Отговори
# 105
Маргаритка, нека баща ти почива в мир! Praynig

Ирини и Мишка, гледайте да зарадвате татковците си с  хувави новини. Моят татко беше  в доста тежко състояние преди да родя. Нашето момиченце му даде хъс за живот.

# 106
  • BABYLAND
Много пусто тук бе миличкииии.......къде се загубихте? Я някоя да каже добра новинка, че така скучно и няма поводи за усмивки!

# 107
аз имам един техни4ески въпрос. Защо темата е от 14 до 17, ми после? Rolling Eyes  Mr. Green

# 108
  • София
Маргаритка, приеми съболезнованията ми.
И аз наскоро се разделих с моята баба, която толкова обичах, но все си повтарям че е било за доброто на нея и на всички нас, щом се е случило така.

Може би е странно, аз много не вярвам в рая, нито в прераждането,  newsm78  но вярвам че хората като си отидат отиват на по хубаво място... и същевременно остават завинаги на земята, докато има хора които ги помнят в сърцата си...

Не знам дали беше много утешително, аз също сега пророних сълзичка за баба ми, макар от Юли до сега да мина много време.  След смъртта и разбрах че съм бременна, и се надявах това бебе да бъде преродената ми баба, но след като го загубих, реших че това са само мои си измишлъотини...

Оф, сигурно ви е прозвучало смешно, ама аз наистина доста време си вярвах на това...  Embarassed

# 109
  • София
Този постинг цял час се опитвам да го пусна, а все нещо ме изхвърля.  Thinking
Е, успях!

Ниякой да е чувал нещо за Велмар-чето?  newsm78
Днес цял ден не се появи в Кю-то...Дано е добре и и се е разминало при лекаря.  thumbsup

# 110
Ниякой да е чувал нещо за Велмар-чето?  newsm78
Днес цял ден не се появи в Кю-то...Дано е добре и и се е разминало при лекаря.  thumbsup
мдам Simple Smile
разглежда снимки на сина ми Simple Smile

# 111
Здравейте момичета.

Ири,Мише, Дай Боже бащите Ви да се оправят бързо и скоро пак да са но крака.Вдъхвайте им кураж и дона скоро ги зарадвате със така желаните внучета.
Маргаритка, моите съболезнования за баща ти.нека почива в мир Praynig

Аз да ви кажа момичета, че ще местим магазина.Имаме наше помещение до кооперацията в която живеем, сега ще го ремонтираме и ще се местим в него.Дано да е за хубаво и да ни върви.Поне няма да плащаме наем и каквото си изкараме ще си е за нас.
Леа, какво стана с тебе?Все още ли си в очакване на гадната лелка? /ако съм пропуснала отговорите на тези въпроси-сори newsm78/
Стеф, научи ли си лекциите  вчера? Mr. GreenПриятно изкарвоне днес с родителите ти Grinning
Момичета, желая ви спокойна вечер и хубави новини.
Прегръдки Hug

# 112
Цитат на: Dime link=topic=54526.msg1001541#msg1001541 Стеф[/color
, научи ли си лекциите  вчера? Mr. GreenПриятно изкарвоне днес с родителите ти Grinning
Ба...научих...нъцки..сега се прибирам. Днеска цял ден по болници, лекари и лаборатории с татенцето- биопсията мина добре, ама после цял ден му беше лошо и беше мълчалив Confused Резултатът ще е готов в четвъртък, аз ще го взема и ми е едно притеснено...уф...

Ох, не знам какво става момичета, обаче татковците ни нещо... Confused Дай Боже всико да се оправи- и при Мишката, и при  Иринии...целувам ви , милички Hug Но...каквото е писано- това е, просто такъв е животът- единственото нещо, пред което сме безсилни Confused

# 113
[ Днеска цял ден по болници, лекари и лаборатории с татенцето- биопсията мина добре, ама после цял ден му беше лошо и беше мълчалив Confused Резултатът ще е готов в четвъртък, аз ще го взема и ми е едно притеснено...уф...
Стеф, желая ти и на теб от сърце  резултатите на баща ти да са много добри.Пожелавам му бързо възстановаване .

Дай боже да сме живи и здрави, което за мен е най важното, другите неща идват след това.
Прегръщам ви  момичета Hug

# 114
Много Ви благодаря момичета.Моя тати не се е отчаял толкова много newsm10.Днес майка ми докато седяла да го чака пред един кабинет  Rolling Eyesза поредното иследване той много се забавил Rolling Eyes.Нашата решила,че нещо лошо има.Като излязал викал"С доктора се разправяхме за пчели.Иска да го правя пчелар".Това е едно от заниманията му и знам,че това много го е зарадвало newsm68.Май майка ми е повече изплашена и днес много и се ядосах Rage.Голяма е паника.Аз го давам по спокойнопоне за сега.Поне все още няма причина за притеснение newsm17.
Благодаря ти Херка бях забравила къде го  smile3556мярнах това.Аз ще направя едно наблюдение за всеки случей Shocked.

# 115
Малко раничко се разписвам и създавам темата, но това е единствения начин да изпреваря Херкуууууууууууууууууууууу

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Дано съм разбрала правилно, но тези дето си мислят за бебе през 2006 се разписват тук..или ? Embarassed
Ами...да се представя, аз съм Ани и пиша в "Родители в чужбина"БГ-Мамма и "Бъдещи и настоящи майки " в ДИР-а. Simple Smile Имам си едно детенце и с тати от този месец решихме да пробваме за второ..и много се надяваме за момиченце ( особено аз  Blush)
Пожелания на всички за спорна седмица и много по две чертички на тестовете Simple Smile

# 116
Добро утро!  bouquetЕто мееее! Е- един ден да ме няма и вече ме търсите! Трогната съм  HugВчера имах почивен ден и беша пълно "размазване" CrazyСпах до обяд,после пих дъълго кафе,после се разхождах напред-назад,ходих до мъжа ми(и той ме хвана да поработя малко Wink че ми е скучно ),после се правих на долакиня вкъщи и.....накрая стигнахаме до една тиха и приятна вечер с винце и телевизия.А иначе Тити е права-само за малко влязох в Нет-а и то за да видя снимките на малкия.Ей- Титка,ама страшен сладур е  smile3521Ей сега колегите поглеждат през рамо и се  скъсват от въздишки и възклицания. Laughing
ХАйде- стига ви отлкова за Доро утро.ПОсле пак- ама бързо да се появите,че да не водя монолози..........
Хубав ден ви желая  bouquet

# 117
Здравейте сладурани, чудех се дали да ви пиша днес, че няма шанс да направя темата по-весела.  Sad Но нали сте ми опора, та да поплача и аз на вашето рамо.  newsm45Сега се връщам от доктора и както на 9 ден имах признаци за предстоящо ову, така днес категоричното заключение е - няма ову. Rolling Eyes Обяснения - няма. Причина  - неизвестна. #Cussing out  #2gunfire  #2gunfire Направо ми писна вече и от живот и от всичко  Banghead Сега седя в офиса и цивря, ама това няма да ми оправи проблемите, знам си много добре. Embarassed
Та така - оплаках ви се, сега искам да ви пожелая успешен ден и повече хубави поводи до края на седмичката.  newsm51
А Леа да даде отчет, че нещо се скатава   Wink

# 118
Добро утро,моми4енца коки4енца.

И аz едва иЗтрайвам ве4е да дойде другата седмица уикенда и да по4нем да бебеправим,толкова съм раЗвълнувана,4е 6е се побъркам.. Heart EyesПожелавам си zа новата година едно stork-girl бебенце в роzовко,ама и в сини4ко да дойде няма да го върна.. Heart Eyes Hug

А на вас пожелавам съ6о по едно бебо4е,по ва6е желание м или ф.  bouquetИ нека таЗи Коледа да е последната,в която праzнуваме беЗ бебе.Нека всяка следва6а всеки от вас да праЗнува с беб4ето си. baby_neutral

# 119
Ехо,мацки..
Да не да спите о6е?За6о никой не пи6е??? newsm12 luvbed

Общи условия

Активация на акаунт