Февруарската дружина се моли за малка борбена Мартина – Тема 17

• 23 718
  • 694
  •   1
Отговори
# 570
  • София
активната гимнастика и столчето за хранене няма да ти трябват през първите 3 месеца - само ще ги подмяташ из къщи.

те и нашите се пънат за големи подаръци, но аз не съм склонна. Първо че не са цъфнали и вързали, второ че аз си планирам кое ми е нужно и функционално и трето че не знаят къде и кога е най-изгодно да се купи нещото.

Така нашите преди година ни подариха скъпа камера която няма опция да се източва записа с usb кабел, в резултат на което те са набутали едни пари за нещо, от което ние се чудим как да се отървем и не го ползваме въобще.

# 571
Стискам палци на пчеличката и на Мими и Софи за изпитите.
Честито на пепелно!

Финти, ами иди вземи и ти някой изпит, все има какво да се учи!  Laughing
За подаръците - мама вече е натрупала чейза за беболино и пита дали да го праща по колет. Глaвно дрешки,чаршафи, и пелени са.
Свекървата постоянно ни подмята, че разполагаме с много повече пари от нея и даже не е обелила дума да пита какво искаме. Честно казано, нищо не чакам от нея и не мисля и да й искам (особено след като ми се оплака, колко скъпо е в бг). Бебето ще е кръстено на нея в знак на благодарност.  Mr. Green

Огнена стихия, такива бодита, които се отварят отпред има в ларедут и на мен ми пратиха майл, че всичко сега е на 50 % намаление.

Хей я, бенджи, нарът е силен антиоксидант, може да го прибавите към менюто си, сега поне има.

Лек ден на всички!

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 14:40 от Тодорка Боева

# 572
права си за това че ще се ползват след време, но нали и тогава ще се дават пари за тях

и другото което е всеки ми казва аз да си избирам, даже и пари искат да ми дават аз да си купувам, но аз смятам че като покажа какво искам на всеки, никой няма да прояви самоиницятива и да купи нещо друго  Naughty  - мисля че добре ме познават и знаят че ако нещо не е на моето няма да го ползвам  Crossing Arms

даже сега си допълних към списъка за подаръци икенгуру (бяха ми предложили да ми дадат, ама аз съм го подарявала и все едно да ми го върнат) и играчка за кошара, както и повивалник и комплект за количка - нека да има за всички  Joy  да не се карат, ще ми спестят има няма 800-1000 лв

П.С. според вас коя от двете люлки е по подходяща http://www.visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID=844  или  http://www.visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID=847

# 573
  • София
За подаръците - майка ми вече накупи доста неща без да ме пита - одеалца, активна гимнастика (нея я взе преди да се знае полът и затова е синя  Joy), постелка за игра - едно като килимче, дори не знам как се нарича. Сега планира и кенгуру да вземе. Понеже и с разходите по раждането помагат с баща ми, изобщо не смятам да им поръчвам нищо или да изисквам нещо повече от тях. Свекитата нищо не са казали за момента, но и хората нямат кой знае какви възможности, така че не очаквам кой знае какво. На колегите се чудя какво да поръчам, те сами ме питаха  newsm78.

# 574
  • София
Финти, ами иди вземи и ти някой изпит, все има какво да се учи!  Laughing

Ще го направя със сигурност, още сега се оглеждам за интересна магистратура, защото искам да подам документи за помощта от 2880 лв за майки студентки.
Аз съм дипломиран юрист, но ми се ще да запиша маркетинг или друго подобно обучение - за разнообразие.

# 575
  • София
Бобчо - люлките - на голямата не се вижда каква е конструкцията - ако освен люлка може да е и шезлонг тя е за предпочитане според мен - има повече функционалност. В общия случай аз бих гледала до колко килограма издържа люлката и колко позиции на гръбчето има ако освен люлеене има и застопорена опция - за столче за хранене. Екстри като музика и играчки аз поне не бих гледала, защото имам подобни от легълцето си.

Ако и двете не стават на шезлонг аз не бих избрала тези опции, бих си купила люлка която става на шезлонг и после на столче за хранене и игра за поотраснало дете - май гледах такава на фишър прайс, но има и на други фирми. Ще ти излезе към 200 лв, но има 3 пъти повече функционалност и няма да се чудиш къде да държиш различни бебешки пласмасарии из вкъщи, а ще го ползваш до 4-5 години, не само 2-3 месеца.

Имам предвид него такова, но може да се намери и на по-добра цена
http://www.kasida.bg/liulka-shezlong-3in1-deluxe-fisher-price-33-3739.html

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 16:32 от Finty

# 576
Бобчо, на мен второто по-ми харесва  Peace
За подаръците - нашите нямат възможност, но въпреки всичко майка ми пита какво да вземе и й казах хавлийките да вземе. Свекъврва ми не ме е питала. Нея я помолих да види как са матрачетата на онази русенска фирма. И тя първо почна - "то ние имаме на детското легло /не го знам от времето на мъжа ми сигурно/"  ooooh! Викам "не" искам си ново  Twisted Evil  #2gunfire А иначе никой не ме пита какво да ми подари, веднага знам отговорите  Rolling Eyes  Laughing

# 577
Докато ви изчета и забравих кой какво е споделил.
Обаче разбрах, че Финти не иска палчета, но ги получава в голямо количество! Joy Ех, Финти, очевидно вселената иска да ти стискаме палчета за нещо, така че имаш едни и от мене! Hug

Hug за Мими и Софи - да не ни излагате - знаем, че сте страхотни и ще впечатлите екзаминаторите! /Софи, при мене е закон, че не се спи преди изпит или нещо важно - явно съм много чувствителна и не се получава със съня, но пък изпитите винаги съм ги взимала много успешно и с час-два сън/.

Днес свърших едно важно дело, сега съм доволна и за награда минах през Премаман, купих си едно клинче и се регистрирах за бъдещи покупки. Малко са скъпички, ама на промоция и с отстъпките се получават добри ценови предложения. Сдобих се и с едни мнооого сладки лекички ботушки от Nine West,  много изгодни, абе шопинг ден.

Утре мисля да навестя Вис виталис с мама и да си купя още някой по-важни неща.

За бодитата - купила съм от най-малките с дълъг ръкав, но от по-големите - 3-6 месеца имам и без ръкав и с къс ръкав , нали бебоците ни през май ще са на три месеца и за лятото вече ще трябват летни дрешки и бодита.

За зъбите - като по-малка имах проблеми със зъбите, но последните години ходенето на зъболекар ми беше изключително приятно, защото за зъбите ми се грижеше моята приятелка, която пък , за мой късмет, работеше в един от най-готините стоматологични центрове. /В момента тя вече работи в чужбина, но новият ми зъболекар също е изключителен професионалист /.
  Така че ходенето там ми беше наистина приятно, въпреки, че съм имала вкл. операция на киста на корена на зъба, което, уверявам ви, на никого не го пожелавам. Но ако искам да си почивам и да релаксирам предпочитам не да ходя на зъболекар, а да се видя с приятелки, да потанцуваме в някой клуб, да отида на някоя хубава постановка или просто на фризьор и масаж.

Дано Пчеличката скоро да се обади!!! ooooh!

Криска,  Hugза добрите новини - толкова е сладко да си имаш две бебенца на веднъж!!! Стискам палци всичко да е наред с тях!

Мисля че е време да се отдадем на приятен релакс след работната седмица. На всички ви, мами и бебоци, пожелавам да се насладите на една мнооооого хубава петъчна вечер и да си почините добре през уикенда!

# 578
Цитат

П.С. според вас коя от двете люлки е по подходяща http://www.visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID=844  или  http://www.visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID=847
Бобчо, подариха ни люлка като първата и почнахме да я използваме, след като Рая се научи да седи стабилно. Преди това не ставаше, дори и в най-полегналото положение. Самата ѝ извивка не е подходяща за много малко бебе. Мъничката, която си показала, на мен ми харесва повече и става за новородено, евентуално ще я ползвате доста по-кратко. А ако има още роднини да се натискат за подаръци, поръчай ги и двете  Mr. Green едната за в началото, а другата за след шестия месец  Laughing.

# 579
Ехооо, момичета, какво правите?
За няма и една седмица сте изписали почти цялата тема. При мен нета е малко кът, затова и няма как да влизам всеки ден, а освен това трябва да уча за сесията, но сега се връщам да ви чета Simple Smile
Поздравчета от мен и бебо  Heart Eyes

П.П: Да се похваля, че забравих  Blush в понеделник ми е дипломирането Simple Smile т.е. ще ни раздават дипломите за бакалавърската степен, а пък от 13 ми започва сесеията за магистъра... изобщо и аз се присъединявам към агитката с предстоящите изпити

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 14:54 от Fantasy_Girl

# 580
Честито на Fantasy   bouquet,ще стискаме палци и на теб! Peace

# 581
Ей, Фентъзи, добре че се обади! Вече започвахме да се притесняваме за тебе. Стискаме палци за изпитите ти и не се съмняваме, че ще се справиш успешно! Hug

Забравих да честитя на Пепелно - честита диплома! С много радост и вдъхновение да си работиш по специалността!

Огнена стихия, пробвай да си поръчаш бодита и от някой от българските интернет магазини. Може да намериш добри оферти! Hug

За подаръците - честно казано предпочитам най-важните неща да си ги купя аз, за да си ги съчетая както преценя. За бабите съм оставила одеалца, хавлийки /въпреки че вече купих две много сладки от Mother care/, по-неутрални неща, защото не мога да им кажа да купят нещо точно определено.

Тотони, и аз големи борби водя с моя мъж за декорацията, но това да ни е проблема. Иначе е страхотен съпруг и прекрасен и много грижовен баща. Сега даже го подозирам, че ще има тенденция  доста да глези бебонката. Mr. Green

# 582
Хепи мама, честити ти покупки. Изглежда, че си си купила добавки за роклите.  Simple Smile
Я кажете за декорациите, че моят само ме критикува, че имам само една коледна звезда и свещи.

Фентъзи, честито дипломиране!

На мен ми казаха, че бебетата се къпят само с вода 1-2 месеца. После козметиката. Аз не бързам с шезлонгите и другите неща - засега сами 1 необходимост. Време е да поръчам чаршафите, че има да се пере. Май ще ми се струпа всичко накрая накуп.

При нас снощи беше минус 11 градуса и днес не мисля да си показвам носа навън, нищо, че е само минус 5.

# 583
Абе аз отдавна оглеждам българските интернет магазини,ама не ми изнася освен цената на бодито да давам поне и 6 лв за доставка Mr. Green В смисъл,че имам бодита,просто исках да си купя още две-три,ама не и на всяка цена. Колкото до Ларедут-ето едно нещо, което не мога и не знам как да правя. newsm78 А и не съм убедена,че ще ми е изгодно от там,понеже аз винаги намирам каквото търся на най-евтини цени-политиката ми в живота напоследък е, че магазините втора употреба са моя живот Laughing или поне това,дето го купя като ново да е на възможната най-ниска цена, особено за бебе-всичко,което купите няма да му става след 3 месеца. Естествено гледам и качеството, но не държа да купувам Адидас например или Бенетон, стига да има качествено, но евтино-а гарантирам,че има много такива неща,просто трябва търсене. И винаги съм се чудила на хора, които особено за бебета се хвърлят да купуват каквото им хареса, а цената е доста висока. Ама това пък не мога да го коментирам-всеки си знае джоба.
На мен никога нищо никой не ми е подарил за бебето-сама си издирвах всичко и купувах. Дори и дрехите не са ни подарявани.
Четохте ли топ новината в dir.bg и abv.bg? Става ми гадно като чета какви лекари има в България и че тия биха ни израждали...

# 584
Здравейте момичета. Моята Мартинка май е спряла диетата - пак се опитваме да се захраним, така че стискаме палци всичко да е наред. Вече сме цели 910 грама и скоро ще ви догоним. Simple Smile
Не знам за вас, но аз като бях бременна, постоянно си пипах корема - толкова много го обичах! Но не съм имала контракции - всъщност така и не разрах какво е това контракция. То на бебката хич не и се излизаше, ама ...Simple Smile
Стискам палчета на Пчеличката и на всички мамчета с болежки. Няма да се излагаме - забранила съм всички раждания преди Нова Година.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт