Пазарджик - 46

• 37 663
  • 739
  •   1
Отговори
# 60

Един?
Е, за кого по-напред? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

П.П. Момичета, не се стеснявайте! Банкетът е за всички нас, пишещи тук. Hug

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 23:37 от Nellina

# 61
Може ли да поканим Анжелина, от танците? Някои от вас я познават. Тя е печена лелка Mr. Green

Аз мислех утре да дойда на танците,хем да върна на Борянка нещо,хем да ви донеса диска, хем и официално да ви поканА  Grinning

А за мъжО...ако не се чувства неодобно сред 20-тина пощурели жени, половината от които трескащи ги хормони кръмачки, неколко бременни за цвят....даскалици пред ваканция...  Mr. Green

# 62
Ще те чакаме.

( ааа, въобще не му пука, пък и никъде не ходи , ще ми се да го изкарам навън Embarassed ,пък и ще мога да пийна и после да ме вози Mr. Green)

# 63
Момичета, идеята за купона е супер, пък и Нинка ако доведа и Жорката все си мисля, че няма да скучаят двамата мъже, но точно на 12-ти е и нашият фирмен банкет! Искаше ми се тази година да успея да дойда, но уви нямака как!
На вас ще ви пожелая весело изкарване!

# 64
Яна четох тук там.
Но ако правилно съм те разбрала банкета е на 12.12.
Ако е така, пиши и мен ако всичко е наред ще дойда.
Нинка, понеже даже най откровената тук не се осмели да ти каже че мъжо на женски банкет не се води, ще ти го кажа аз.
Може на него да не му пука но пък на жените им пука и съм сигурна че няма да се чувстват свободни на 100%
Кондев след нова година ще прави среща с момчетата от казармата, ще изглежда по същия начин ако аз  се домъкна там.

# 65
Ок Grinning Ако не съвпада с нашия фирмен, идвам.
Сори, не помислих за другите, че ще се стесняват PeaceТака е.
 Просто с него се чувствам най-освободена,  пък и защитена Mr. Green, но си беше чист егоизъм от моя страна спрямо вас Crazy Макар че ми е ясно, че цяло ято жени са най-добрата охрана Mr. Green

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 13:44 от Мечка Малинарка

# 66
Нинка бе от каква охрана имаш нужда бе човек, ако нещо кажи ще стоя до теб и ще видиш че никой няма да припари Joy Joy

# 67
Не, бре, Лили. Не съобразих просто Confused Рядко се делим, все сме заедно, просто навик....Но е истина. И аз може би не бих се чувствала много добре при наличие на непознат мъж.... Crazy

Ама с Нелината ще пушим, да знаете Crossing Arms Joy

# 68
То па да бехте само вие.... Whistling

п.с. ма Нелината ги била отказала подочух бре  Thinking

# 69
Олеее, само аз ли останах" мръсна долна пушачка" Mr. Green

# 70
Олеее, само аз ли останах" мръсна долна пушачка" Mr. Green

Joy Joy Joy  201uu

Не си, не си сама. Mr. Green

# 71
"Хъшовете" е тука в кв. Устрем, понеже е на около 100м от блока ми, най-закъсалите ще ги мятам в нас   Joy Joy Joy

И мене ме бройте в кюпа, ако на 12-ти не е Коледното парти на фирмата!!!

# 72
  • Пазарджик
Мече,не си само ти пушач smile3546-с мен и Нели вече сме 3.Аз обаче не разбрах последно като дата 12 ли остава и къде са точно тия "Хъшове"

# 73
За 12 няма да стане, защото Хъшове нямат тогава музика...
Търсим още варианти, ако не стане, тъй като навскъйде искат куверти, ще остане за 11 евентуално.
Приемаме предложения за заведение , което би ни приютило без куверт, евентуално с капаро да речем.

# 74
  • Nearby
То и аз още спадам към пушачите..  Tired

Общи условия

Активация на акаунт