отново не ни изоставихте! Невероятна сте!!! За Вас са тези български рози:

# 81
Здравейте незабравима дружина  Hug Heart Eyes

Мокси фейо наша благодаря за новата тема  Heart Eyes

Г-жо Броненосец безкрайни благодарности за превода .С вълшебна пръчка  babydust7идвате и раздавате много усмивки и топлина в душите ни. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 82
Е момичета най сетне Харун да е твърдо убеден ,че зад всичко това стоят Бурак и Бату.Много ще се радвам сценаристите да са си взели поука и по достоен начин да представят техния  крах.Няма по -голями гадове от тия двамата . ooooh!

# 83
От фрагмента :

Еда, на основание акта за раждане, в който е вписана като майка, може да изиска съдебна заповед да се вижда с детето си.
Може да иска и изобщо да й предоставят родителските прва тя да се грижи за дъщеря си.
Може би в главата й е именно втората идея, което му заявява на кея, и аз мисля, че срещата е по този повод.
Полицията съдейства на Съдия изпълнител при възпрепятстване на контакта с детето.

В случай, че така са решили да развият сюжетната линия- мое мнение е ,че това ще е най-голямото недорозумение. И най-несправедливата "присъда" за Ямур. Поставям се на мястото на това малко и невинно същество-да се появи жена след 4 год. и да ти каже "Ангелче,ти си моя дъщеря"  Thinking
Може би повечето няма да са на това мнение, но можеше и по друг начин да се стекат обстоятелствата  Peace

# 84
След снощната серия оставам тайничко да се надявам ,че поне диалозите са много силни иначе по нищо неовинявам сценаристите .Много протакане много нещо  ooooh!

# 85
  • Русе

Г-жо Броненосец, с радост и благодарност ви пращам цветя за превода!

# 86
Здравейте , компания незабравима! Hug Hug Hug
Желая ви прекрасен ден! Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesМокси, чудесна Нова тема , благодаря!

Oгромно благодаря на г-жа Броненосец за превода!

# 87
  • Русе

Здравейте момичета!
  До сега не съм се включвала в коментариите относно филма и няма да наруша принципите си, но снощната серия ми изби балансите. Какъв филм беше, а каква боза стана!!! Дано да се променят малко нещата. Та в този ред на мисли искам да ви кажа нещо, което бях чула или прочела някъде, вече не помняточно от къде - сценарият на първи сезон е по истински случай и авторката му е от екипа на сценаристите. Ето защо първи сезон беше толкова романтичен, завладяващ и истински. Личи си,че продължението, т.е. втори сезон  не е само художествена измислица, а направо сценаристите си смучат от пръстите в стремежа си да удължат филма.
    Не ни остава нищо друго освен да правим протести да си върнат сценаристката в екипа, а дали ще има резултат - незнам.  newsm78
Ома, няма да ни обърнат никакво внимание! Ако съседите от фен-клупа имат такова намерение, аз ще ги подкрепя! Но как да разберем това?! newsm12

# 88
  • Русе

Забележете къде са ръцете на Еда! Харун си я притегля, за Еда е неочаквана целувка. smile3521  Ох,дано тази не излезе фантазия! Praynig Praynig Praynig

# 89
може би, като вижда Арас навън, така да му показва на кого принадлежи наистина Еда и да не си прави излишни илюзии

Общи условия

Активация на акаунт