Правих мезета досега.Като стане малкия ще ходим у кумовете, мъжете ще правят домашна луканка. Мъжо е отпуска, та .... и на по ракиййка ще седнат. Сега отиде за елха, естествена. Не иска и не иска изкуствена. А къде ще я сложим ..... идея си нямам.

за мен гледката там е още по ужасяваща и то като се има в предвид , че там не се показват епизиотомии , форцепси и прочие екстри...

При моите познати напоследък са все такива - гадни и сложни...та eti_74 съгласна съм, че не трябва да се гледат такива неща..Ама кадрите наистина бяха гаднички...ама пусто любопитство...да видя какво са ми правили два път 

разбира се.
на 58 години е и я е страх да кихне , щото може да се напика ... Та мисълта ми беше , че почти всяка жена оставена да ражда естественно ще се справи някак , ама трябва ли да ни оставят като животни ебаси ... А , че се прекалява с това секцио спор няма .
При моите познати напоследък са все такива - гадни и сложни...та eti_74 съгласна съм, че не трябва да се гледат такива неща..Ама кадрите наистина бяха гаднички...ама пусто любопитство...да видя какво са ми правили два път 
И ми вика няма сила която да ме накара да го гледам тва ... мъже...
И без това се старая всичко друго да ми е екологично, поне тази слабост си позволявам. Друго си е да ти замирише на истинско дръвче в къщи.
Изтърчах да взема кухнята докато баща му го гледаше. А като ходих до офиса няма такова задръстване...
Желая ти безпроблемна бременност и раждане

Ама това си е болна тема, има си върли поддръжници и от двете страни
Одеве като видях как са се нахъсали повечето ми колеги си дадох сметка, че ще е истинско оцеляване оттук нататък... Така ми се работи, ама в тази агресивна среда ще видим как ще стане
Някакъв вид протест срещу системата ли е, що ли? Направо да го е страх да иде да ражда човек
Препоръчани теми