Ноемврийския дъжд заваля, АЗ ли ще съм следващата или тя? №20

• 16 682
  • 344
  •   1
Отговори
# 165
Леле,като гледам как някой от вашите бебета се нахранват за 5 минути,моята принцеса суче по 40 минути/20 на едната и 20 на другата гърда/ и после добавям шишето,ама и с него е толкова бавничка.Т така се мачим с това хранене.НАПРАВО НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ.

# 166
  • Дъблин
Смърфи, ти си ходила на преглед в болницата ли? При кого се ходи там? При лекаря, при когото си раждала ли?  newsm78
MMka, да в болницата, при лекаря, който ми прави секциото. В епикризата пишеше да се явя на преглед на 29.11, записах си час и вчера отидох. Прегледа ме на ехограф за да види дали всичко е наред, каза че целта на прегледа е да се види дали няма някъде хематом или абцес и да се види колко се е свила матката. Каза пак да отида след 3-4 месеца, когато трябва окончателно да се е свила.

malka_mravka
и нас педито ни даде час чак месец след раждането. Това ще ни е първата консултация след посещението у дома. Вие при кой лекар и къде се записахте? Ние сме в 20 ДКЦ.

jdesika и ние по толкова време ядем. Към тия 2 по 20 мин. добавям после и 20 мин висене на рамото ми, защото трудно се оригва, а ако не се оригне, после не иска да спи  ooooh!

# 167
Торбички с костилки има в ДМ в МОЛ Сердика

Няма, ние я купихме последната в неделята  Mr. Green   Направо бях много щастлива, че такъв късмет ударихме  Flutter

Що не казваш бе душа, ми се разкарвахме днес до там заради прословутата торбичка  Mr. Green Е все пак взехме термофорче, като се прибрахме го хакнах при малката и спинка много сладко без да мрънка. А да ви кажа, ако някой се интересува - в брошурата на Лидл гледам, че има термофор 2 л. за 6 лв. (нашия дето е от ДМ е с обем 0,8 л и струваше 13 лв, няма да ви казвам дали ме беше яд като видях  ooooh! , успокоявам се с това, че е розов с зайче  Mr. Green )

hrisi-pisi кажи го къде е тоя магазин със сутиени по 5 лв, искам и аз. За който пазарува от ЛаРедут да ви кажа има 2 сутиена за кърмачки за 12-13 евро, обаче на мен от известно време не ми приема картата и умирам от яд, че не мога да си ги поръчам. А одавна им бях хвърлила око и тогава бяха 25 Е, но реших да изчакам да родя и да видя ще има ли кърма. Е сега кърма има, сутиени - няма  #Cussing out

Нашта докторка ми каза да не се притеснявам, ако акитата стант зелени, това било от капките против колики  Peace Така, че ако давате такива капки не се тревожете за зелените акита.

# 168
  • София
cuftaika на Габи акитата също от време на време бяха зелени.Казаха ми,че когато на бебетата им е студено са зелени,а когато им е добре са жълти.Откакто я завивам с още едно тънко одеалце вече сме само в жълтата гама - може и да е съвпадение,но вече от две седмици не е акала в зелено.

jdesika и ние сме така с яденето,а като прибавя и цеденето си стават час и половина - два!!! Crazy Ама какво да се прави - вече започвам да свиквам!!! Wink

Аз също непрекъснато нося сутиен за кърмачки с еднократни подплънки и съм много доволна - много ми е удобно.Навън не сме се кърмили още.

Да се похваля - днес бяхме до поликлиниката да ни премерят,за да видин какъв е ефекта от дохранването с АМ.Е Габи вече е 3810,а миналия вторник беше едва 3440.Много съм щастлива.А още повече ме радва това,че днес сме почти изцяло на кърма(само сутринта в 9 се дохранвахме) и малката е спокойна - явно започва да й стига и е имало ефект от цеденето и всичко останало! newsm44 Микки още веднъж много благодаря за куража и съветите!!!    bouquet

Честито на всички именници и на новите мамчета!!!    bouquet

# 169
Зелените акета са признак на нещо нередно , примерно ако настива бебчо ака зелено ...

Бръмбазела , благодаря много  Hug ще почна преди баня да го храня по малко , че процедурата след баня наистина ни е дълга и да не озверява така от глад.

За тия подплънки за кърмачки ... не мога да намеря нещо дето да абсорбира повече , всичките ми пропускат ... на всеки 2-3 часа трябва да ги сменям  Confused  

Беруш , то само зайчето си струва към 10 кинта  Joy

Ние до 9 часа бяхме на детски рожден ден с баткото и с бебчо , та от 5:30 до сега Виктор е ял 4 пъти ... направо ме побърка от ядене  Mr. Green накрая не можах и тортата да си изям , че беше тръгнал и от баща си да суче ... търси търси , ама няма  Laughing и си тръгнахме на бърже.

# 170
За тия подплънки за кърмачки ... не мога да намеря нещо дето да абсорбира повече , всичките ми пропускат ... на всеки 2-3 часа трябва да ги сменям  Confused  

пробва ли Лансинох?

# 171
Бръмбазела / микки , имам  сериозен проблем...Много съм притеснена  Cry Бяхме на консултация с Алекс днес.Той е на 20 дни. Оказа се, че все още има жълтеница и петък ще правим изследвания на кръв и урина , но според лекарката вероятно е жълтеница от майчината кърма. Какво е това? Другия далеч по сериозен проблем е , че теглото ни е 3780 при 4400 рожденно  Shocked Изписали са ни 4190 , като най ниското е било 4170. Алекс  е спокойно дете , не плаче много и спи добре.Храни се на 2,30-3 часа , като нощем има случаи и на 4 часови паузи.Имаме напишани памперси почти всеки път , а ака обилно поне 2 пъти на ден.Не изглежа недохранен. Не очаквах такъв шокираш резултат.Освен че съм изумена съм и страшно изплашена.Опитах да цедя с помпата .Оказа се, че почти не мога да изцедя нищо.Цедих на ръка.От двете гърди успях да изстискам около 50 гр. час след като беше ял.Гърдите ми са омекнали , чувствам ги празни.От вчера яде на 1 час.Мислех , че е скок в растежа.У дома го претеглихме на кухненската везна.За нея съм сигурна , че тегли точно.С дрехи и памперс излезе 4600.Дрехите  са 270 гр. , а памперса беше пълен и тежеше 150гр.По груби сметки излиза , че у дома сме го претеглили 4180. Това малко ме успокои .Има разлика в двата кантара цели 400 грама.Възможно ли е? Въпреки всичко е ясно , че Алек не наддава  ooooh! В паника съм.Къде бъркам, какво да направя? В петък сме на пробно хранене. От сега знам ,че ще мине зле.Вероятно ще ни изпишат АМ, а толкова много исках да го избягна.Кърмя често и колкото той поиска , храня се много добре , пия течности , мляко , ядки , чай за кърмачки... защо се получава така?

# 172
Аз да се отчета колко сме пораснали-600 грама от рожденното тергло и 4 см. Доволна съм от моя малчо Wink
За подплънките за гърди-тези за многократна употреба не струват, поне на мен ми пропускат.
За зеленото ако, мисля че консултантките бяха казали, че е напълно нормално цвета да се сменя, в зависимост от това с какво се храни майката. Нашите акота обаче, откакто станаха жълти не са си сменяли цвета, но и аз не съм яла нищо зелено.
Иначе горкия нещо хич не ще да спи, сега чак заспа но да го видим до кога Sad

# 173
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
ей, къде сте всички днес? Явно бебоците са ви оставили да поспинкате. Wink
От мен е кафето за събуждане - с мляко, като за кърмачки. Laughing

Капризче големи неволи с това хранене имате, но и на мен ми се струва че по скоро не им е верен кантара на докторките. newsm78
galinanik,, тук ли си още? Направо не мога да повярвам че днес е 1 декември. Все си мислех че по рано ще се роди бебка и през ум не ми е минавало че ще чака месеца на кака си. Joy

# 174
Marci аз влизам с надеждата да прочета, че си имаш бебе, ти кафенце ни сервираш  Joy Е вече официално ще си имаш декемврийско ноемврийче  Mr. Green
Уф после ще дописвам, да хапна набързо, че и бозайника си иска манджаната...

# 175

hrisi-pisi кажи го къде е тоя магазин със сутиени по 5 лв, искам и аз. За който пазарува от ЛаРедут да ви кажа има 2 сутиена за кърмачки за 12-13 евро, обаче на мен от известно време не ми приема картата и умирам от яд, че не мога да си ги поръчам. А одавна им бях хвърлила око и тогава бяха 25 Е, но реших да изчакам да родя и да видя ще има ли кърма. Е сега кърма има, сутиени - няма  #Cussing out

Нашта докторка ми каза да не се притеснявам, ако акитата стант зелени, това било от капките против колики  Peace Така, че ако давате такива капки не се тревожете за зелените акита. [/color]

Ами случайно ги намерих, в кварталния магазин, който по принцип е зареден с по-евтино (китайско) бельо. Аз живея в Лагера, ако някой му се ходи, да пише на лични да обясня къде точно. Иначе аз преди 2 години намерих същите по 10 лв. в едно забутано магазинче около женския пазар, така че със сигурност има, но си трябва обикаляне:( А и не си мислете че са нещо особено - памучни са, обикновени, но вършат работа.

Зелените акета са признак на нещо нередно , примерно ако настива бебчо ака зелено ...

Ми, не съм съгласна:) А иначе защо така реши, личен опит, наблюдение или нещо прочетено, че ми стана интересно?

# 176
  • София
Марси, благодаря за кафенцето   bouquet. Следващата новинка да е за появата на бебка  Hug.

beru6ka, не се коси за Лидъл. Ако знаеш, какви опашки са и колко трябва да чакаш  ooooh!. Така, че това да те успокои  Laughing.

# 177
  • В две мънички очи...
Добро утро и от мен!
Марси мерси за кафенцето Simple Smile
Да вече официално ще си имаш декемврийче Simple Smile но стрелец Simple Smile

# 178
  • В две мънички очи...
Да се похваля че забравих днес ни падна пъпчето Simple Smile

# 179
Добро утро и от мен!При нас 1вата нощ сама с 2те ми девойки мина чудесно,Дея спеше и папкаше на всеки 2часа,а кака Неси си заспа самичка в стаята.Вчера дори успях да сготвя и да  newsm79 1ironing wash hang и съм щастлива,че се справих с всичко.Но за сметка на това бебка от сутринта е будна и само помрънква.Отивам и аз да се пробвам да хапна нещо.
Марси-чакаме с нетърпение твоето декемврийче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт