СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 995
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
И ние излизахме, ама с количката, имах много да пазарувам.
Правих мезета досега.Като стане малкия ще ходим у кумовете, мъжете ще правят домашна луканка. Мъжо е отпуска, та .... и на по ракиййка ще седнат. Сега отиде за елха, естествена. Не иска и не иска изкуствена. А къде ще я сложим ..... идея си нямам.

# 496
Plamito, добре завърнала се...и честито за втората радост...

Ивилда при нас такъв сняг вали, че чак се чудя как си излизала...Три пъти вече мета терасата и не си личи изобщо...Дребният пипна сняг, ама хич не му хареса, студено и мокро, меко казано беше възмутен. Чакам аз Коко да отида да взема от градината, с него ще е веселото....

А за естествената елха - ще се карам, аз като "виден" еколог хич не одобрявам подобни издевателства...поне си вземете в саксия.... Praynig

# 497
Привет и от мен. Да се разпиша да не ме забравите съвсем...Но ви чета редовно, де..

ЧРД на малката Александра - много здраве и много усмивки да раздава на всички!   bouquet

Пламито, много се радвам за новата ти линийка - лека, безпроблемна и пухкав бебок на финала!

Утре съм на банкет и по случая си купих нов блузон - направо бях забравила, че и аз съм ХОРА  Mr. Green Иначе сме добре. Излизаме навън, но не иска да ходи и не го кефи нещо снега. За Коледа съм решила вместо играчки да му взема един моп - да си чисти с него из цялата къща. Вчера два часа разнася дръжката на прахосмукачката и цвърчеше от удоволствие. И изобщо ми прави впечатление, че е много подреден и прибран, навежда се за всеки боклук и го хвърля в кофата - горката му бъдеща жена  ooooh!

Пак има много болнички дечица - дано за празниците всички да са здрави!!

# 498
Ееее, Бебешондел все пак има жени, на които наистина им се налага секци. За мен лично си беше голяма отврат и трябваше поне някакво предупреждение да пуснат, че следват брутални кадри.......

На мен като гръм от яно небе ми дойде  Mr. Green наистина трябваше да пуснат някакъв анонс.
А за това, че има и такива на които им е налага съм съгласна, но и броя на тези които а пожелание е доста, поне в декемврийската отчетна може би само 1/4 са нормално - вичко друго секцио ...
Стига бе хора , гледайте клипчета с нормално раждане  Sick за мен гледката там е още по ужасяваща и то като се има в предвид , че там не се показват епизиотомии , форцепси и прочие екстри...
П.П
Ни мЪ убивайти  Peace

# 499
eti_74 и с двете ми деца са ми порили корема, винаги съм казвала, че за мен няма по-лесно от това на 10-тата минута да видиш бебчо и на 40 минута да си приключил с всичко. Преживяла съм го, но не съм гледала все пак, пак казвам все бях гледала филмчета, ама че баш така ти разпарят корема като на някой пълнен, ама не на пълнен шаран ми дойде в повече...
Естественото предполагам само за нормалното раждане, но не искам да знам, че е още по-гадно, да видиш как оная ти работа става с размера на кофичка или кофа направо....

# 500
Пламито, честито  Peace

Няма-камъните са заринати под снега.  Но може бой със снежни топки Simple Smile

# 501
  • София
Естественото предполагам само за нормалното раждане, но не искам да знам, че е още по-гадно, да видиш как оная ти работа става с размера на кофичка или кофа направо....
хахаха...ама не е смешно де..замислих се Арчита като написа 56 см и 4950 кг...Как излиза такова нещо от такъв орган ам...Със сигурност не е лесно...Ама едва ли ще дадат гадно нормално раждане  Thinking При моите познати напоследък са все такива - гадни и сложни...та eti_74 съгласна съм, че не трябва да се гледат такива неща..Ама кадрите наистина бяха  гаднички...ама пусто любопитство...да видя какво са ми правили два път  Sick
Пламито...лека и безпроблемна бременност...
Есим...приятно изкарване..

# 502
А за естествената елха - ще се карам, аз като "виден" еколог хич не одобрявам подобни издевателства...поне си вземете в саксия.... Praynig
е не в саксия .... в кошче е  Wink разбира се.

Пламито, Честито и от мен !!! Лека бременност!
Есим, приятно изкарване !!!
 И ние сме утре вечер на банкет, на мъжо колеги се сбират, с жени  Mr. Green

За секциото, нама какво да кажа, вече забравих за него. Не съм гледала клипчето, не обичам такива неща. Искам втория път/ако има такъв де/ да е естествено , ама ... май не може.

Мъжо е арестуван  Mr. Green - държи малкия на ръце докато спинка . Разплака се и мъжо влезе при него и вече половин час са двамката ....

# 503
eti_74 и с двете ми деца са ми порили корема, винаги съм казвала, че за мен няма по-лесно от това на 10-тата минута да видиш бебчо и на 40 минута да си приключил с всичко. Преживяла съм го, но не съм гледала все пак, пак казвам все бях гледала филмчета, ама че баш така ти разпарят корема като на някой пълнен, ама не на пълнен шаран ми дойде в повече...
И моя е порен 2 пъти , но  пък майка ми е с 2 много тежки раждания , едното с моя милост седалищно а пък със сестра ми разпорена от ухо до ухо (разбирай там долу) Sick на 58 години е и я е страх да кихне , щото може да се напика ... Та мисълта ми беше , че почти всяка жена оставена да ражда естественно ще се справи някак , ама трябва ли да ни оставят като животни ебаси ... А , че се прекалява с това секцио спор няма .

# 504
хахаха...ама не е смешно де..замислих се Арчита като написа 56 см и 4950 кг...Как излиза такова нещо от такъв орган ам...Със сигурност не е лесно...Ама едва ли ще дадат гадно нормално раждане  Thinking При моите познати напоследък са все такива - гадни и сложни...та eti_74 съгласна съм, че не трябва да се гледат такива неща..Ама кадрите наистина бяха  гаднички...ама пусто любопитство...да видя какво са ми правили два път  Sick
Пламито...лека и безпроблемна бременност...
Есим...приятно изкарване..

Опитах се преди няколко месеца да накарам ММ да гледа онлайн секциото на Мазнейкова , е няма такъв бъзльо,
като стисна очите и не та не  Joy И ми вика няма сила която да ме накара да го гледам тва ... мъже...

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 16:54 от eti_74

# 505
  • София
За секциото, нама какво да кажа, вече забравих за него. Не съм гледала клипчето, не обичам такива неща. Искам втория път/ако има такъв де/ да е естествено , ама ... май не може.
Може, ако си мераклия, ама си има риск все пак.

За елхата - и аз съм фен на истинските Blush И без това се старая всичко друго да ми е екологично, поне тази слабост си позволявам. Друго си е да ти замирише на истинско дръвче в къщи.

Днеска не съм му подала носа на дребното навън. При нас е -5, духа и не спира да вали Crazy Изтърчах да взема кухнята докато баща му го гледаше. А като ходих до офиса няма такова задръстване...

Валка, да ти е жива и здрава Алекс!
Плами, честита ти нова линийка на теб Grinning Желая ти безпроблемна бременност и раждане Hug

# 506
Plamito, честито. Да е лека до края Simple Smile

Инфекция в ухото и очите сме се обзавели ние. Днес е по- добре. Поне си отваря очите без секрети.

За естественото раждане съм и показател за секцио тесен таз не ме кефи. Моя приятелка роди с изключително тесен таз тук бебе 3700 за 20 мин. В гръб погледната в 9 месец не можеше да се познае, че е бременна. Главичката на бебето и нашият таз по време на раждане са направени така, че да успеем да родим.
И все пак зависи кой води и как води раждането.
Изтекоха ми водите в петък през нощта, родих в понеделник сутринта - беше и официален празник.
Лекарят ми и за минута не ми показа, че бърза и иска да си ходи. Водеше 2 раждания в съседни стаи едновременно. Даже трябваше да забавят малко моето, че другото бебе повече бързаше. Акушерките се сменяха през 3 часа на смени.

# 507
  • София; Дружбето
Еми Ники какво да се коментира. Ние сме толкова назад и в мислене и във всичко. Ето в другата ми тема майче в Хонландия - раждаш и след 2 часа си в къщи. Толкова ли сме кекави българките не мога да разбера и се подценяваме толкова Tired Ама това си е болна тема, има си върли поддръжници и от двете страни

# 508
А, Цвета има напредък. Гледам в подписите призив за информирано раждане.

Не мога да си обясня "скачането" в/у корема. Никак. Викане, плесници от страна на мед персонал...и затова разбирам и другата страна  Confused
Прочетох малко за случая в Горна Оряховица. Избива ме на агресия.
..........................

Правите ли си равносметка за изтеклата година и планове да промените нещо в следващата. Обзела ме е треска да променя много неща и търся съмишленици  Laughing

# 509
  • София
Правите ли си равносметка за изтеклата година и планове да промените нещо в следващата. Обзела ме е треска да променя много неща и търся съмишленици  Laughing
Плановете ми са да се върна на работа, по-голяма промяна от това не мога да измисля Crazy Одеве като видях как са се нахъсали повечето ми колеги си дадох сметка, че ще е истинско оцеляване оттук нататък... Така ми се работи, ама в тази агресивна среда ще видим как ще стане Mr. Green Ако не беше тази смотана криза, веднага бих си потърсила нова работа.

Не мога да си обясня "скачането" в/у корема. Никак. Викане, плесници от страна на мед персонал...Confused
Това и аз не го разбирам newsm78 Някакъв вид протест срещу системата ли е, що ли? Направо да го е страх да иде да ражда човек Crazy

Общи условия

Активация на акаунт