Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 764
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, бях ви питала как точно се води Кабината в списъка с одобрените доставчици и ми отговорихте: БСК – Съюз на българския бизнес, но не откривам нощо подобно в списъците за Пловдив и София. Някой знае ли нещо по въпроса дали те ще участват за новата програма "Аз мога повече" от март ...
И аз бих искала да знам дали ще ги има?
Още май няма информация кога ще започва приема на документи през март? (не видях в сайта да пише newsm78)

# 196
имали желаещи да започнат А2 в София съботно-неделни курсове?  Praynig

От колко часа ще са и на кой адрес ?
няма определен курс, казаха че ще направят курс ако се съберат поне 5 човека
до колкото разбрах мястото, където се провеждат курсовете е зад халите

# 197
Здравейте, бях ви питала как точно се води Кабината в списъка с одобрените доставчици и ми отговорихте: БСК – Съюз на българския бизнес, но не откривам нощо подобно в списъците за Пловдив и София. Някой знае ли нещо по въпроса дали те ще участват за новата програма "Аз мога повече" от март ...
И аз бих искала да знам дали ще ги има?
Още май няма информация кога ще започва приема на документи през март? (не видях в сайта да пише newsm78)

Аз звънях вчера в БТ - те нямат никакво нареждане да приемат документи през март. Казаха да търсим съобщение в сайта на Аз или да им се обадим по телефона, защото в БТ не знаели нищо Simple Smile

# 198
здравейте записвам се при вас  да следя темата....кога ще стартира отново програмата знаете ли?мерси

# 199
здравейте записвам се при вас  да следя темата....кога ще стартира отново програмата знаете ли?мерси
Виж поста точно преди твоя - там писах.

# 200
  • София
Здравейте-от вчера съм на курс в ,,Омега,,.Първото ми впечатление е съвсем добро.Зарадвах се на факта,че учителят/Михаил Луканов/ държи да спелуваме правилно,нещо което не съм срещала в по-голямата част от курсовете.Изкарала съм beginners,но никой не ни е учил на правилно произнасяне на буквите,фонетична транскрипция на гластни,съгласни и дифтонги/две гласни заедно/.
Надявам се,че и останалата част от курса ще е добра.

# 201
Здравейте-от вчера съм на курс в ,,Омега,,.Първото ми впечатление е съвсем добро.Зарадвах се на факта,че учителят/Михаил Луканов/ държи да спелуваме правилно,нещо което не съм срещала в по-голямата част от курсовете.Изкарала съм beginners,но никой не ни е учил на правилно произнасяне на буквите,фонетична транскрипция на гластни,съгласни и дифтонги/две гласни заедно/.
Надявам се,че и останалата част от курса ще е добра.

Как ти се струва обстановката, и като цяло как се чувстваш там? Вярно, че е рано, но все пак имаш някакви впечатления Simple Smile

# 202
  • София
Добро впечатление ми направи това,че учителя се съобразява с хората които наистина хабер си нямат от езика.По сведение от зълва ми в техния,,елементари,, не е имало такова нещо и се е обръщало внимание на по-напредналите.Курса е от 12 човека и говорим и повтаряме като папагали.
Всичко е спокойно. изчакваме се.Мишо е голям майтапчия и ни предоставя всякакви начини за лесно запомнящи се уроци и фрази.
М/у другото се сетих,че има филм който може да ви помогне в произношението ако предпочитате британски английски.Това е ,,Седморката на Блейк,, Grinningкойто е правен за учебен по езика и вследствие на зрителския интерес е пуснат по телевизията.И другия ,от който аз съм очарована ,е британската версия в шест серии на ,,Гордост и предразсъдъци,, с участието на Колин Фърт и Дженифър Ил.

# 203
Току що разбрах, че и аз съм сред одобрените, които са подали покументи през Септември. Че ще се учи английски вече е ясно, сега остава да прозвъня някой и друг ДУ.  Изчетох различни мнения за част от центровете, които съм набелязала като ИЧС, Европа, Британика и т.н.
Интересува ме, обаче, имате ли впечатления за следните две:
 - Job Tiger
 - Фарос
Като си посъбера главата и нужната информация, ще я споделя тук, защото сигурно и като мен други се чудят в момента...

# 204
Току що разбрах, че и аз съм сред одобрените, които са подали покументи през Септември. Че ще се учи английски вече е ясно, сега остава да прозвъня някой и друг ДУ.  Изчетох различни мнения за част от центровете, които съм набелязала като ИЧС, Европа, Британика и т.н.
 - Job Tiger
 - Фарос
Като си посъбера главата и нужната информация, ще я споделя тук, защото сигурно и като мен други се чудят в момента...

Здравей,
както казваш, че току-що си разбрала, сега ти се обадиха ли, сега си проверила списъците ли? Кой номер си и в кое БТ, ако не е тайна. Simple Smile

# 205
  • София
И аз съм сред одобрените, подадох септември в клон Младост. Не ми се обадиха, отидох на място и си взех удостоверението, след като прочетох тук, че са обработени до 1000 и някой номер /бях 800 и нещо/.
Преглеждах мнения за школи и съм се насочила или към УК Западни езици към СУ /доплаща се само 50лв/ или Кабината, защото не знам дали таткото ще издържи година и половина 2 пъти седмично да гледа вечер децата  Crazy а като избера ДО не мога да го сменя...

За ИЧС - аз съм леееко скептична за там, а и доплащането е 350лв, отделно се купуват учебниците за 3-те нива, а и май групите там са най-големи /в сравнение с Британика, примерно/. Там много зависи на кой преподавател ще попаднеш - мнение, което си съставих, четейки разни отзиви по форуми.
Британика - водя сина си 2 пъти седмично в един много удобен клон, но адски скъпо ми се струва там, въпреки, че ми е най-удобно. Доплаща се 500лв на ниво!

Сега събирам мнения основно за Кабината, защото нещо не схващам явно как точно се провежда обучението там, какво значи "пълна свобода на избор на еди-какво си", пък определени часове с преподавател, има програма.... голяма мътилка ми е. Ако някой има желание да ми обясни как се учи в "Кабината" ще съм му страшно задължена, може и на лични...Това, което не ми е ясно е, имам ли фиксирани дни от седмицата, в които съм "на курс" или от дадената програма мога да реша дали да се включа в определен час или не...а и какво се преподава в този час - ако се включа, аз ще съм до някъде с материала, другите ще са до друго "някъде" - как става ученето всъщност  newsm78

# 206
 - Job Tiger
 - Фарос

Здравей,
както казваш, че току-що си разбрала, сега ти се обадиха ли, сега си проверила списъците ли? Кой номер си и в кое БТ, ако не е тайна. Simple Smile
БТ Младост. Аз им се обадих. Не съм получавала нито писмо, нито обаждане. В момента, според инфо от форума са стигнали до номера над 1000, моя номер беше 400 и някой.

# 207
  • Пловдив
Цитат
Ако някой има желание да ми обясни как се учи в "Кабината" ще съм му страшно задължена,

За Кабината писахме толова много и в тази тема, и в предишните... просто се уморихме да обясняваме едно и също - съветвам те да прочетеш и ако имаш допълнителни въпроси... тогава ще отговори някой

# 208
  • София
Цитат
Ако някой има желание да ми обясни как се учи в "Кабината" ще съм му страшно задължена,

За Кабината писахме толова много и в тази тема, и в предишните... просто се уморихме да обясняваме едно и също - съветвам те да прочетеш и ако имаш допълнителни въпроси... тогава ще отговори някой
Изчетох всичко преди да попитам, но пак не си отговорих на много въпроси, както и да е....

За тези, които, като мен, явно не схващат как става обучението там и какво ни задължава да покрием ваучера - ще разкажа накратко, това, което ми обясниха по телефона
Ваучера покрива 300 часа по 45 минути, които трябва да се направят в системата, но не само с преподавател а изобщо, включително подготовка на "домашни", някакви виртуални уроци - записани уроци, които може да се преглеждат без преподавател да е "на линия", диктовки, тестове и т.н. Задължително е с преподавател да се работи веднъж седмично, достъпът до системата през ваучера е 6 месеца. Понеделник, вторник и сряда се преподава материал, четвъртък и петък са разговорни, събота и неделя преговор. Преподавателите са на линия от 19-21, това е казвано нагоре неколкократно.
За мен е интересно това, че ваучерът е на стойност 700лв, а 6-месечен курс в кабината е 400лв /поне така пише в сайта/ но няма да влизам в сметки, чудно ми беше просто какво и как се покрива като задължителен минимум, защото не е стандартен курс с фиксирани дни от седмицата и ясен брой часове за целия период на обучение.

# 209
Мандаринка,
аз днес си взех ваучера за Кабината, утре ще ходя до БСК да го занеса и да подпиша договора. Ще поразпитам и аз (ако имат, разбира се, време да ми обърнат внимание), защото и мен ме интересуват точно тези подробности.
15 учебни часа седмично са задължителни, а ако имаш време и желание можеш да седиш колкото си искаш в системата, да ползваш уроци и от други нива.
Доколкото разбирам от click, основният проблем е големият брой обучаващи се в часовете с преподавател, което не дава възможност на всеки да взема активно участие и да упражнява разговорно наученото. За този проблем и неговото решение ще питам утре.

Това, което ми направи впечатление в договора е една клауза, че договорът се прекратява при "самоотлъчка на лицето за неявяване/неучастие на учебни занимания в продължение на три последователни дни без да бъде уведомена обучаващата институция".  newsm78
Аз си мислех, че ако нямам време през седмицата тези 15 часа бих могла да ги наваксам през уикенда. Нещо това за 3 последователни дни не ми се нрави.  Sad

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 12:35 от benche

Общи условия

Активация на акаунт