Любители на кучета-17

• 55 356
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • На небето
darito_71 напълно те разбирам. Толкова са сладки особено като бебета, чак не можеш да му устоиш. Нашата Лиза, също много я съжалявахме и и подхвърляхме храна докато се хранихме. Но тя си беше нежна душа и хитруша, слагаше си главичката на колената ти и така жално те гледаше, чак и потичаха лигите, а очите и ставаха едни големи, невинни и ГЛАДНИ.
Осъзнах какво сме направили, като остаря. На 13г. почти не и бяха останали зъби, паднаха и дори кучешките зъби, венците и се възпаляваха, беше и трудно да се храни. Човешката храна е много вредна за здравето на кучето. Надявам се да успея да устоя и като си вземем друго куче, да не допусна това да се случи.

# 466
аххаа тази Хубава Бети , просто неустоима  Heart Eyes , добре дошли при нас  Hug

Ние се позагубихме , отново на път при свеки и така , Рошко отново си развали дисциплината с храната  ooooh!

Estell, ще си запазя тази част от поста ти и като отидем другия път ще им го дам да го прочетат и дано най накрая се усетят какво му причиняват  Blush
 А по повод театъра, който се разиграва за да получи храна .... мога да пиша ли пишаа ... на кратко: ходене на два задни крака , подпиране с едни преден на дивана и отново дебнене от къде , какво може да падне , докато готвя в кухнята седи между краката ми и гледа на горе , а когато има месо на масата идва и гледа с големи влажни очи и като не му дадем проплаква и накрая тъжен с наведена глава си стъгва дамонстративно от стаята и за всеки случай се обръща 1-2 пъти , дали няма да му се даде нещо.  Joy hahaha Както казва мъжа ми погледа "на сираче хляб не се отказва" не е запазена марка  Crazy

# 467
Явно при вида на човешката храна всички са еднакви .И ние като не можем да им устоим ,после им "сърбаме попарата".
Пуканка,клипчето ти ми оправи смотаното настроение днес.Просто и двамата са невероятни и като знам че ти имаш същите екземпляри у вас ми става смешно.Мъника в клипчето май е водача на глутницата.Горкото на какво е подложено от тоя плъхок.Само на една хапка може да го глътне.А за животните които изброяваш ,кога ти остава време за фонда" и аз съм човек"?
Реа,с тия ушички и умна физиономийка прилича на някой студент преди изпит-хем наостил ушите,хем нищо не знае.Сладурка малка.
Да споделя за да не си давате парите.Купих на Джестъра спрей за отблъскване от местата дето са му любими за гризане.Пълен въздух.
Напротив още повече се настървява.Този препарат мирише на стаен ароматизатор.Освен да ароматизира, никаква друга файда. И като си мисля ,че ако вършеше работа,щях да умра от яд за всичко изядено и моята пасивност, се успокоявам.Та колкото и да ви ги препоръчват не си купувайте.А продавачите колко са мили само ,ама каква голяма работа вършели тия шпрейове, ама едва ли не и пръскалото ще възстанови изгризаното . Ами как не - 11,90 лв.струва,италианско казва се "Гет аут" ,че имаше и по скъпо.

# 468
  • Варна
darito_71  а пробвала ли си да решиш проблема с гризането на  кокал? Имам предвид ония деликатесни кокали с вкус на пиле, говеждо и т.н. Откакто давам такива кокали на Фори, не гризе нищо друго,дори обувките ни вече не са интересни. А преди гризеше всичко, мебели, дивани, столове.Знаеш какво е.

# 469
Пуканка ,купувам му от тия дето са кафеникави ,от телешка кожа .Като започнеш от най големия размер до най малкия.Купувам и свински изсушени уши ,но от тях се разстройва.Топки,въжета ,плюшени играчки ,гумени играчки и т.н.Имам малък племенник и всичко което вече не става за него или му е омръзнало отива при френската лакомия.След два часа вече му е безинтересно.Започнах да ги вадя една по една и една по една от старите да прибирам.Но уви. 2 часа играчка ,2 часа друга играчка и в промеждутъка от домашни задължения не съм го забелязала - той вече дъвче масата или столовете.Така се получава  при нас.А докато е сам не върши простотии.На дневен ред е  холовата гарнитура.Рови в нея докато закачи някоя нишка и почва да дърпа нишката ,по същия начин и килима разплете.  Страшно много го обичам но понякога не ми издържат нервите и го ошамарвам.От там нататък гледа да ми издебне ръката и да я гризне лекичко.И пак наново.Типично доминантно поведение.
Сега ми казаха за един доктор - психолог във Варна,и там ще отида.Но има и нещо друго .Покрай Сийзар Милан много нашумяха "доктори - психолози".Ще опитам.Ще си проличи.

# 470
mmmshushy80Hug
darito_71 ,мерси за предупреждението. И аз мислех да купя от този спрей,но ти ме отказа. За сега нямаме проблеми с гризането на мебели,обувки и друго,но до преди 2-3 седмици си беше харесала една саксия с цветя и я гризеше. За сега я забрави,но до кога-не се знае newsm78. Обаче имаме голям проблем с пишането и акането. Когато беше топло,излизаше и си вършеше работата на балкона,но от както е затворена вратата,всичко върши в хола. И в банята се беше научила да ходи,но сега не иска и да чува. Пробвах с памперс,пак не става. Влачи го из целия апартамент и го накъса на малки парченца. И капки взех,поне при нас няма ефект.

# 471
  • Варна
Пуканка ,купувам му от тия дето са кафеникави ,от телешка кожа .Като започнеш от най големия размер до най малкия.Купувам и свински изсушени уши ,но от тях се разстройва.Топки,въжета ,плюшени играчки ,гумени играчки и т.н.Имам малък племенник и всичко което вече не става за него или му е омръзнало отива при френската лакомия.След два часа вече му е безинтересно.Започнах да ги вадя една по една и една по една от старите да прибирам.Но уви. 2 часа играчка ,2 часа друга играчка и в промеждутъка от домашни задължения не съм го забелязала - той вече дъвче масата или столовете.Така се получава  при нас.А докато е сам не върши простотии.На дневен ред е  холовата гарнитура.Рови в нея докато закачи някоя нишка и почва да дърпа нишката ,по същия начин и килима разплете.  Страшно много го обичам но понякога не ми издържат нервите и го ошамарвам.От там нататък гледа да ми издебне ръката и да я гризне лекичко.И пак наново.Типично доминантно поведение.
Сега ми казаха за един доктор - психолог във Варна,и там ще отида.Но има и нещо друго .Покрай Сийзар Милан много нашумяха "доктори - психолози".Ще опитам.Ще си проличи.

Понеже кокали има стотици видове, и аз съм купувала повечето, ето, намерих линк с кокала за който ти казвам че ни реши всички проблеми.  http://www.zoomagazin.eu/admin/images/categories/N_7367_N_7366_g580.jpg

# 472
Мхм, да споделя и моят опит с кокалите.
Каринестото като е сама върши простотиите и понеже стои сама в коридорите и банята, главното забавление е да се късат тапети, да се копае дупка в стената ooooh!, да се забавлява с тоалетната хартия и да яде шкафа за обувки. Но като не е сама, проблеми няма, послушна е като френска колежанка. Купувам кокали от най-големите размери, от пресована кожа, които изчезват за около 2 дни, макс 3. Tired Докато не го изяде не мирясва.
Последната й придобивка е истински кокал, пълен с шкембе. От 2-3 седмици го има, още е здрав, само шкембето е почти изядено. Дядо Коледа й донесе и грухтящо прасе, та сега и то е на мода.
Скоро не е проявявала интерес към домашните пантофи, а дано се задържи така. Praynig
Вчера един стопанин на друг голдън ми каза за някакъв препарат за под, от естествени съставки, който "изяждал" миризмата от урината. Някоя от вас знае ли го, марка, къде се продава, цена? И той само е чул, не знае нищо повече. Tired

# 473
http://www.zoomagazin.eu/index.php?clear=1&cat=167&cat1= … 95&cat2=11300

Ето тук има,но колко са ефикасни.....

# 474
Пуки ,за първи път го виждам тоя кокал,честно.Ооооо, ще го намеря .Аз си мислих за тия обикновените кокали.Вярвай ми ако има ефект през монитора ще  те прегръщам и целувам да знаеш.
Snarky Chimpfanny,давай и твоя, душко и него ще пробваме само мира да има малко.Към пантофите и дом.чехли проявява интерес като са обути.Търси внимание ,ама защо като го има нонстоп.Като се върна от работа така му се радвам ,че чак съседите ме чуват.
щастлива и влюбена,да споделя моя опит ,май съм го споделяла ,ама дружките ще ме изтърпят.Изкарай я госпожицата на балкона в момент в който се събуди или след храна.Като си свърши работата и дай лакомство и и се радвай.При нас так станаха работите .Сега като има нещо да върши отива пред балконската врата и започва да драска .Нахлузвам му нагръдника и марш пред блока.
Този начин на възпитание на хигиенните навици е нож с две остриета.Джестъра като научи че има лакомство след като си свърши работата взе да иска да излиза през10 минути.Пикваше по малко и вече чака .Така през 10 минути.Но набързо се отказа след два три опита при които нищо не получи .И така три четири пъти с лакомство и три четири пъти без.Не че пак не се изпускаше от време на време у нас ,но свикна .Дано да съм полезна.

# 475
Здравейте и от нас.Подобен кокал /от тези по обикновенните/ и на нас върши страхотна работа.Взимаме най -големия от Фантастико/6 лв/ .Обаче цената си заслужава Simple Smile спокойствието си го бива.И да кажа друго в предишните странички на темата прочетох за SA37 бях го забравила,че съществува.а бях много доволна от него .Отидох да го купя и се оказа ,че вече не се произвежда.Вместо него ми дадоха NUTROS бил същият и толкова добър като SA 37.Ето и за който се интересува http://www.zoosviat.net/shop/index.php?main_page=product_info&am … eb3a130cef7bef0ee

# 476
Snarky Chimpfanny,давай и твоя, душко и него ще пробваме само мира да има малко.
Това е нашият, дано бързо го намериш.http://www.zoomikele.com/component/page,shop.browse/option,com_v … tuemart/Itemid,1/

# 477
 Напуши ме смях. Атина много приличаше тия дни на описанието на mmmshushy80
А по повод театъра, който се разиграва за да получи храна .... дебнене от къде , какво може да падне... и гледа с големи влажни очи ... и накрая тъжен с наведена глава си тъгва дамонстративно от стаята и за всеки случай се обръща 1-2 пъти , дали няма да му се даде нещо...
Мръсницата все се въртеше около жената на брат ми; дебне да изпусне нещо (девойката, апропо имаше страх от кучета, ама истински. Уважавам това, че успя да го превъзмогне, не че имаше много къде да мърда, де...), защото тя все изпуска по нещо. Изпълни перфектно и команда "Дай лапа!" и "Дай другата!", без такава да е подавана изобщо! След поредната ми реакция с телешки Shocked и безмълвие, официало родителското тяло пое отговорността, че ми е видяло гърба, за да научи кучето на таз команда скришом  doh doh doh Срам и резил!!!!

...
Реа ... Да споделя за да не си давате парите.Купих на Джестъра спрей за отблъскване от местата дето са му любими за гризане.Пълен въздух.
Напротив още повече се настървява...

Именно затова не давам пари за подобни (боклуци) глезотии. И да, някои породи определено се настървяват. Проблемите на израстването се изживяват бързо. Решението на проблемите в отглеждането обаче (а те не са в кучетата), искрено вярвам, не могат да се решат от спрейове и др. ... привидни псевдоудобства за стопаните.

# 478
arcana   само да уточня, че казаното не е за мен  Rolling Eyes

...
Реа ... Да споделя за да не си давате парите.Купих на Джестъра спрей за отблъскване от местата дето са му любими за гризане.Пълен въздух.
Напротив още повече се настървява...

Не, че нещо, но да не стават грешки.....

Въпреки ръста и теглото си Нора е много лакома, случвало ни се е да сме с нея на заведение ( открито ) и да е пусната. Ходи и се моли на непознатите хора за ядене и те и дават. Повръщаше и ядеше, повръщаше и ядеше  Shocked ужас направо.........навсякъде купчинки храна  Joy У дома е същата лакомница, все е гледах и сега около празниците дето всеки по нещо и е давал така лошо и мирише устата, че нямам думи  Crossing Arms

# 479
Цитат
Проблемите на израстването се изживяват бързо.
Явно при нас не се изживяват толкова бързо.Колкото повече расте толкова повече подлудява.Но съм убедена ,че Джестъра прави така за да му се обръща внимание.Когато  е сам не прави поразии.Като се прибера от работа и започва да лудее.Индивидуален е всеки екземпляр както при хората така и при животните.
Реа представям си какъв срам .Моя пекинез беше такъв.Като цветарка от маса на маса.Във Варна в Морската градина имаме Летен театър със заведение отпред.Всеки ден със сина ми бяхме там.Джокото си знаеше -обикаля масите ,всеки му даде по нещо ,сервитьорката ми носи кафето ,а за него бисквитка .След обиколката си лягаше под масата ,спокоен .Хората си го познаваха ,а колко гризки от децата е изял .Добра душица  беше той.

Общи условия

Активация на акаунт