Помощ в търсенето на работа - 9

• 68 867
  • 753
  •   1
Отговори
# 660

Имаш право и доста време след уволнението.
Защо да не се възползваш от всичко, което ти се полага?

НОИ изплаща болнични до 30 дена след прекратяването  на трудовия договор.

А когато си бил в отпуск (по майчинство) цялата година, след което ти е прекратен трудовият договор, имаш ли право на тези болнични" Hug

# 661
Ако си бил в отпуск за отглеждане на дете до 2 год, договора ти е прекратен и се разболяваш в рамките на 30 дена след датата на прекратяване на трудовия договор - да, разбира се.

# 662
  • На морето!
За 20 години в ДА би трябвало да познаваш изключително добре всички вратички, слабости, тънкости и средства от кухнята, както и да имаш достатъчно контакти в сферата, за да се превърнеш в изключително привлекателен кадър за повечето фирми, занимаващи се с финанси и счетоводство. Не се притеснявай, всяко зло за добро. Ако и двете уволнения са били на това работно място- можеш да изкараш, че си неудобна, тъй като не приемаш да правиш разни неща, в редността, на които не си убедена.

# 663
  • Където е сърцето
Mоже ли дадена фирма да види къде кандидатстваш в Джобс?Чакам уж една работа да започна ама не се обаждат и като има обяви пускам да не изтърва нещо друго.

# 664
И мен това ме интересува. Става въпрос за сестра ми. Тази година завършва фармация. Преди няколко дена ми се обади да се оплаче, че е напускала сума ти CV-та, но никой не се обадил за интервю.

Логнах се с нейното потребителско име и какво да видя ... Повлияна от това, че не й се обаждат, е кандидатствала за толкова много и разнородни позиции, че свят да ти се завие.  ooooh! Ако като работодател мога да видя за какви позиции е кандидатствало това момиче, няма да й се обадя за интервю. Хайде да не споменавам какви са длъжностите, че ...  Crossing Arms

# 665
  • Бургас
Да не ви подведа, но мисля че няма такава опиция. Аз кандидатсвам без да имам регистрация

# 666
  • На брега на реката
Преди време май Ред Велвет беше казала, че конкретно за Джобса не важи. За други сайтове за работа ставаше въпрос  Rolling Eyes

# 667
В Джобс не, но в Бест Джобс и Джобс Тайгър да, само ако са пуснати от една и съща компания.

Няма опция да се гледат всички обяви, защото ние по принцип нямаме достъп до другите компании.

Затова--не, няма как да се видят. Ние сме агенция и пускаме различни обяви и при нас прави впечатление, но иначе нямам как да се види.

# 668
Аз кандидатсвам без да имам регистрация
И аз също, както и съпругът ми. Не ми е по вкуса кандидатстване през регистрация.
Ред Велвет, обявата от вашата компания, която съпругът ми следи, най-накрая изчете вчера. Сега остава Praynig 

# 669
Здравейте Simple Smile Поздравявам ви за хубавата тема и полезните неща, които сте написали.
Аз също се присъединявам към търсещите работа, като може да се каже, че сега започвам това начинание... проблема при мен е, че живея в много малък провинциален град, където цари огромна безработица. Преди няколко дни видях обява за офис 1 - търсят сътрудник продажби. Подадох си документите, да видим дали ще се обадят  newsm78 Има още доста дни докато изтече срока за подаване на докумнети. Има ли някой, който е работил за тази компания или на тази позиция да каже 2-3 думи за работата, дали си струва и т.н.
Благодаря ви!
Стискам палци на всички търсещи работа и им пожелавам в най-скоро време да нямат нужда да влизат в тази тема   bouquet

# 670
# 671
tatyana_77, благодаря   bouquet
май няма много позитивни мнения Sad

# 672
tatyana_77, благодаря   bouquet
май няма много позитивни мнения Sad

по принцип в бг форум трудно ще ти е като цяло да намериш позитивно мнение за каквото и да е, а и в подобни форуми пишат най-вече недоволните или освободени служители. а се е вяснал някой с различно мнение, а е изяден с парцалите Mr. Green

така че, не си създавай негативно отношение от сега и само на база форумни мнения. това е верига и местният офис може и да се ръководи по-добре от такива в други градове.

успех

п.с. постът ми е принципен, нямам информация за съжаление

# 673
  • София
Аз имам позната, която работи в Офис 1 (ако става дума за книжарската мрежа) и е много доволна, но работи в София в гл. офис. Не съм се интересувала подробно.

# 674
  • Стара Загора
Здравейте Simple Smile Поздравявам ви за хубавата тема и полезните неща, които сте написали.
Аз също се присъединявам към търсещите работа, като може да се каже, че сега започвам това начинание... проблема при мен е, че живея в много малък провинциален град, където цари огромна безработица. Преди няколко дни видях обява за офис 1 - търсят сътрудник продажби. Подадох си документите, да видим дали ще се обадят  newsm78 Има още доста дни докато изтече срока за подаване на докумнети. Има ли някой, който е работил за тази компания или на тази позиция да каже 2-3 думи за работата, дали си струва и т.н.
Благодаря ви!
Стискам палци на всички търсещи работа и им пожелавам в най-скоро време да нямат нужда да влизат в тази тема   bouquet
Да не те разочаровам, но ако си кандидатствала за Карлово, Стара Загора или Габрово(собствениците са едни и същи за тези градове, а може и други градове да има) не е добре работата. Преди време работих за тях- няма договор, новите бяхме около 6 човека, след един месец и половина къртовска работа( няма събота, няма неделя и като обучаващи се ,бяхме там от сутрин до вечер) ни дадоха по 60лв и ни освободиха под предлог, че не сме били достатъчно..."раздрънкани"-така се изрази зам.управителя.Тогава собстевник беше Камелия.Ако е още тя......нищо хубаво не мога да кажа.Като гледам ,че през месец пускат обяви предполагам ,че положението е същото
.

Общи условия

Активация на акаунт