Пазарджик - 46

• 37 663
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Ми а де, що реших, че ще е мъж. То жена още по-зле Crazy

Ух, ще пробвам всичко, което писа. (само номерът с бебето съм го правила и не минава, още не разбира, че уж я обиждам, като й казвам, че е бебе)
Предпочитам да суче до първи клас, отколкото тая залъгалка....честно Twisted Evil
Но ще пробвам оцета още довечера! bowuu Утре ще се хваля или ще се жалвам.... Crazy

# 91
  • Пазарджик
Нинче,Ками е на 2 годинки нали?Моя Иван също не се отказваше от бибата след тази възраст,а опитах какво ли не.Не за да те успокоявам,а само като информация ти казвам,че Иван я хвърли сам на 2 год. и 5 мес.
Ние сега имаме друг проблем-почна да се напишква през ноща и вече не знам какво да правя.Това е от около месец,а едва от 2-3 дни е болен затова съотвенно не го отдавам на настинки и тем подобни.Нека някой който се е сблъскал с този проблем даде съвет.
Hug

# 92
Предпочитам да суче до първи клас, отколкото тая залъгалка....честно Twisted Evil
newsm62 newsm53  202uu

# 93
Нина, една позната режеше връхчето, първата вечер малко, ако продължи да я иска, още малко и така, накрая детето само я хвърли, че била развалена Mr. Green  Мойта щерка пък на 4 месеца сама я заряза.
   Аз от много канене може да пропусна банкета тази година Mr. Green

# 94
Ох, мерси, дИвойки.

Ванчо, не знам, душицо, само дето често се среща. По другите теми майки се оплакват...

Да се "похваля" за оцета. Топнах аз одеве бибата в оцет, без да ме види,лапна я онази малката, извади си я веднага от устата намръщено, подаде ми я, сочи чешмата и вика "мия, мия...." Twisted Evil
Утре ще резна и бибата. Опасявам се само да не каже "дуга" (друга) като минаваме покрай някоя аптека, защото все им се захласва на бибите по витрините Crazy Май позакъснях с махането. Толкова е хитра, че.... Crazy Ако и това не стане, ще я махам отведнъж и толкова. Ще устискаме все някак. Кофти, че ще я травмирам, ама ...няма да е за дълго.
Голямото ми дете така и не поиска биба, макар че й я предлагах често, затова нямам никакъв опит

# 95
  • Buffyworld
Момичета, ние в събота ще работим и не знам дали ще мога да дойда. Ще се опитам поне.

Нинка и ние имаме подобен проблем, даже и по-кофти според мен. Детето ми вече е на 5 тодини и все още си смуче пръста / палеца /. Пръстчето направо му се е деформирало и с два големи твърди мазола отгоре. Тя много добре разбира, че вече е голяма и не трябва. Затова се крие и си го смуче. В детската градина се завива с юрганчето през глава , за да си го смуче. Също така и през ноща докато спи - почти през цялото време. Аз като се събудя й го изваждам от усатата, но след известно време в просъница чувам, че пак продължава. Ние с мъжа ми направо сме се отказали почти. През деня като е до нас и не смее и ако случайно го лапне палеца й се караме и тя спира. Но през ноща , докато спим нищо не можем да направим. Тя го парви несъзнателно. От малко бебе не е смучала никога биберона. Само палец.  Shocked

# 96
Бъфи, то всички работещи в събота са на работа - нали се отработва 31-ви, но пък банкета ще е чак от 19.30....като има мами, които от сега са казали че ще успеят да дойдат към 21-22ч. ..така че ще има и нощна смяна банкетиращи  Mr. Green

# 97
Не ми се пише в курса при бременните.
Който иска, може да зададе тези въпроси на сбирката с тема "Имунизации" на лектора.

Много бих искал някой доктор или педиатър да отговори на това мое мнение в замунда: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=235407&co … 51086#comm4351086
---------
Аутизъм, множествена склероза, хепатит, псориазис, почти всички автоимунни заболявания са с напълно неясен произход за съвременната медицина! Аз имам МС повече от 10 години и слушам как всеки момент ще намерят начин за пълно лечение на тази болест! Доктори - признайте! Не е ясна причината, поради която имунната система напада свои клетки! В този филм се представят диаграми и показват разговори с доктори, които говорят на тази тема.

А ако някой предположи, че става дума за генетична предразположеност мога да кажа,че никой от рода ми не е имал МС или друга автоимунна болест!

Менингококовата ваксина е една от редките, в които не намирам аджуванти, аджюванти или който както е свикнал и приел за вярно (думата не е българска и се използва "активатор" от много доктори).

Листовката на тази ваксина - http://www.medicine.bg/public/listovka/29053s.pdf

Менингококовата ваксина се плаща изцяло от родителя!
Следват два важни въпроса:

- Как е възможно да има ваксина, в която да няма активатори (аджуванти)? Та това не постава ли под въпрос използването им въобще...
- Защо точно тази ваксина НЕ е в списъка със задължителните ваксини, които всички деца трябва да получат?

Ще задам и други ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важни въпроси:

1. Защо слагат фенол (протоплазмена отрова за клетките) във ваксините?
2. Защо слагат тимерозал (живак под прикритие със сложни думи)?
3. Защо слагат формалдехид (метанол - отрова за мишки)?
4. Защо слагат алуминиев хидроксид, който в комбинация с живак е смъртоносен?
5. Защо слагат феноксиетанол - антифриз под прикритие със сложни думи?
6. Кога за последен път е тествано действието на тимерозал върху хора? (Знае се - 1929 година върху 27 човека, като всичките са умирели от менингит)
7. Защо медицинските лица винаги реагират остро на всякакви въпроси относно сигурността на ваксините?
8. Защо всички неврологични заболявания съвпадат с въвеждането на ваксините?
9. Защо всички ваксинации са задължителни в училище и родителите подлежат на глоби и ограничения, ако ги откажат?
10. Защо на неваксинираните деца се гледа като заплаха на ваксинираните, след като те са ваксинирани вече и няма да се заразят от въпросната болест?!
11. Защо се усложнява живота на неваксинираните деца и техните родители?
12. Кой печели и кой губи от масовото ваксиниране?
13. Къде е правото на личен избор?
14. Защо лекарите не дават да се прочетат възможните странични реакции от ваксина? Например от листовка на Тетраксим - http://www.bda.bg/images/stories/documents/bdias/25111s.pdf
15. Как защитниците на ваксини ще коментират тази статистика - http://childhealthsafety.files.wordpress.com/2009/01/us-deaths-1900-1965.gif
16. Защо неваксинираните деца са в прекрасно здраве, за което дори не могат дори да мечтаят ваксинираните: http://homeohelp.eu/rumenstoichevsblog/320-udivitelnoto-zdrave-n … za.html?showall=1
17. Защо при ваксинираните деца има бум на болести, за които същите са били скоро ваксинирани?
18. Защо по новините никога не виждаме новини от сорта на тази - момче постъпва в болницата веднага след ваксиниране против грип - http://www.belfasttelegraph.co.uk/news/local-national/boy-rushed … jab-14543347.html
19. Защо има толкова много смъртни случаи и тежки странични реакции след употреба на ваксини? http://www.scumdoctor.com/Bulgarian/disease-prevention/STD/HPV/D … -Vaccination.html http://donotinjectme.blogspot.com/2010/11/40-uk-children-killed- … mmr-and-true.html

----------

Съпругът

# 98
  • Buffyworld
Бъфи, то всички работещи в събота са на работа - нали се отработва 31-ви, но пък банкета ще е чак от 19.30....като има мами, които от сега са казали че ще успеят да дойдат към 21-22ч. ..така че ще има и нощна смяна банкетиращи  Mr. Green

Да и аз така си помислих, че ако имам възможност бих дошла, но ще е по- късно, защото и мъжът ми се прибира след 19 и 30 от работа.  newsm78

Нинка,  много интересни въпроси. Дано някой да отговори компетентно.

# 99
Бъфи, кофти проблем, сега видях Confused Питай Стихийно бедствие, мисля, че може да ти помогне. При мен реши един проблем само чрез няколко лични съобщения. От друго естество ми беше въпросът, но пък смятам, че си разбира от работата.
 Чак пръстчето сте деформирали....

# 100
  • Nearby
Божидара така си смучеше пръста.
Освен мазолите и нокъта и е един такъв - мек  ooooh!
Опитвали сме какво ли не-кисело,солено,люто,да и се скараме...
Тя сама престана.
 Hug

# 101
Нинка, на Личката пробвах да му цепна биберона! Беше на година и 4 месеца! Ревна още по-силно детето!Хвърляше, ядосваше се!Дадох му друг биберон вечерта за да заспи!На другия ден просто скрих всички биберони! Първата вечер плака два часа, втората половин час и на третата вечер даже не го потърси!
На наши приятели детето на 2г и малко само си хвърли бибата! Сега на Петя да си призная не ми се ще да и го махам още, пък ще видим какъв акъл ще ми дойде по-натам!

Бъфи, при нашата лична лекарка преди време се срещнах с жена, която бе гипсирала пръстчето на дъщеря си 5 пъти! Първите 4 пъти тя изгризвала дори гипса, но накрая се беше отказала от смученето на пръстта!

# 102
  • Между два свята...

Мирнееееееееее, не се скатавай, душа! С нас си! Hug

Еее, на тия лилави букви как да откажа Two Hearts. Пишете ме! Аз всяка година се каня да дойда, ама не мога да стигна! Дано тази... Tada

# 103
Днес е Световен ден на хората с увреждания...
Горките, направили базар-изложба във фоайето на Младежкия дом. Вчера било "официалното" откриване. Министърът даже не минал по петте масички с ръчно изработени нещица от хората с увреждания, отбил номера. За другите "светила-гости",от тези, които са дошли въобще разбира се, даже не ми се слушаше как са постъпили, щото се разревах и излязох да се кротна...
Все едно ако си бяха купили по някое ръчно рисувано камъче за левче, щеше да ги заболи корем.
Майка ми е полусляп самоук художник. Маслените картини в сайта ми са от нея.
Най-странно ми беше, че когато я попитах на уше дали просто мога да дам някое-друго левче, без да си купя нищо, за да има за други да пазаруват и така да съберат повече пари хорицата, тя каза, че това ще е обидно за тях. Права беше, не просят милостиня, искат честни пари с честен труд...според възможностите си.

П.п. Видях жена с едва движещи се ръце да плете....

# 104
  • Пазарджик
Янче,възникна сериозен проблем в семейството ми и няма да мога да дойда на банкета.Щеше ми се да дойда да се видим и да се разсея малко,но за съжаление няма как.За пореден път се убедих,че като правиш планове от далече нещо все ще попречи.Така че официално НЕ ме бройте в групата.

Общи условия

Активация на акаунт