Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 173
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Добрутро !

Ще си взема от всичко , благодаря дами  Grinning !

Любезна, да се оправяш бърже  Hug!

Далче, дано и ти си по- добре !

Ще се възползвам и аз от подхвърлените рецепти тук, за грис каша. Толкова вкусно ми се струва ( аз нали съм на диета  Crazy) !
Стас е почти отбит, суче от дъжд на вятър, безпроблемно протича за сега тая работа . Дано така и да завърши  Grinning.

Бръм, браво за оценката , и изпитите като цяло ! Как имате нерви за учене не знам , възхищавам ви се  !

Вики , това с картичката е много мило  Heart Eyes ! Танче , бравос  Flutter !

# 136
  • София
Добро утро мили дами!
Докато Дзвер старши спи да се разпиша, че пак ме чака писането на доста домашни.  Mr. Green
Далче, Любезна, бързо оздравяване! Любезна, как е Дина? Дано е по-добре  Praynig Hug
Танче, Вики - наистина това с картичката е много мило!
Ел - браво, че си издържала! Аз не знам ... може от егн-то да е, може и от безсъние, ама нещо толерантността ми се е поизпарила  Embarassed
Ники  Hug май и при вас е весело! Включвай се по-честичко,че липсваш!   bouquet
Мяу, хич и не си го слагай на сърце на Халюша! Имаш нужда от почивка  Hug Люсинда е разкошна  Heart Eyes
На патеричка - ЧРД на Дани, Шоколадчето и Любезния татко! Да са живи и здрави и много щастливи!
Стели, честит имен ден на патеричка! Да си жива и здрава и много щастлива! Как е Рая?
Бръмби - браво за 5-цата! Евалла, че ги съвместяваш и деца гледаш и учиш и къща въртиш!   bouquet
Шаманче, радвам се, че се обади, дано ти остава по-честичко временце да ни пишеш, че липсваш! Hug
Ла вида, Мики - благодарности за кафенцето и закуската!
Аз да ви почерпя на патеричка, че вчера Калинка Малинка стана на 10 месеца!

А сетих се - някой питаше има ли още беззъби бебета - има Simple Smile Калина. Споко, ще им избият. Когато-тогава.
Със сигурност съм изпуснала някого, моля да ме извините. А аз почвам домашните за от предучилищната група да надзиравам. Оф, като гледам какво искат да могат да творят тия деца, явно и аз по умения съм за там  ooooh!
Хубав ден ви желая и дано остане малко време за почивка   bouquet

# 137
Слънчи, благодаря  Hug !
Ще вземе да я запомня най - накрая тази дата и да празнувам ! Егати , около 30 сигурни подаръка съм изпуснала за тия години  Crazy !

Рая е с леко зачервено гърло  Mr. Green, агейн, педиатърката каза много сладолед да яде  Laughing ! Явно вече и писна да и предписва лечение  Joy...

# 138
Любезна Явор е същия-топло,студено иска задължително най-малко 1 час навън  Tired То и за това се оглеждам за някава по удобна каляска за сняг.Ама от друга страна ми се виждат много парите,все пак има риск да не иска да седи в нея,а тогава мъж ми ще получи инфаркт  Laughing
Слънчи честито ти пораснало момиченце!!!!   bouquet
Явор най-сетне заспа,чудя се как като над нас лепят плочки и дънданията е страшна  #Crazy newsm78

# 139
Стар, да се оправя Рая Sad
Слънчи, как се справяш и с домашни  Shocked
Онзи ден си мислех, че не я виждам как ще стане тази децата на детска а аз на работа след година Crossing Arms Ами та ние ще затънем в пране и мръсотия, ще умрем от глад Thinking че аз като взема децата в 19.00 и какво по-напред, да ги къпя, да им подготвям дрехи, да им пера лекетата, да играем, да приготвя храна... то е ясно,че чеситенето и гладенето са нощна смяна, нооо ненам newsm78
Айде, ние отиваме на разходка без дървената лодка както обичам да казвам а аз, или със шантавата котка, както казва Миото Crazy

bouquet  bouquet  bouquet

# 140
  • Бургас
Слънчи,честита месечинка със закъснение.

Благодаря ви за отговорите , аз домат съм й въвела,чудя се за чубриката?  Rolling Eyes

Ел,защо те ядосва твоя хубавец?  Hug

Дими,да не от зъбките?

Да почерпя за 10-тата месечинка на ДиманаHeart Eyes

Хубав ден.  Hug

# 141
  • София
А, Любезна, да те поуспокоя  Grinning
Като тръгнеш на работа, няма да има кой да цапа  Whistling Та чистенето даже е по-малко. Прането - еми аз се прибирах към 7, слагам да се готви нещо на печката, през това време - пералня. Към 10, след като сме вечеряли - простиране на балкона.
Освен това, като са в яслата, яко се уморяват и заспиват бързо -бързо. Поне при нас така беше... постепено се свиква. Аз също си мислех, че ще откача, ама те - и второ ми се прииска  Mr. Green
Стели, аз също не знаех, че имаш имен ден, тука го прочетох. Но подаръци ... това си е подарък както и да го погледне човек, а и още един повод за празник  Mr. Green
О, Мики, Калина като е уморена и й се спи - спи и на пробиване с Хилти  Laughing
Съни, според мен няма проблем да въведеш чубрица... то колко ще сложиш вътре. Peace
Честита месечинка на Димана! Да е жива и здрава малката сладка кукла!  bouquet

# 142
Здравейте!
Мерси за кафенцето и закуската!
Деси,Слънчи честити 10-ти месечинки на Диманка и Калинка-малинка!
Танче писах ти на лични Hug
Стели дано се оправи бързо Рая!Поне лечението ще и хареса Hug
Деси Сияна не иска на гърне,но снощи не знайно как се престраши и даже го използва по-предназначение Grinning но днес пак реве.Домати и давам,чубрица въведох с някакво готово пюре,аз още не съм и слагала,но скоро ще започна.
Иначе Сиянка е малко по-добре.Неви мисля,че осцилококцинума Crazy май ще свърши работа.
Вчера изпратихме майка ми.
Тук времето е отвратително и няма да може да излезем.

# 143
Здравейте, мами!  Heart Eyes

Честити месечинки на прекрасната ми снахичка Калина Heart Eyes и на чаровница Димана  Hug!

Стели и аз не знаех за именния ти ден, сега прочетох  Blush. Нека много здраве и късмет ти носи хубавото име!

Мики, и аз гледах същата шейна, но не ми се дават тези пари. Ще търся някоя не толкова скъпа.  Wink Иначе идеята ми допада много. Мъжът ми се сети, че май ще ми е по-удобно за излизане според него, ама ще видим. Йони и той си държи много на разходката, дори и за малко.
Ох, хич не знам как ще се справям и аз като тръгна на работа понеже съм до 19ч  Whistling. Ще се приберам малко преди 20ч най-вероятно и кое по-напред...Даже детето едвам ще си виждам преди лягане  Sad. Най-вероятно майка ми ще помага милата, докато гледа Йони през деня  Crazy.
Далче, миличка, оправяй се бързо! Представям си какво ти е  ooooh!.
Пухче, радвам се, че Сиси е по-добре  Hug

Не съм купувала още гърне, защото ми се струваше прекалено рано до момента. Може да купя скоро и да му го оставя да свиква с него като предмет и след известно време да започна да го слагам на него. Ако и Йони плаче ще го скрия и ще пробвам пак след месец, два. По-добре да не го травмирам. Има време за всичко.  Wink

Чакам Йони да се събуди и излизаме на разходка.

# 144
  • До Балкана
Здравейте!
Благодаря ви на всички ви добри същества, които ми пожелахте бързо подобрение - подейства! Днес вече съм адекватна! Hug
Любезна дано и ти бързо се подобриш и всичко мине леко!
Стели Hug
Честита месечинка на Диманка! Целувки от нас! Heart Eyes
И на Калинка целувки за вчерашната месечинка!  bouquet
Бръм, браво за изпита!
 Мяу, да те питам, не съм кърмила Бо от 4 дена може би - не му липсва и не търси, но аз си имам кърма. Като спра АБ мога ли да възстановя кърменето (като си подържам лактацията) - има ли период, който трябва да спазя, за да се изчисти АБ-то, хич не съм наясно! Все пак и ако Бо прояви желание, което сигурно ще ми е главния проблем! newsm78
Рали Hug

# 145
здравейте мами
честита месечинка на Диманка
съни благодаря, че питаш ,но май имахме колики и я болеше коремчето миналата вечер,дадох й капки за колики и се успокои и заспа,но от какво я боля така й не разбрах
изпратих домашните на село и сега съм сама,е с габи разбира се и ще мързелувам
чао и лек ден от мен

# 146
  • София
ДД!  Grinning
Честити месечинки!
Съни, много ти е готина тортата!  Crazy За чубрицата пък ептен не се притеснявай.  Hug
Бързо оздравяване на всички болни.  Praynig

Ние бяхме навън за 3 часа, вятър-не вятър не ме интересува, че иначе щяхме да повторим вчерашния ден.  Mr. Green Максуел заспа в количката и си пропуска яденето вече с час.

Стар, да си жива и здрава!  bouquet

# 147
# 148
Мяу, да те питам, не съм кърмила Бо от 4 дена може би - не му липсва и не търси, но аз си имам кърма. Като спра АБ мога ли да възстановя кърменето (като си подържам лактацията) - има ли период, който трябва да спазя, за да се изчисти АБ-то, хич не съм наясно! Все пак и ако Бо прояви желание, което сигурно ще ми е главния проблем! newsm78

Ако нямаш против, отговарям аз  Simple Smile Можеш да възстановиш лактацията, ако стимулираш през този период, може би ще е бавно, но не и невъзможно. Желанието на Бо, правилно си усетила, че може да е по-големия проблем. Но пък той може да те изненада. Важното е да предлагаш деликатно, без насилие и с много гушкане и игра. Ако за теб е вариант, би могла и изцедена кърма да му предлагаш, разбира се от гърда е по-лесно, но и изцедена, кърмата ще е полезна за него.
Искаш ли да ми пишеш какво лекарство пиеш и да проверя каква е съвместимостта му с кърменето? Това, надявам се да те ориентира кога пак ще можеш да предложиш на Бо да суче.

# 149
  • До Балкана
Разбира се, че нямам нищо против, че отговаряш ти, Шамане! Благодаря ти! Heart Eyes Пия Офлоксин и като помощно лек. Зенаро. А да те попитам и колко време след като спра да пия АБ-то мога да опитам?Трябва ли да изчакам ден или два? Thinking За цеденето имам опит 5 месеца, така че може да си припомня Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт