Тема Незабравима (Unutulmaz) 124

• 28 096
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Благодаря на Моксито за новия дом!

# 62
От фрагмента :
От къде накъде полицията да е пред Харун заради Еда, да я защитава?! Няма логика, няма дело, няма решение на делото и няма заплаха към Еда!
По-скоро предполагам, че охраняват Арас!

Мисля, че за да съдействат ако не се разреши достъп на Еда до детето, което ме навежда на мисълта, че Еда е направила постъпления за съдебно дело. Друг начин няма. А Арас сам се навира да е с Еда, няма за какво да го охраняват!

То4но така!

# 63
Този път целувка ще има,но
е много вдървена и изкуствена.Няма я предишната страст(все пак 4 години са били разделени)
очаквах по страсна целувка.
Не съм съгласна! И на мен ми се искаше малко по-хард да го раздадат, след толкова години, но явно стилът на Харун е такъв. Искат да покажат, че изпитва към Еда нежна любов, а не животинско привличане. Целувката си е екстра.

newsm10 newsm10 newsm10

# 64
Опаа. Включвам се за малко. Добро утро на всички.
Снощната серия май няма да я гледам. До колкото разбирам нищо интересно! Обаче новият фрагмент.....Леле...Да ви кажа май ще си променя мнението, че между тези двамката няма нищо в релания живот. С много страст се целуват. Направо взривоопасно става около тях. Не ми хареса, че малката се разсърди на Еда. Дано да е детска ревност,а не предпочитание към Едже или нещо такова. Пистолетът не вярвам да е за Арас.

Така е! Пистолетът не е за Арас! За кенан е! Детска ревност е! А за първото ти заклю4ение ти подарявам цветя:  bouquet  bouquet  bouquet

# 65
От фрагмента :
От къде накъде полицията да е пред Харун заради Еда, да я защитава?! Няма логика, няма дело, няма решение на делото и няма заплаха към Еда!

Мисля, че за да съдействат ако не се разреши достъп на Еда до детето, което ме навежда на мисълта, че Еда е направила постъпления за съдебно дело. Друг начин няма. А Арас сам се навира да е с Еда, няма за какво да го охраняват!

Но в името на каква Еда ще иска достъп до Ямур, правейки постъпления за съдебно дело?! Знаем,че до този момент тя е непозната за нея!
 Според мен момента с решението на Еда за права над Ямур, ще е  на срещата им на терасата до морето ( както писах в по-предния пост и за причините ).

# 66
Добро утро !
Мокси, благодаря ти за новата тема !

Сега да продължа за филма. Досега не е имало толкова слаб епизод. Образите на героите издишат. Толга напусна сериала именно поради несъгласие с образа си. Арас са го лепнали като някаква кръпка във филма. Обидно е за актьора. И Мелда и Харун в поведението помежду си са толкова неубедителни. Снощи като цяло Мелда беше много слаба, то никой не игра добре, може би Хаят си е старата Хаят, но...
Не може да се сглобяват някакви сцени, без никаква идея, спойка пом/у им.
А и с кретена Керем колко време ни занимаваха, има ли някой да се вълнува от този образ.
В първите серии беше по-поносим, но сега е досада направо.
Изобщо, толкова съм разочарована, че нямам думи. Какво направиха от този толкова вълнуващ, спиращ дъха филм. Rolling Eyes
Дано така да се е получило само за този епизод. Но актьорите загубят ли хъса, тръпката в играта, а това ще се случи при толкова слаби, накъсани сценарии, изчезва и магията на филма.
След снощната серия, рейтингът ще клони към нула.

Извинявайте за тези мрачни мисли.
Тутакси ви пожелавам един прекрасен и вълнуващ ден !
 Hug Hug Hug

Подкрепям!

# 67
От фрагмента :

Но в името на каква Еда ще иска достъп до Ямур, правейки постъпления за съдебно дело?! Знаем,че до този момент тя е непозната за нея!
 Моментът с решението на Еда за права над Ямур, ще е  на срещата им на терасата до морето ( както писах в по-предния пост и за причините ).

Да!

# 68
  • Варна

Здравейте момичета!
  До сега не съм се включвала в коментариите относно филма и няма да наруша принципите си, но снощната серия ми изби балансите. Какъв филм беше, а каква боза стана!!! Дано да се променят малко нещата. Та в този ред на мисли искам да ви кажа нещо, което бях чула или прочела някъде, вече не помняточно от къде - сценарият на първи сезон е по истински случай и авторката му е от екипа на сценаристите. Ето защо първи сезон беше толкова романтичен, завладяващ и истински. Личи си,че продължението, т.е. втори сезон  не е само художествена измислица, а направо сценаристите си смучат от пръстите в стремежа си да удължат филма.
    Не ни остава нищо друго освен да правим протести да си върнат сценаристката в екипа, а дали ще има резултат - незнам.  newsm78

# 69
Дами, като Ви 4ета, следващият епизод е разнищен! Безпокои ме, какво ще коментираме до следващата сряда! Пейзажът ми е абсолютно безинтересен!

# 70
# 71
а прави ли ви впечатление как малката, като се ядоса за нещо и започва да събира багажа в куфарчето. Напомня ли ви за някой друг?

# 72
Дами, като Ви 4ета, следващият епизод е разнищен! Безпокои ме, какво ще коментираме до следващата сряда! Пейзажът ми е абсолютно безинтересен!

Да, много тъпо взе да става.
Някаква интрига може да има в целувката на Мелда и Бату.
Да му се натиска, за да изкопчи информация, която й трябва да предостави на Харун.
Иначе е много нелепо- гледа и въздиша по снимките на Харун, а се хвърля на врата на Бату.
Това не е типично за Мелда.
Целувката на Еда и Харун може наистина сега да е негова фантазия.
Мъжете са по-крайни, затова ще видим и завършека й, не като фантазиите на Еда.  Wink
Или просто сценаристите ще ни поднесат поредната манджа с грозде.

# 73
а прави ли ви впечатление как малката, като се ядоса за нещо и започва да събира багажа в куфарчето. Напомня ли ви за някой друг?

Да, и още как !!!  Peace Peace Peace

# 74
59 еп, 1 част

Харун: Как си Мелда?
Мелда: Много съм добре. И то много добре.
Ти как си? Как е Ямур?
Х: Добре сме.
М: Много се зарадвах, че ме потърси. Каквото и да сме преживяли в миналото, над това остава нашето приятелство. Аз никога не ти обърнах гръб, и сега не бих. Когато и да имаш нужда от мен, аз винаги ще съм до теб. Няма нещо в този живот, което не бих направила за теб. Моля те, знай това!
Х: Благодаря ти, Мелда!
М: По въпроса за компанията - ти не се притеснявай. Какво мога, разбира се, че ще ти помогна. За това не се съмнявай.
Х: От теб искам само да разбереш кои са хората, които направиха заговор срещу компанията и семейството ми.
М: За това ли се върна?
Х: Да!
М: Значи след това отново ще се върнете с Ямур в Англия? Еда знае ли, с нея пак...
Х: Не искам да говоря за това!
М: Извинявай!

''Не забравяй, Ямур, дори и да не съм до теб, аз всяка вечер ще ти разказвам приказки'' Татко ти.        Има ли някой в живота ти? С друг ли сподели сърцето си? Не зная, Харун. Единственото, което знам, е , че не мога без теб, защото те обичам до болка. Ще видиш! - отново ще те спечеля, любов моя, пак ще бъдем едно семейство. Много болка понесохме заради тази любов, но разбрах едно - ние принадлежим един на друг и никой не може да промени това. Ти, аз и дъщеря ни - повече никога няма да се разделим, ще сме заедно завинаги.

М: В г-н Арас ли се съмняваш?
Х: Не знам. Това се мъча да разбера.
М: Сигурна съм само, че г-н Арас не действа заедно с Бурак и Бату
Х: Да седнем.
Коя е причината толкова да му вярваш? Колко добре го познаваш?
М: Не го познавам много добре, но след вашия разговор поръча подробна проверка в архива на фирмата до най-малкия детайл. Ако е вътре в играта, защо да проверява?
Х: Така ли? Хм. Но не намери нищо, нали?
М: Доколкото знам, не намери.
Х: Мошеници! Не им е убягнала и най-малката подробност. Но колкото и да покриват мръсотията, ще извадя наяве истинското лице и на Бату, и на Бурак!
М: Но Бурак изглежда много сигурен в себе си. Казва, че под всички документи стои подписът на Феяз арсланлъ.
Х: Подпис ли? Феяз Арсланлъ, обигран с години, сам ли ще си сложи примката? Възможно ли е това? Проклетници! Кой знае каква игра са спретнали на баща ми! Ще им разкажа играта! Ще ги накарам да си платят едно по едно за всичко сторено!
М: Не се изнервяй! Трябва да сме спокойни! Твоето присъствие тук ще ги притесни. Със сигурност ще сбъркат някъде. Най-добре да чакаме търпеливо.
Х: Не, Мелда! Няма да чакам!
От теб искам копие на каквито документи намериш за нашето унищожаване.
М: За теб ще направя всичко по силите си.
Х: Да видим под какво точно стои подписът на Феяз Арсланлъ. Да видим.

Ниса: Татко идва.
Бату: Добре
Н: Защо не ми казваш за какво ще говориш с баща ми?
Б' Скоро ще разбереш, не се притеснявай.
н: Бату! Не можеш да се държиш с мен, все едно не съществувам. Би ли ми казал каква е целта ти? До къде ще стигне този брак?
Б: Ниса, сега не е времето да говорим за това. Ясно ли е?
Н: Когато и да искам да поговорим, винаги си намираш някакво извинение. Ако толкова ти е писнало от мен...аааа!!!
Феяз: Стой! Кой си ти, какво искаш?
@Шшшт! Тихо! Слизай долу! Полека.
шшт, мълчи, ще те убия.
Ъ: Kaкво искаш? Крадец!
@Млъквай и върви!
Синем: Какво става, бе? Кой си ти? Майкоооо
Ъ: Какво става, татко? Какво искат от нас?
Ф: Не знам, дъще!
Ъ: Остави! Дъщеря ми! Къде я отвеждате? Къде отвеждате дъщеря ми? Стойте! Дъще!
@ Колко обичаш внуците си, Феяз Арсланлъ?
Оставете я! На мен кажете какво какво искате?
@ Знаеш какво трябва да направиш. Иначе ще платиш много висока цена.
Синем: Помогни ми, майко, страхувам се! Направи нещо!
@Отведете момичето! Чакайте нареждания!
Ъ: Синем! Моля ви, не я отвеждайте!
Н: Бату!
Ф: Защо отвеждате внучката ми?
@ Много добре знаете, г-н еяз. също и какво трябва да направите.
Не си и помисляйте да направите грешката да се обадите в полицията! Или повече няма да видиш любимата си внучка. Разбра ли?
Ъ: Отведоха дъщеря ми.. защо, защо татко!!
Н: Бату, отговори ми, не ме плаши Бату!

Общи условия

Активация на акаунт