Строеж-къде, как, колко? Тема за взаимопомощ-19

• 70 844
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Пожелавам здраве,радост и благоденствие в домовете ви етусиасти от темата.

Новата година да е още по-спорна и щастлива в новите къщи.

Честито на завършилите строежите и успех на започналите и мечтаещите
.

До днес изчетох всички теми и може би след нова година ще се впусна в приключението.

# 196
Благодаря, Буболечо! Ще изчета публикациите по темата във форума и ще питам конкретно. С голям ентусиазъм си купихме парцела, но изглежда не сме знаели с какво се захващаме.

# 197
  • Пловдив
Честита ви Нова Година, скъпи дами  Hug!
Всички неблагополучия, трудности и неприятности дано са останали в старата. Всеки да завърши по най-добрия начин това, което е започнал  Peace.
Да посрещнете в новите си прекрасни домове следващата Нова Година  Grinning!

Ние естествено посрещнахме тази Нова Година в новата си къща - вярно, че бяхме на бетон и мазилка, със скована от нас самите дървена маса, на скованите от нас дървени пейки, с малката печка на дърва  Laughing ... но пийнахме си вино, изстреляхме си фойерверките, потропнахме хорце  Laughing  ...

За следващата вярвам, че ще я  посрещнем във вече съвсем готовата ни къща и с много приятели  Grinning!

# 198
ЧНГ на всички, здраве и късмет!
Буболечо, възхитих се на ентусиазма ви, и на мен ми се искаше да можехме така, но е много сложно с децата. Важното е да има тръпка, другото ще се подреди. Ние чакаме хубавото време, за да продължим бавно и славно и живот и здраве дано следващата НГ и ние там да я посрещнем.

# 199
Пожелавам на всички строителки да е спорна новата година,да имате повече положителни емоции и вяра в успеха!Нека догодина вдигнем пълни чаши в новите си къщи!

# 200
  • Банкя
Честита нова 2011 година и от мен, дами! Grinning

Присъединявам се към пожеланията за успешна и щастлива нова година. Peace

Нека нови мечтателки се присъединяват към нас, нека мечтателките скоро да станем строителки, а вече строящите да се нанесат през тази година в новите си домове! Hug

Буболечо Браво за ентусиазма! Hug Страхотно заразително и мотивиращо действаш на темата.

venelina2006 Поздравления за покриването на къщата! Grinning
Разписвай се по-често, може да си много полезна на много тук. Wink

Elichka_mama
Дано неволите покрай къщата останат в старата година и скоро да продължите с бързи темпове напред към завършването на проекта. Много ми хареса проекта, но наистина внимавайте с изолацията на тази тераса. Grinning

Ще се опитам през тази година да съм по-редовна в темата, само да понамалее малко работата в офиса. Wink

Успех на всички! Simple Smile

# 201
Мерси Акси  Hug

Къщата ще стане много голяма и е сложно да е и красива Sad Мястото е сравнително малко и... Като блок ще е ама пък важното е да ни е удобно Simple Smile

Последните визуализации, които не включват последните забележки, за френските прозорци при голямата тераса и вече съществуващия прозорец на 1-вия етаж, който така и не направиха  newsm78 Също още се чудим дали да затворим пристройката на 1-вия етаж (вижда се на снимка 2 и 3) или да го оставим като веранда, която да може да се затваря зимата с големи прозорци като зимна градина. В крайна сметка като докараме нещата до по-завършен вид ще решим Simple Smile

http://prikachi.com/images/213/2819213D.jpg
http://prikachi.com/images/214/2819214Z.jpg
http://prikachi.com/images/215/2819215D.jpg

# 202
  • густо майна Филибето
Честита Нова Година, строителки! Да има повече успехи и реализирани проекти!

Elichka_mama, доколкото разбирам от това, което си написала, ти самата не харесваш особено вида на къщата?  По-големите сгради дават повече възможности за архитектурни решения, детайли, цветове и облицовки.И така къщата не е лоша, най-малкото, което може да се направи, е да се поиграе с цветовете.
Мен ме възхити семейната ви сплотеност - най-вече това, че искате общо помещение Simple Smile Малко са семействата, които могат да се похвалят с толкова добри отношения, дано и занапред лесно решавате общите проблеми! Hug

# 203
  • София
newsm19 *Ч*Е*С*Т*И*Т*А*  *Н*О*В*А*  *Г*О*Д*И*Н*А* newsm19
Tada Tada Tada
и от мен, желая ви много здраве, много щастие, много любов, много късмет и до края на тази годна всички да влезем в новият си дом   
 bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 204
Любознателна и аз се надявам и занапред да вървим все така Simple Smile Иначе къщата на мен ми харесва, малко е кофти, че ще е много голяма, защото съседната е мнооого ниска и стара. Ще сме голям контраст Simple Smile

Ние ще сме със сайдинг и играта с цветовете на къщата ще е малко по-сложен  Rolling Eyes Далече сме от този момент де. Това да ни е проблема  Sunglasses

Еласмен, дано успеем наистина повечето да се нанесем в желания дом. Ние има доста да почакаме, защото финансите ще ни посвършат и едва ли ще успеем да обзаведем тази година. Лека полека и това ще направим, времето слава богу не ни притиска. Вие до къде стигнахте? Разбрахте ли се за плочките?

# 205
  • София
Elichka_mama и ние спестяваме пари за обзавеждането, плочки не си избрахме  Confused сега сме в търсене на по-евтин вариянт за интериорни врати никъде не виждам цена под 200лв на врата  ooooh! ужасен ужас Crossing Arms

# 206
Виж каталога на Баумакс http://www.baumax.bg/flyer/BG_1201ssd/blaetterkatalog/index.html?startpage=42

Не знам колко са добри вратите, но има и по-евтини  newsm78 Предполагам има и от старите картонени, но от къде могат да се вземат не знам. Сигурно за повечко врати могат и отстъпка да направят.

Всичко зависи от това какъв компромис бихте направили с вратите.  Rolling Eyes

# 207
Виж каталога на Баумакс http://www.baumax.bg/flyer/BG_1201ssd/blaetterkatalog/index.html?startpage=42

Не знам колко са добри вратите, но има и по-евтини  newsm78 Предполагам има и от старите картонени, но от къде могат да се вземат не знам. Сигурно за повечко врати могат и отстъпка да направят.

Всичко зависи от това какъв компромис бихте направили с вратите.  Rolling Eyes

В Бриколаж има картонени, около 90-100 лв с касата, без монтаж, брава, дръжки. А трябва и да се боядисват. Не знам дали си заслужава. Може би по-добре ламинатни - 270 лв с монтажа и бравите от Треска ООД, без дръжки само.

# 208

В Бриколаж има картонени, около 90-100 лв с касата, без монтаж, брава, дръжки. А трябва и да се боядисват. Не знам дали си заслужава. Може би по-добре ламинатни - 270 лв с монтажа и бравите от Треска ООД, без дръжки само.

Виж това не го знаех  Peace Не съм гледала врати и не предполагах, че това са цени без монтаж и брави. Но те нали са с майстори, предполагам те ще монтират вратите  Rolling Eyes

# 209
Честита Нова година на всички! Нека ви се случват само хубави неща, строежите да вървят с лекота, проблемите да са съвсем малко, а парите да свършват бавно Laughing Peace
Elichka_mama, вашето ми прилича повече на кооперация Wink Хубавото е, че сте само близки и би трябвало с лекота да се разбирате Peace Сигурно ще е весело да живеете така. Прогнозирам много шумни купонджийски вечери при вас Wink

Общи условия

Активация на акаунт