"Двойна глоба, ако не отвориш на преброител"

• 6 217
  • 77
  •   1
Отговори
# 45
ПП БОЖИЧКО, разберете, хората си вършат работата, какво ви коства...ставате леко параноични(май се повтарям)....спокойствие...айде, бе...шегувате се, нали....всеки може да ви развали спокойствието, не се изсилвайте...по добре да са преброителите отколкото нещо друго.... Peace Praynig
ПП мОЛЯ, НЕ МЕ КАРАЙТЕ да ви давам примери...защото, няма да има какво да ми отвърнете... Rolling Eyes
Не съм параноична, но още не мога да забравя предишното преброяване, когато преброителката ( извинете ме за повторението), почти тропайки с крак настояваше да запише мен, мъжа ми и четиримесечния ми син като източноправославни при положение, че достатъчно ясно и обяснихме, че сме атеисти, а малкият още не е избрал каква точно религия ще или няма да изповядва. Laughing

# 46
  • София
Благодаря, това ме устройва, ще упълномощим някого за говорител значи. Simple Smile И аз не съм параноична, по този случай де, в други си ме бива. Wink

# 47
Ми Дидева, както ми е видно и ти можеш да тропаш с крак.... Flutter, е тогава у дома ти кой Ще тропа, че Ще се жалваш...и кой може да тропа всъщност....освен, ако не е съдия изпълнител...че и тогава...нали не искате да ви уча, че струва пари....та....насила хубост не става....баси днес трудно ми затварят....ъхъм голямата "клавиатура"... Flutter Peace

# 48
'Ми ние затуй решихме да тропнем електронно този път. Пазя си мейла с уникалния номер и смятам любезно да го представя на госпожа ( господин) преброителката ( преброителя). Не знам някой друг дали се е пробвал през септември, но имаше неща, които искрено ни разсмяха.

# 49
Ми хубу....нЕма проблЕма....ама ко да праЙм с онез дет вардят портата...хахаха...ай стига, бе... hahaha Whistling

ПП нИКОГА НЕ СЪМ БИЛА В ТАЗИ РОЛЯ на преброител, ама ми се иска да ви видя...и ви знам реакцията...ама нейсе...ся е лесно...

ПП аУУУ неприкосновените.....хей....живеете в страна в която можете да хулите и аз тоже, ама не сме видели насилие...та си лафим тука....

# 50
Малък пример. Иде реч за владеенето на чужди езици. Упорито пиша на детето 0, защото знае двеста-триста думи на английски, които аз не броя като владеене на чужд език. Да, ама не! Програмата лИбезно ме информира, че трябва да посоча 1, сиреч да включа и българския език ( достатъчно подробно обяснено в бележките, които ти се появяват, след като посочиш неверен, според системата, отговор).

# 51
Дидева, не те разбрах не на шега...не разбрах примера...

# 52
Питат за всеки член от семейството колко чужди езика владее. За детето посочвам 0, понеже смятам, че не владее чужд език. Системата не приема отговора и ми посочва като минимално възможен отговор 1. В автоматично изписаното съобщение е отразено, че детето би следвало да владее поне един език - български. Е как да посоча българския като чужд, след като му е роден!

# 53
Докато Дидева обмисля или влезе да пише...да кажа...какъв ви е проблема....за преброяването...хората Outta Joint ви смъкнаха девет кожи...ама ся тия са виновни, ама, че тъпотия...

# 54
Ами Дидева изпадаш в подробности...Аз за цялата фамилия ще посоча, че не владеем ничий език, щот ни обърнаха на маймуни, а на тоя не са ни учили...

# 55
Така е. Както и предната подробност, че искат от мен да се определя като съпруга, син или дъщеря на мъжа, с който живея без да имаме сключен брак.  Mr. Green

# 56
Дидева, това е електронния вариант, ама и другия ще иска определение...за жалост...и тогава скалъпваш нещо за кеф....и те тва е..кой е казал, че анкетата е достоверна...в началото споменАХ...АЙ ЧЕТЕТЕ и не ме номинирайте за изгубена....ами за затваряща на теми....всичко тва го казах....ама не е минала jp  с теслата...хахахха....

ПП сТРАННО догодина дали ще има номинация(понеже сме на вълна)...."Затваряща теми".... newsm78

# 57
ПП сТРАННО догодина дали ще има номинация(понеже сме на вълна)...."Затваряща теми".... newsm78

Много пък искаш. Mr. Green

Посмяхме се.

Чл. 27. (2) За лицата по ал. 1 данните могат да се получат от главата на домакинството или от друг пълнолетен член на домакинството. В случаите, когато от мястото на постоянното им местоживеене отсъстват през целия период на преброяването цели домакинства, данните за тях могат да се вземат от съответната община, район или кметство.

Като чета коментарите в новинарските сайтове...не само мен ме гони параноята. Whistling

# 58
Нем Wink, едно искам да научиш и добре да запомниш Rolling Eyes....Аз не искам много, искам само това, което ми се полага иииииииииии....винаги, ама винаги го получавам, ти не гледай, че се шегувам....И темата ти е безинтересна Naughty.....писахме от куртоазия, ама едва ли ще разбереш доводите ни.... Whistling

ПП Доводите не ги излагам по две причини-не си ми дала срок и не ми е платено...а познай кое е по важно....и да затворим темата, а....

ПП а, ЗАБРАВИХ ДА КАЖА, ЧЕ И ДА ДАДеШ СРОК, не важи.... Whistling

# 59
Абе, не знам дали съм параноична или не, но ми писна някой за нещо да ми звъни на вратата...
То не са топлофикации, води, кабелни, интернет, реклами, зарибявки, дарения, сега и преброяване.
Няма лошо, само дето е доста неприятно. И се чудя дали няма по-удобен начин за събиране на такива данни.
Който има и-нет, нека отговаря там, който няма - да чака посещение. Нормален срок за всичко това и после, като искат - да има глоби за неотговорилите...

Общи условия

Активация на акаунт