Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога мога да очаквам резултат от тест за бременност и кога може да покаже тест за бременност резултат?
Какво е заглавието на темата?
Какви са симптомите след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога мога да очаквам резултат от тест за бременност и кога може да покаже тест за бременност резултат?
Резултатът от тест за бременност може да се очаква около 10-ия ден след полово сношение, но времето може да варира в зависимост от индивидуалните обстоятелства. Тестът за бременност може да покаже резултат около 10-12 дни след полово сношение, но времето може да варира в зависимост от индивидуалните обстоятелства.
-
Какво е заглавието на темата?
-
Какви са симптомите след раждане?
-
Какви са симптомите на извънматочна бременност?
-
Какво се е случило с бащата на един от потребителите във форума?

)
хм, отивам да ударя по едно със салатка!

Чакам снимки 
Та ако се стегна да мина в 4 курс, току-виж запиша и магистратура

Толкова ли здраво смуче
И те като млъкнаха милите...чак ми дожаля...
Но току виж везничка се е
на януарско...
Няма да ми говориш таквиз неща Гризке
И аз съм оциклена пък сега ама само да ми свирши...дупе да е яко за мъжкият фактор 

че ще ви трябват сили за уикенда

На работа всеки ме товари с допълнителни задачки, макар че преди това не ме дразнело сега обаче ме дразни, през следващата седмица трябва да си защитя магистратурата, а въобще не съм сигурна че ще се справя. С приятеля не правим сериозно бебеправене в смисъл ако стане стане, но до миналия месец и с това закъснение на мен ми беше станало вече половин година като фикс идея, е добре че поне не споделям с него колко съм изперкала на тази тема
В този момент имам нужда от него, а той като че ли ме избягва, не сме се карали, но и почти не можем да се видим последните две седмици.