Подсъзнанието може всичко 33 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 85 743
  • 686
  •   1
Отговори
# 135
 Praynig за Андрей Баташов!!! да се слее със светлината...

# 136
  • София
Днес в един момент си мислех, че не си струва да стоя на тази работа. С доста неща правя компромиси и макар, че професията ми харесва и съм учила точно нея, реализацията в момента не ме удовлетворява. Надявам се, да мога да си сменя местоработата, като си запазя професията, но това не е никак лесно. Колкото и позитивно да съм настроена, не мога да не отчитам обективната действителност. Влизам в темата и какво да видя  - не съм само аз, дето не съм доволна от професионалните си постижения. Имам компания. Мисля си, че сигурно е добре да конкретизираме желанията си, за да постигнем реализацията им. Макар, че "Да стане така, както е най-добре за мен" в доста области ми върши чудесна работа. Лятото бях нахвърлила списъка с 10 плюса за работата си, но беше само чернова. Сега си мисля, че може би е крайно време да седна и да заявя претенциите си към Вселената на белова.
И аз съм в отбора, много е трудно да разбере човек за себе си точно какво иска. Работиш по специалността, но се тюхкаш че са малко парите, работиш за повече пари, но се тюхкаш, че не работиш по специалността. Действай със списъка с 10 плюса, още си спомням написаното, от този които го беше пуснал, "действа на 200%" с големи букви, ще видиш, че наистина е така.

# 137
  • София
Какъв е този списък с десет + ?

# 138

А относно информацията - убедена съм, че някъде във Вселената съществува универсална информационна банка, от която можем да се възползваме. Само, че не умеем да го правим по всяко време и за всяко нещо.

Мда,който се интересува може да прочетете в гуглето на тема Akashic records
 и за техниката Remote viewing,също е много интересно.

# 139
  • Добрич

Линкът е на първа страница ТЕХНИКА "НАМЕРИ 10 ПЛЮСА"

# 140
  • София

Линкът е на първа страница ТЕХНИКА "НАМЕРИ 10 ПЛЮСА"
Ох, ужас. Виждала съм го това.  Crazy Мерси. Мислех, че е нещо друго.

# 141
  • Шотландия
Техниката за 10-те плюса работи и при мене - само че не я знам оттук, а от другаде, и при мен не се състои в определен брой плюсове - а в сменяне на "историята на живота си", която разказвам. Т.е. вместо да обяснявам на другите и най-вече на себе си, как не си харесвам настоящата работа, защото... първо... второ... трето... се старая да намеря тези неща, които тя ми носи и заради които все още я работя - ама искрено, с вяра. Когато "сключа примирие" с работата (или това, което искам да сменя), в комбинация с изясняване на това, което искам да получа - тогава проработва. Но не става отведнъж - трябва да усетиш, че когато говориш за работата си, без да искаш, споменаваш с любов това, което ти е донесла, заради което си й благодарна, с което те е обогатила - и как е време да приложиш тези неща на новото място.

И друго - Клеми, писала си:" А от друга страна си мисля, че не привличам парите, защото не са ми приоритет. Искам да имам толкова, че да покриваме най-елементарните разходи и за малко разпускане. Никога не съм мечтала за 6-звездни хотели, на мен ми стига и палатка.  Други са ми ценните неща и мисля, че тях съм ги намерила."
Казано е и в Библията - Искай и ти е дадено. Ти... искаш ли...?  Wink Шегувам се, разбира се - сигурно искаш, за да повдигаш темата тук, но когато "поръчваш на Вселената/Господ/Силата и т.н., веднага след това отказваш поръчката - парите не са ми приоритет и т.н. Ами как да я получиш...  Казвам го с много разбиране и съчувствие - и аз така съм правила, май още го правя до известна степен, макар че много се следя вече  Laughing

Вела, и аз пак ще сядам над списъка - смених работа с доста по-добра, ама още неща има за изкусуряване - още ми носи пари под очакваните. Ама и аз не съм много сигурна, дали искам точно работата да ми донесе пари, хехехе  Wink

Вокс, с цялото ми уважение към астрологията и изричното признаване, че има хора, просто надарени за нея - откакто един момък ми твърдеше разпалено - не може да имаш гадже, аз ти направих хороскоп, нямаш в него сватба скоро, нямаш и заминаване в чужбина - а аз имах на ръката си годежен пръстен, сватбата беше след месеци, и вече, както е ясно, живея в чужбина - та оттогава астрологията за мен е само възможности, които човек може да реализира, а може и да реши друго...

И по тази причина - какво искаме да видим в бъдещето? Нали ние решаваме (не винаги съзнателно) в каква посока ще тръгне живота ни? За мен допитването до голямата Информационна Банка има смисъл, когато сме изправени пред кръстопът - наляво ли да поема, или надясно - тогава има смисъл да ползваме интуиция, да търсим информация кое би било по-правилно. Но подобни решения не се взимат често в живота. Изключвам бизнеса, където се сключват много сделки за кратко време - там,  явно, се налага.

# 142
  • София
*Мила* , имах предвид, че не искам несметни богатства, мерцедес последен модел, огромна вила и милиони в банката. Не съм писала, че не искам да имам нормални средства, напротив. Искам да си покриваме разходите и да имаме за почивка, ей такива, елементарни неща. Писах, че не са ми приоритет, понеже не бих заменила семейството си за повече пари, не бих заменила мъжа ми за друг, по-богат, не бих работила от 8 до 20 часа и да не виждам децата си повече от час на ден. В такъв смисъл не са приоритет, имам по-важни неща в списъка, май всички или на 90% са изпълнени. Само това с финикийските знаци зацикля, зацикля и все повече зацикля. Уж гледам не го мисля, не съм се вторачила. Обаче...не и не. Ще го пробвам това с 10-те плюса. Hug

# 143
  • Шотландия
Разните отделяния на хора, които са изиграли вече ролята си в живота ми пак става през кризи. Тази беше една от тях. Само че сега като се успокоих се питам аз не трябваше ли да отида и да кажа нещо в стил: "Ей, ти я кажи всичко ли е наред? Какво става, човеко?" като виждах промяната... Обаче тук се включва недопреборения ми страх от отхвърляне. Ей, много го мразя, но още си го къткам. Когато някой реагира с дистанция ме обзема една паника, че се запечатвам. И ако се окаже, че човекът има реакция, която произтича от недоразумения (както сега беше) става такава простотия..... Губя някого, защото той не разбрал правилно, а аз не съм имала смелост да попитам.  Embarassed И пак идва въпросът: "Ако този човек толкова чак не му пука да съм част от живота му, че да махне с ръка от личното си тълкувание на нещо прочетено някъде, аз ЗАЩО рИва за него???"...

Молйййййййййъъъъъъъъъъъъъъ  Laughing, някой насока може ли да ми даде за:
1. преустановяване на глупави очаквания към близки хора
2. освобождаване от страх от отхвърляне.

Аз имам дадени ми задачки от хората, с които работя по въпроса (втория най-вече), но вие редовно ме хвърляте в някоя полезна посока за размисъл. Извинете, че толкова дълго, но имах нужда.
1. Приела съм, че това, да очаквам най-доброто от близките си хора, е аксиома. Затова тези хора са ми близки, защото са добри. Както е аксиома и това, че ВСЕКИ ПРАВИ НАЙ-ДОБРОТО, на което е способен в дадения момент. Без изключения. Ако това най-добро на мен не ми хареса, значи нещо съм се поизпуснала - нали обичам тези близки хора и дори фактът, че не са съвършени, не може да ме накара да не ги обичам? Казват, имало е един съвършен на тази земя, ама се казвал Исус и Господ си го е прибрал  Heart Eyes Аз пък да не би да съм съвършена?  hahaha Какво пък толкова?

2. Какво е това страх от отхвърляне? Имам толкова любов у себе си, че мога да дам на целия китайски народ и пак да остане. Щастлива съм със себе си и знам как да дарявам щастие на хората. От цялото ми същество блика щастие, излъчва се от всяка моя пора - както светлината от слънцето. Слънцето някога може ли да остане само? Всички се стремят към него - защото дава топлина, светлина, живот. И аз съм така. На всички им е хубаво с мен - и така ще бъде винаги.  Heart Eyes

И така нататък.  Heart Eyes

# 144
  • Шотландия
*Мила* , имах предвид, че не искам несметни богатства, мерцедес последен модел, огромна вила и милиони в банката. Не съм писала, че не искам да имам нормални средства, напротив. Искам да си покриваме разходите и да имаме за почивка, ей такива, елементарни неща. Писах, че не са ми приоритет, понеже не бих заменила семейството си за повече пари, не бих заменила мъжа ми за друг, по-богат, не бих работила от 8 до 20 часа и да не виждам децата си повече от час на ден. В такъв смисъл не са приоритет, имам по-важни неща в списъка, май всички или на 90% са изпълнени. Само това с финикийските знаци зацикля, зацикля и все повече зацикля. Уж гледам не го мисля, не съм се вторачила. Обаче...не и не. Ще го пробвам това с 10-те плюса. Hug
Клеми, напълно те разбирам, повярвай ми. Затова продължавам - ако се замислиш, защо не искаш несметни богатства, мерцедес последен модел (това лошо ли е?), огромна вила и милиони в банката? Защото смяташ, че са невъзможни? Защото мислиш, че не ги заслужаваш? Защото такива неща има само във филмите и само звездите ги имат? Не знам кой е твоя отговор, но със сигурност той те отдалечава от изобилието. Това е скрита съпротива към получаването на парите, това е скрито разбиране, че да имаш пари до известен предел е добре, а оттам нататък - е порок, не е хубаво, разваля хората, носи нещастие, е невъзможно и т.н. - ти си избери.

Оттам нататък - не бих работила .... и да не виждам децата си - заради пари? Защо правим това противопоставяне? Защото ограничаваме с мисленето си потока на изобилието към нас - т.е. разрешаваме му да идва само по пътя на увеличените часове работа на ден - и понеже не искаме това - значи няма как да дойдат? Не бих заменила мъжа ми за друг, по-богат - защо - защото с този мъж, според мен, няма никакъв начин да живеем в повече изобилие? Разбираш ли мисълта ми - някакси, излиза, че в твоя преразказ, за да имаш повече пари, задължително трябва да се откажеш от нещо много ценно - и чак тогава парите ще дойдат... т.е. цената е твърде голяма - значи, понеже много държа на семейство, деца и т.. , трябва да съм доволна с това, което имам, защото искам да го запазя...

Пробвай с плюсовете, опитай и да "отпушиш" каналите. Представяй си как имаш всичко това, което искаш. Как ще се чувстваш тогава. Без да си позволяваш да мислиш за "кога, как, откъде, по какъв начин" - това създава съпротива. Мисли - защо. Защо искаш да имаш това или онова? Какво би ти донесло - на теб и обичаните от тебе хора? Как бихте се чувствали? Поплувай в изобилие  - в мечтите си. Прави го редовно - и ще дойде.  Heart Eyes

# 145

Вокс, с цялото ми уважение към астрологията и изричното признаване, че има хора, просто надарени за нея - откакто един момък ми твърдеше разпалено - не може да имаш гадже, аз ти направих хороскоп, нямаш в него сватба скоро, нямаш и заминаване в чужбина - а аз имах на ръката си годежен пръстен, сватбата беше след месеци, и вече, както е ясно, живея в чужбина - та оттогава астрологията за мен е само възможности, които човек може да реализира, а може и да реши друго...  
о, много зависи кой ти е правил хороскоп и с какви мотиви:)

аз предпочитам да избягвам прогностичната астрология, но за същността на човека в този му живот много неща може да се кажат - къде е силен и какво трябва да коригира. между възможност и предразположение може да има разлика, а когато предразположеността е много силна към нещо, може да клони към предопределеност:)

# 146
  • София
*Мила* Hug.

# 147
Klemy, погледни на парите като на твои приятели, които идват в живота ти с радост, за да се погрижат ти и любимите ти хора да изпитвате удоволствие. Махни от хубавата си глава всякакви апокалиптични мисли, че видиш ли е нужно да заменяш елементите на щастието си с нещастие, ако/ за да имаш пари. Това е. Работи. Просто приеми с всяка своя клетка, че ти заслужаваш парите и те веднага ще дойдат. Парите като малки весели джуджета тропкат с крака пред прага ти, но не смеят да го преминат, защото не са уверени, че са добре дошли в твоя живот. Смятат, че за теб те са нежелани натрапници с лоши помисли. Ако ми изнесеш същата лекция за любовта, ще ти повярвам 100%, както вярвам в моята за парите, защото идва от практическия ми опит  Embarassed. Прегръщам те силно и успех с джудженцата. Пробвай с визуализация на същественца, които носят чували със слатни монетки например и ги стоварват навсякъде в дома ти и искат вие да сте добре. Вкарай малко смях и закачливост в цялата работа Laughing.

# 148
  • София
Мила, както винаги, обяснила си го прекрасно Hug
Клеми, късмет с "позволяването" да имаш повече. Не знам как да го споделя, но аз съм от ония майки, които не виждат децата си за много часове в работните дни, но това не ме прави нещастлива, напротив. Опитвам се времето с тях да е пълноценно, а и честно казано, просто ми харесвада работя..
mijjjka, какви са впечатленията ти от книгата на Алена, общо, не просто по повод на ритуала.Някак не съм привлечена от нея, ако не бяхте споменали тук, не бих се замислила изобщо за книгата й, но пък , ако има какво да се научи, защо не...Аз съм на тема Свиринская, честно казано, доста време ще ми е нужно, за да направя цялата програма, но пък нали дългия път започва с първата крачка. Все още съм на тема мистене на дома и на тялото.
Abies, ще се справиш, ако имаш притеснения, тесай всяка негативна мисъл, вможе би това ще ти посочи правилния път...

# 149
  • Шотландия
Парите като малки весели джуджета тропкат с крака пред прага ти, но не смеят да го преминат, защото не са уверени, че са добре дошли в твоя живот. Смятат, че за теб те са нежелани натрапници с лоши помисли. <...>Пробвай с визуализация на същественца, които носят чували със слатни монетки например и ги стоварват навсякъде в дома ти и искат вие да сте добре. Вкарай малко смях и закачливост в цялата работа Laughing.
Рози, много ме усмихна - благодаря ти за този образ!  Hug
Обаче тук какво искаш точно да кажеш? "Ако ми изнесеш същата лекция за любовта, ще ти повярвам 100%, както вярвам в моята за парите, защото идва от практическия ми опит  Embarassed.  " newsm78
Енита, Клеми - благодаря!  Hug Blush
 Все си мисля,че тази банка е много близо. Най вероятно е в нас. Ние сме интерфейсът за връзката с нея и можем да  обновяваме данните в нея.
Амбър  Laughing Мда... ние сме в банката и тя е в нас  hahaha Обаче с интерфейса ме разби - много си права.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт