Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 168
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Лека нощ, ама таратанци  Sad
Крещи тоя ми ти мой син  Tired крещи и кашля.За пореден път се буди по никое време, а и според мен заспал в блока не остана. Освен МиУото разбиа се, него нищо не мо же да го съб уди, а после реве,че не бил спал цяла нощ  Outta Joint Дадох му ма Тиното  едно списание "Здраве" да си изкарва отрицателната енергия, пък и белким се закрепим здравословно  Mr. Green  А в моя нос ,че и в моето гърло определено нещо си расте, и сега не знам какво да правя Sad промивки със морска вода, виброцил, ама едва ли ще е достатъчно  Sad
Ро, честити първи сняг, че и коледно настроение  Heart Eyes като знам колко е хубава Виената инак, представям си какво е сега Laughing
Миуото си мечтае да ни изсели там, но май ще е в друг живот някой, като гледам как намаляват финикийските знаци покрай тази криза Mr. Green
Дари Гери, моята ревлива Радина го правеше това с изправянето вечер в продължение на месеци Sad и за да заспи я разнасях и люлеех на ръце по 1-2 часа  Close Сега се ядосвам на Марто, че ме събуди , но си давам сметка, че него още не съм го носила и люшкала, та май нямам за какво толкова да се оплаквам  newsm78

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 04:45 от Любезна

# 166
Хелоу !

Любезна, заспахте ли  Flutter ?

Ро, така по описание не върви, фърли едно фото насам, да видим тая приказка ! Тук е още лято  Heart Eyes , очакват и днес температурни рекорди  Crazy !

Ла вида , 6:30 минава, де си  ? Дай да изпием по едно кафе  Grinning!

Айде, ще почерпя от фирменото, че ми е безплатно  Laughing !

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 07:01 от star

# 167
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДУ, д/мами  Hug

Звездичке,  Hug тук съм ... ама дорде изпратя каката в тоя ураганен вятър, дорде направя кафето и попарата ...
Записах си аз у ТефтерО вчерашния "балкон"Simple Smile Да не ги изброявам сите, ама ... по една червена точка, че не се отчетоха Simple Smile
Ей, сега вече малко спокойствие Simple Smile Останалите спят, а аз вече имам време аз кафе Simple Smile

и закуска Simple Smile

'айде от мен да мине ... и притурка Simple Smile

Малко много русолява ми иде, ама ще я преглътнем  Joy

Любезна, ми да сА знаЙ, че има дете и то мъжко Simple Smile Какво да ги правиш, те, знаеш мъжете са ревливи ... Simple Smile За болестта пробвай клеева тинктура и цитросепт - помага (поне на мен).

Роро, честит сняг. И аз вчета се радвах на снега показан ми от едни приятели в Стокхолм Simple Smile ... Карах ги да обикалят двора с лаптопа Simple Smile

Гери, моето чаве сега откри изправената позиция  hahaha Дано да мине по-бързо любопитството, че ще ми трябва гърбината за прохождането Simple Smile

Ами ...

Лек ден  Hug

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 07:38 от la vida loca

# 168
  • Варна
Добро Утро  morning

# 169
Хелоу! И аз съм налична.  Grinning Каката ни нещо е с температура и днес със сигурност ще пропусне училището. Сто неща ме чакат да свърша вкъщи, а как ме мързи.......

# 170
Добро утро!

Мерси за кайветата и закуската  Mr. Green

Ама къв ся е тоя вятър навън... ooooh! На мен ми се излиза, имам поръчка от АСДА-та да си взимам (което е най-важно) и как да стане, то ще ни вдигне докато идем до колата  Crossing Arms

# 171
  • София
Добро утро мами!
Към нас нищо ново, Калина пак не иска да яде... поне снощи заспа в 21,30 и с 1-2 будения се събудихме в 7.
Любезна, мила, обърни внимание на здравето си, че да не стане по-зле  Embarassed МъжО така се лекувА с всякакви бабешки лекове, та накрая го докара до една двустранна пневмония и беше чудо. Не искам да те плаша, но ако имаш налепи май е по-добре един антибиотик да иззобеш  Embarassed Дано се оправяте всички вкъщи и да не се стига дотам  Praynig
Далче, как си мила?  Hug
Роро, искам и аз снимка на снежна Виена плийз  Praynig Аз само лятна съм я виждала, разкошен град! Да видя кога ще ми стигнат сили и смелост да се помъкна с двете моми да я видим... мъж ми има чичо, който живее в един от манастирите там, всяка година ни кани на гости и аз все отказвам заради децата...  Rolling Eyes
Бръм, каката да оздравява бързо  Praynig И аз имам работа за целия китайски народ вкъщи, но и мен яко ме мързи  Embarassed
Сиянче, как са твоите сладури? Кажи ми, че поне при вас няма болни  Praynig
Балеринке, по-добре ли са дечицата ? Ти как си?  Hug
Стар, благодарности за фирменото кайве, мнОо добро  Mr. Green
Ла вида лока, благодаря за кафенце, закуска и притурки  Hug
Извинете ме, но имам един тъп въпрос  Embarassed Вчера май се оциклих... казвам май, защото засега е само като зацапван Rolling Eyesе, а не нормален цикъл... демек мога ли да се броя за оциклена?  Rolling Eyes И още по темата - точно преди да ми дойде рязко ми намаля кърмата, почти спря... да очаквам ли нормализиране или да се боря за ре-лактация?  Rolling Eyes
Предният път понеже не беше така... ама вече съвсем се обърках  Embarassed

# 172
ДД!
Любезнатези нашите синове да не са се нагооври ли Laughing нашата нощ мина по същия начин  Tired
А за вятъра  #Cussing out ,не мога да изляза,не мога да гледм ТВ,че ми лашка чинията,в такива тежки времена не ми остава друго освен да изчистя,за което ми се струва,че БулсатКом трябва да поемат цялата вина  Laughing Пък какво е слънчево иначе изглежда приятно  newsm78
Фръц мерси за шейната,точно такава ще ми свърши работа,да ми преведът майчинството и отивам да я взема.

# 173
ДУ и от мен, едва ви настигнах... при нас нищо ново. Преслав си иска да ходи сам, съответно сме прикачени за него,шото на 7-8 крачка се строполява на някъде, батко му ме вбесява, а баща му трайно ще спи под бора.
Сега изчезваме навън,докато не е задухало и тук силно.

Ро, завиждам ти за бялата приказка Hug

# 174
  • York
 wavey
Слънчи, ще се нормализира няколко дни след като свърши МЦ  Peace
Ро, честит ви първи сняг и коледно настроение, разбира се!
Това фирменота кафе на Стела само на снимки ще го гледам. Няма да се сети да почерпи едно  hahaha hahaha hahaha
От къде го измислихте този вятър.  Laughing Тук листенце не помръдва  Mr. Green

Анета се научи преди около две седмици да се изправя в леглото, след което и по мебелите. Сега е на етап плавно слизане. Много е смешна, а и ми липсва дежурното ТУП  newsm32 Laughing Постоянно мърмори нещо, голяма е досада  Rolling Eyes За сега няма да купувам уолкър, една кутия от обувки успешно влезе в ролята му  Mr. Green

Хайде със здраве! Ама много здраве!  thumbsup

# 175
 ДУ и от нас!
Ели като че ли по-добре,Т няма от 2 дни и само кашлицата остана,дано бързо премине  Praynig
Понякога при нас не е вятър,буря си е направо  Shocked Имам чувството ,че някой клон от дървото отсреща ще се счупи и право в нас ще влети (на 2я етаж сме ние)
 Отивам да мия наакано дупе,после пак ще се разписвам

# 176
Леле, тия от Мтел са големи нещастници!!! Вече се чудя да се смея ли, да плача ли?! То бива излагация, ама като тяхната няма равна..... От три часа се опитвам да си вкарам безплатните номера към Мтел комфорт и познайте дали става. Просто се чудя къде се намирам, то такива невероятни приключения с едно толкова просто нещо, че няма на къде?!?! Close

# 177
  • България/Германия
ДУ и от нас!

Почерпете се за здравето на Изабел, която днес става на цели 10 месеца!  Grinning Heart Eyes

Захванала съм се с една тортичка, ако стане достатъчно представителна, ще черпя и с нея  Wink, че с моЙте две леви ръце...  ooooh!

Честито и на останалите бебоци, които празнуват днес!  Heart Eyes  bouquet

Хубав ден на всички  Hug Hug

# 178
  • Бургас
Добро утро !

Елфи,честита месечинка на прекрасната Изабел.  Hug

Бръмб,не знам каква беше тази смяна на софтуера в Мтел,ама за мен си е чист срив в системата.Не съм получавала сметка от Август месец.  Mr. Green

Мии   Hug

# 179

Бръмб,не знам каква беше тази смяна на софтуера в Мтел,ама за мен си е чист срив в системата.Не съм получавала сметка от Август месец.  Mr. Green

Тебе те нЕма в тяхната схема! Laughing
Мен, за съжаление си ме имаше. И сметки си пращаха и всичко, само веднъж имаше едно закъснение. Но реших да си променя плана, че да сваля сметката уж... само че се оказва че системата и в сайта им е уникална. Звъня на *88 от там да вкарат номерата и точно като стигна до заветното свързване с оператор връзката прекъсва. Е, а кажи ми как да се оправя с тях?!

Общи условия

Активация на акаунт