Отговори
# 165
  • София
Зузи Simple Smile стискаме ти палци и те  Hug

# 166
  • София
anich88 , не се сдухвай! Както за всеки лекар има и положителни и отрицателни отзиви. Една от мамите тук се следи при д-р Мишел и тя много си го харесва.
Мойта кума е раждала с избор на акушерка, а д-р Мишел я е шил накрая, щото е бил на смяна - тя също няма лошо мнение за него. Не го мисли, така е било писано  Peace

Зузи, дръж се момиче!!! Всичко ще бъде наред и скоро ще ни се хвалиш с хубав и здрав бебок!

Аз да ви се похваля, с моя мъж отидохме в Хиполенд да се възползваме от 25% намаление, което имат само днес и купихме матрак на Магнифлекс за дървеното креватче и преносима кошарка за спане при бабите, както и протектор за матрак SETEX.....Мислех, че намалението ще е някакъв майтап, но се оказа, че от целия пазар, ни направиха отстъпка от 87лв!!!! Което си е екстра  Peace

# 167
Хора и аз чакам в къщи но никакви признаци още... Sad не издържам вече не мога да спя вечер, всичко ме боли, задушавам се и ходя до тоалетна през 1 час. Дано е скоро. Close

# 168
  • при моите любими
Аnich88 нямам мнение за този лекар и не съм чувала нищо, но съм сигурна, че всичко ще мине добре. Ти само трябва да мислиш позитивно  Hug
Monkas и аз съм, като теб. Просто не се издържа. Коремът ми е огромен и много ме боли кръста. Днес и аз ходих до Хиполенд и накупихме с майчето последните покупки за бебчо , както и подаръци за Коледа, че после едва ли ще имам много време за тези неща. И отстъпката наистина си заслужаваше.
Лека нощ на всички от мен. Дано да се понаспим малко.   bouquet

# 169
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
И аз поизпразних картата в Хиполенд. Не ми се вярваше, но намалението си беше реално и за всички стоки. Много съм доволна от покупките-даже си монтирах САМА столчето за кола и съм готова да закарам бебчо вкъщи по безопасен начин  Party

Приятна вечер на всички мами & бебета и дано утре добрите новини са още повече от днес  Hug

# 170
Честити бебоци на Съкровищница и ПуфПаф!

Съкровищница доста дигна летвата с тези 4270 гр на Алексчо браво и на двамата  Hug Hug Hug Бързо възстановяване на ПуфПаф  Hug Hug Hug

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за Зузи

Иве дано се справите с кашлицата на баткото  Peace много неприятна работа. Дано теб не те разболее нещо сега баш на края  Praynig

За мен не ми се пише че съм в лек сдух в момента.... Tired въпреки че днес като цяло беше хубав ден накупихме почти всички дрешки от Джъмбо за бебка и един камион играчки за баткото  #Crazy остава комплекта за изписване утре ще ходим до Вис Виталис на Стамболийски, още и кошарката за спане трябва да вземем....

Ходих и на ЖК ниски тонове  #Crazy е ма то с тая допотопна дървена слушалка за 30 сек какво се чува  #Cussing out само ме стресна та ми прави и видеозон и каза че всичко било ОК да не ходя на тонове. После говорих с д-р Калев и той ми каза утре на извънреден преглед сутринта (иначе чак в понеделник съм на преглед) и ако искам да се успокоя да ида на тонове в болницата веднага. Да ама аз си я усещах бебка добре цала вечер и се отказах от тоновете тази вечер, така че утре ще видим на прегледа...

И днес ми падна много малка част от тапата явно (белезникаво розовка слуз) абе наближава си имам и болки и контракции ще видим дали изобщо ще устискам до декември... дет се вика ако утре ме приемат и други ден ми влеят една система окситоцин сутринта до вечерта на 28 ще съм родила вече...но да не бързам ще видим утре след прегледа и сега ми е леко сдухано  smile3506

Хайде лека от мен аз ще ровя из фейса или ще гледам сериал, а може и двете  Mr. Green

# 171
  • Ямбол
Честито на новородилите мами за бебоците.
Е днес отново нямаше отчет за мома.
Ама те госпожиците имат доста да наваксват.

# 172
Zuzi, стискам ти силно палци всичко да мине по най-добрия начин  Hug

След като пак цял ден бебето беше по-активно от обичайно, както и нощта, и разбрах, че това би могло да бъде от високи тонове на бебето, се стреснах малко, обадих се на Велев и ми каза да отида да ми направят запис на тонове. Сега се върнахме от Шейново. Всичко се оказа наред. Дано още малко да е така  Praynig

Направо нямам сили да изчета, ще чета утре, живи и здрави. Лягам и дано поспим днес малко всички  Hug

# 173
Здравейте!
Терминът ми е на 6.12, вече нямам търпение да се срещна с бебка. Обаче имам едно притеснение и не знам дали не полудявам. Ходя често до WC, и всеки път като си помисля, че съм се изпишкала, продължава нещо да тече. Отначало си мислех, че задържам урина, допреди малко, когато цвета на едната течност и на другата, коренно се различаваха. Това продължава повече от седмица! Нямам контракции, нямам болки, бебка си рита нормално. Вече съм 39 седмица и в очакване - да ходя ли до болницата или да чакам прегледа при  лекаря ми в понеделник? Сигурно съвсем ще полудея дотогава, но и не знам дали бебето не страда. Как мога да разбера?

# 174
  • Нюрнберг, под високото небе!
Добро утро  Hug
Честито на майчетата Пуф-Паф и Съкровищица! Да сте живи и здрави- мами, дечица и семейства!
Зузи, хайде, стискаме палци и чакаме новини!
Бързо да ви "брифна" в нашия среднощен екшън Simple Smile
Снощи към 20 ч нещо ми текна по крачола и бях в шок. След чуденка какво да правя (без болки и т.н., само леки подготвителни контракции) реших да си легна, придвидливо със светло бельо и превръзка. Сутринта в 3:30 се събуждам с една тежест долу в корема- при яйчниците- която имах едно време (  Laughing ) при първи ден от цикъла. Отивам до WC и що да видя- тапичката излязла.  Shocked
Последва бърз душ, грим, прическа Simple Smile и хайде в Токуда. Там извикаха дежурен- д-р Димитров, прегледа ме, потвърди, че тапата е паднала и че сме в началото на родовия процес. Нямам разкритие и слава Богу, защото каза, че е добре да изчакаме до 1 декември. Беба е добре, тъне в разкош, както се казва. Д-р Димитров каза да пия папаверин 3х2 и ако продължа с контракциите- да ходя, за да минем на инжекции. Нищо не направи този папаверин, сега съм с контракции на 4 мин, продължителност- 50 сек средно на всяка. Звънях, новата поръчка е да ударя един магнезий. Ако пак са ми силни контракциите- ще ходя да ме бодат, за да задържам.
rinnabg , наближава ти съвсем термина  Hug След случката ми от тази нощ моят съвет е- отиди си при лекаря, нека те прегледа, по-добре е да имаш инфо какво се случва и вероятно ще си по-спокойна Simple Smile Успех!

# 175
Здравейте!
Терминът ми е на 6.12, вече нямам търпение да се срещна с бебка. Обаче имам едно притеснение и не знам дали не полудявам. Ходя често до WC, и всеки път като си помисля, че съм се изпишкала, продължава нещо да тече. Отначало си мислех, че задържам урина, допреди малко, когато цвета на едната течност и на другата, коренно се различаваха. Това продължава повече от седмица! Нямам контракции, нямам болки, бебка си рита нормално. Вече съм 39 седмица и в очакване - да ходя ли до болницата или да чакам прегледа при  лекаря ми в понеделник? Сигурно съвсем ще полудея дотогава, но и не знам дали бебето не страда. Как мога да разбера?

Отивай при лекаря  Simple Smile  Може да ти изтичат постепенно водите.

# 176
Добро утро Hug
Успех на мамите със сигурни предвестници за наближаващо раждане Hug
mzorizaver , дано задържите малко положението Hug

# 177
Добро утро!!!
Май вчера всички сме наминали през Хиполенд. И аз накупих подаръци на малкия и ме е яд,че можеше и още неща да навзмема с тази хубава отстъпка,ама като не ми стигна обедната почивка да огледам всичко подробно....,нищо, надявам се скоро пак да има такова намаление.

Честито на всички нови мами и техните бебоци-да са живи,здрави,малчовците да растат безгрижни и засмени!!! Hug  bouquet

На мамите със започнал родов процес, стискам силно палци и желая бързо и лесно раждане!!! Hug

# 178
За намаленията в Хиполенд, наистина доста изгодна оферта.Яд ме е , че не изчаках а преди седмица взех на малката бебе Пипи-попо, но пък вчера успяхме да и вземе и така исканото Чичобело Simple Smile
Като си помисля, че ще изпусна солдовете-намаленията във френско, това се казва намаления-50% стигат и до 70%.

# 179
  • В две тъмни очички
Добро утро момичета  Hug
mzorizaver Дано се позадържите още 3-4 дена поне , та да стане 1-ви както е казал доки  Praynig
rinnabg Съветът ми към теб е задължително да отидеш на преглед още днес. Цяла седмица продължава този "теч", така че ако са води,надали са останали много!!!

Общи условия

Активация на акаунт