Подсъзнанието може всичко 33 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 85 741
  • 686
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, момичета! Спорна седмица на всички.

Да, всички, които са ми писали, са напипали "драмата" - все още имам склонност да имам очаквания към близките си хора и оттук тръгва разочарованието. Ама какво да се правя с моята пуста наивна натура. Хората като не си говорят, си навличат най-големите беди в отношенията, в това съм се убедила многократно. И този случай е потвърждение - ако този мил мой човек беше си седнал да д-то, да си каже кое как е възприел, вместо да си прави изводи, щяхме да сме ехееее къде  Embarassed. Но пък имало да се случва!

А тези два дни за мен наистина бяха много голям скок. И обучението в събота помогна признавам си. Събрах си малко главата. Напоследък имам голямо натоварване, защото приех да работя за екип извън България с голяма часова разлика и на практика денем с едните колеги в офиса, а частично нощем пак с колеги, но от другата часова зона. Засега си го правя от България, ще видим как ще се развият нещата. Аз самата искам да съм тук на този етап все още.

Една мъдра жена все ми казва, че при мене пусто преминаването на следващо ниво все става през криза. Аз и с физическото оздравяване съм така. Всяко нещо го преболедувам много ускорено, за кратко време с активна криза. Това май започна от хомеопатията, защото Ванков много добре ми намери първия път конституционното лекарство и в тялото се отключи такъв механизъм. После се пренесе в осъзнаванията. А колко рев съм изревала понякога преди промяна.....  newsm78

Тази пролет например един човек ми върна писането. До преди 7 - 8 години пишех много и тази форма на изразяване и творчество ме окриляваше. После обаче една раздяла много болезнено беше свързана с изписването на 10 страници от моя живот и спрях рязко да пиша изобщо. Напролет поискаха от мене да напиша нещо и аз се съгласих. Седнах една събота и не успях. После няколо пъти през деня. После рукнаха едни сълзи, то беше хълцане, то бяха хлипове, да се чуди човек защо точно като аз много много обичам това, за което щях да пиша. После в неделя написах 8 страници и се родих отново. И оттогава не съм спряла да пиша. Щастлива съм!! Макар и явно да се олях (пак  Crazy), защото прекаленото разкриване на лични неща като осъзнаване чрез писането именно ме вкара във филма, за който рИвах миналата седмица  Laughing

Разните отделяния на хора, които са изиграли вече ролята си в живота ми пак става през кризи. Тази беше една от тях. Само че сега като се успокоих се питам аз не трябваше ли да отида и да кажа нещо в стил: "Ей, ти я кажи всичко ли е наред? Какво става, човеко?" като виждах промяната... Обаче тук се включва недопреборения ми страх от отхвърляне. Ей, много го мразя, но още си го къткам. Когато някой реагира с дистанция ме обзема една паника, че се запечатвам. И ако се окаже, че човекът има реакция, която произтича от недоразумения (както сега беше) става такава простотия..... Губя някого, защото той не разбрал правилно, а аз не съм имала смелост да попитам.  Embarassed И пак идва въпросът: "Ако този човек толкова чак не му пука да съм част от живота му, че да махне с ръка от личното си тълкувание на нещо прочетено някъде, аз ЗАЩО рИва за него???"...

Молйййййййййъъъъъъъъъъъъъъ  Laughing, някой насока може ли да ми даде за:
1. преустановяване на глупави очаквания към близки хора
2. освобождаване от страх от отхвърляне.

Аз имам дадени ми задачки от хората, с които работя по въпроса (втория най-вече), но вие редовно ме хвърляте в някоя полезна посока за размисъл. Извинете, че толкова дълго, но имах нужда.

# 121
  • на брега на морето
Момичета, Петър Дънов казва, че всеки ден от седмицата се четат цветните лъчи. Прочетох книжката му, но нищо не схванах. Досещам се, че може би става дума за честотата на трептене на всеки отделен цвят. И съм дотук. Бихте ли ми разяснили повече, с по-простички думи, моля.

# 122
  • Русе
  Klemy ,сигурно има връзка финансовата стабилност с отношението ни към парите. И аз харесвам работата си, но винаги съм се примирявала и не съм отдавала значение на печалбата. Приоритетът ми е детето и времето и усилията покрай него. Точно това ме сковава в страх. Неговата сигурност и развитието му. Имам планове,които идискват обаче някакви средства. Досега,когато съм предприемала крачка,винги средствата са идвали. Дано и сега да е така.  Praynig

# 123
Цитат
1. преустановяване на глупави очаквания към близки хора
2. освобождаване от страх от отхвърляне.

опитай с капките на д-р Бах, може да трябва комбинация от няколко, но е по-добре да се консултираш със специалист кои са най-подходящите за теб.

# 124
Аз също съм за капките на Бах.Ползвала съм ги и има ефект.

# 125
Цитат
Тя е започнала да работи с Магия и Магия и дава средствата, изобщо мислите и вярата нямат общо тук...нищо общо.  От това дали вярваш или си позитивен или негативен не се интересува най-древната от науките...Магията. Както и Магия си действа независимо дали някой вярва в нея или не.

humanis, за каква Магия приказваш?

Vox Populi, в профила ти пише, че си астролог. Интересно ми е какво ти е мнението за ролята на хороскопа въхру човешкия живот и колко предопределен е човешкия живот. Значи ли, че реално всеки има предопределена съдба и колкото и да сме склонни да правим малки промени, то следваме една основна жизнена линия??

Цитат
Човешкият ум трудно може да обхване всички фактори, който дават/не дават възможност да сбъднем желанията си (да не говорим, че желанието често съществува на по-дълбоките нива, които мисълта не обгръща). Не е достатъчно да познаваме всички практики и звездната карта. Невидимото е доста по-сложно.

"Оказва се, че в тази "реалност" не остава никакво място за проява на случайностите. Наличието на информация за цялата физическа реалност както за минали, така и за бъдещи събития, обаче не означава твърда опеделеност на нещата."

ивонска, значи ли това че при всяко несбъднато желание винаги имаме извинение вътре в нас - това че не сме обхванали всички фактори, които имат значение. Ако има толкова много фактори, защо тогава положителното мислене би трябвало да дава резултат - то е повече на съзнателно ниво, а ето оказва се че дори и на подсъзнаателно ниво да успеем да докараме мисълта, тогава пък има много фактори извън нас?  Thinking И да допуснем ли че авторката на Хари Потър просто е имала такава определеност. Ккаво значи твърда опеделеност на нещата. Доколко е твърда?  Thinking Thinking

# 126
  • BG
  Sob Почина Андрей Баташов. Мир на праха му.

# 127
  • София
...ивонска, значи ли това че при всяко несбъднато желание винаги имаме извинение вътре в нас - това че не сме обхванали всички фактори, които имат значение. ...

Може би значи, че сбъдването на това желание няма да отговори на заложените от нас параметри (очакванията)... Ние не бихме могли съзнателно да контролираме факторите, камо ли да ги обхванем всички. Не мисля, че нещо подобно е по силите на човешко същество от най-разпространения вид.  Simple Smile

Положителното мислене/желанията/магията са всъщност торсионно поле. "Завихряш" енергия. Ако е достатъчно мощна, предизвикваш промяна или желан резултат. Това би могло да ограничи действието на някои фактори по всички посоки. За това дори астрологията приема, че предначертаното би могло да претърпи промени, а индивидът - да прави избори.

# 128
  • София
Лени, Hug за темата
Гледам, темите - сложни, има да чета... Ето едно интересно мнение към споделеното от Клеми: http://moly.log.bg/article.php?article_id=83746

# 129
основна линия има,да.
И хороскопа влияе и на хора, които се занимават с езотерика. Може да се променят някои неща, но трябват много и редовни усилия

# 130
  • София
Лени, Hug за темата
Гледам, темите - сложни, има да чета... Ето едно интересно мнение към споделеното от Клеми: http://moly.log.bg/article.php?article_id=83746

Енита, възможно е и така да е. Не се чувствам нещастна, но определено кризата вече ми идва свръх силите. 

# 131
  • Пловдив
Здравейте, Вълшебници  Hug Благодаря, че ви има   bouquet   Лени   bouquet

Нямаше ме известно време, но сега съм пак сред вас и първо:

Таня, честито внуче. Пожелава му най-прекрасните неща на света. А на теб още веднъж Благодаря (ти си знаеш за какво)   bouquet

Аби, честито за сбъдването на мечтаната работа. Абсолютно вярвам, че ще се справиш  Hug

За себе си мога да споделя, че постигнах успех с това, че най-после знам какво искам. Може би звучи смешно, но много дълго време не можех да дам отговор на въпроса какво точно искам. В някакъв вид покой съм. Успях да се откъсна от чувства, които преди ме депресираха. Последния път, ми трябваше много малко време за да се справя с това и да се усмихна, беше чудо. Разбрах, че всичко това ми го причинява егото и както някой беше писал преди, пратих го на задната седалка да си яде бисквитката  Simple Smile   

Ивонска , много ми допадат постовете ти. Смятам, че нещата които пишеш допринасят много за темата. Същото мисля и за  Vox populi макар на пръв поглед това, което разисквате да изглежда като спор. Откривам много неща и в мненията на двамата, които са много близо до това което мисля и аз.

Пожелавам на всички щастие и радост, любов и благодарност   bouquet

За Андрей Баташов  Praynig , нека почива в мир  Praynig

# 132
  • Добрич
Днес в един момент си мислех, че не си струва да стоя на тази работа. С доста неща правя компромиси и макар, че професията ми харесва и съм учила точно нея, реализацията в момента не ме удовлетворява. Надявам се, да мога да си сменя местоработата, като си запазя професията, но това не е никак лесно. Колкото и позитивно да съм настроена, не мога да не отчитам обективната действителност. Влизам в темата и какво да видя  - не съм само аз, дето не съм доволна от професионалните си постижения. Имам компания. Мисля си, че сигурно е добре да конкретизираме желанията си, за да постигнем реализацията им. Макар, че "Да стане така, както е най-добре за мен" в доста области ми върши чудесна работа. Лятото бях нахвърлила списъка с 10 плюса за работата си, но беше само чернова. Сега си мисля, че може би е крайно време да седна и да заявя претенциите си към Вселената на белова.

А относно информацията - убедена съм, че някъде във Вселената съществува универсална информационна банка, от която можем да се възползваме. Само, че не умеем да го правим по всяко време и за всяко нещо. Това, което ни подсказва интуицията, според мен е точно от там. Може би затова трябва да се опитваме да я развиваме, за да може да получаваме по-често отговорите, от които се нуждаем. Всъщност темата за холографската Вселена много ми допада. Както и книгата със същото заглавие. Не може да се опреди еднозначно на кое точно място в момента е електронът. Той си обикаля около атома и има 90% вероятност да бъде някъде в електронния облак. Така е  и с нас. Ние си имаме съдба, но не се знае точно как ще  я реализираме във всеки един момент. Т.е.  не всичко, което ни се случва е предопределено. Все пак имаме свободата на избора.

# 133
В продължение за информационната банка - там някъде някои знае всички отговори или по-скоро знае как да ни провокира да намерим отговорите в себе си.

Отново ми се припомни, че когато поискам искрено, ми се дава. Каквото ви питах, отговори ми се от неочаквано място. И достатъчно ми се намести. Отговорът на въпроса "кой" и защо, и какво, и каква е ползата за мене от случката, че и за някои други хора.

Доволна съм, че ми се случват кризите, защото като ми блокира съзнанието, аз отивам да кисна във ваната и после да си натоваря тялото, а в последствие искам отговор като казвам какво съм готова да дам, за да го получа, правя си техниките, давам определено обещание, спазвам го и нещата се реализират. Тази последователност работи за мене успешно.

БлагоДаря!  Blush Heart Eyes

# 134
  • Русе
  Все си мисля,че тази банка е много близо. Най вероятно е в нас. Ние сме интерфейсът за връзката с нея и можем да  обновяваме данните в нея.

Общи условия

Активация на акаунт