Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 776
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте! При мен дилемата е ИЧС и Кабината. ИЧС, защото само там предлагат дневни курсове, но пък ме спира доплащането и по-голямата натовареност, тъй като часовете са повече. Кабината също е интересна алтернатива, но там нещата, както и на по-горе писалите са ми малко неясни и не съм сигурна дали си заслужава. Моля, споделете впечатления и мнения, ако има такива, които вече учат в съответните езикови центрове. Благодаря!

Здравейте, и аз имам дилема за ИЧС, и затова ако има и други желаещи за ичс без да доплащаме може да се открием и да си сформираме група, трябват ни 10 души.

Здравейте, сега се върнах от бюрото по труда в Младост. Отидох уж да си взема ваучер за да започвам курс в ИЧС, но се оказа, че те вече на са доставчик, не са минали пререгистрация. Сега наново трябва да търся доставчик. Дайте идея покрай Плиска, Редута...
Исках да го почвам, ч е да му се вижда края, а то...пак отлагане.

# 256
И аз съм пред същата дилема.
От ИЧС казаха, че след 19 април евентуално ще започне записването наново. Но това в случай, че бъдат одобрени за програмата.
Моя ваучер изтича на 17-ти и се надявам да мога да го продължа с още 1 месец.

Ще се радвам ако някой тук даде алтернативи, че да не стане така да си изгубим ваучерите.

PS: Поиграх си да сортирам почти всички доставчици, които към 29.03.2011 (според Агенцията по заетостта) предлагат обучение по КК Английски език в София

Цък

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 19:45 от ikrassi

# 257
Само да ви информирам Confused Получих информация вчера, че АЗ не изплаща сумите по ваучерите на ДУ въпреки изрядната документация и вече приключилите обучения. Съответно переподавателите не си получават възнагражденията. Както обикновено държавата не е най-коректния бизнес партньор. Така че не им се сърдете на ДУ, ако се отказват от програмата "в последния момент". Аз си приключих обучението през февруари в Училища Европа. Нивото беше много добро, много съм доволна, но те още не са си получили парите за нашата група...

# 258
  • Пловдив
Мноого кофти....

Аз на 12-ти април свършвам и започвам да чакам записването за ваучери за преквалификация.

# 259
А някой знае ли в какво се състои теста(изпита ) накрая на ниво B1 в Кабината?

# 260
Здравейте! И аз се присъединявам към групата на търсещите ДУ за английски език. Толкова много изчетох и така се изгубих вече в цялата информация, че направо ми иде да се откажа докато е време...От форума разбрах, че има ДУ, които искат доплащане за курса, както и всякакви други авансови пари като гаранция за посещаемост, пари за учебни помагала и кой знае още какво. Срокът на моето уведомление е до 29.04.2011. Интересува ме какво става ако докато започна курса остана без работа? Или пък по време на курса ако ме уволнят? Живеем в толкова несигурно време, че никой не може да знае какво го чака другия месец да не говорим за период от три или шест месеца напред. Задавам тези въпроси, защото ако трябва след това да връщам пари, просто не ми се мисли...

# 261
Аз започвам на 12.04 в училища ЕВРОПА. Исках да попитам, понеже забравих при записването да питам  Embarassed само едно ниво ли се включва обикновено с тези ваучери? Понеже септември като се подавахме заявления нещо споменаха, че ще са 3 нива  Thinking

За напускане или уволнение по време на курса доколкото знам не се дължи обезщетение. Изискване е май само към момента на получаване на ваучера да работим на същото място!

# 262
И аз може би ще се запиша в Европа. Вчера държах тест и днес ми казаха, че съм на границата между първо и второ ниво.
И сега се чудя на кое от кое ниво да започна. Дали първото няма да ми е много елементарно или на второто да се мъча малко повече? Някакви съвети?

Ще видим Simple Smile Важното е, че положението с доставчиците не е толкова трагично колкото си мислех.

# 263
Присъствието като listener в Кабината нали се счита за присъствие?

# 264
  • Плевен
Първо ниво не е толкова елементарно. Там се гради основата и ако я нямаш в горните нива ще ти е трудно. И аз бях на границата между първо и второ, по ред причини записах първо и не съжалявам.

# 265
izvinqvajte no nqmam BG: nqkoi pose6tava li kurs v Studentdki grad ili  blizo no nego?
A ne6to za Briti6 Bulgerian Centar?

# 266
  • Варна
Аз започвам на 12.04 в училища ЕВРОПА. Исках да попитам, понеже забравих при записването да питам  Embarassed само едно ниво ли се включва обикновено с тези ваучери? Понеже септември като се подавахме заявления нещо споменаха, че ще са 3 нива  Thinking

Да, 3 нива са за един ваучер, броиш си от това ниво ,което почваш и нагоре. Аз изкарах А1, А2 и В1.

И аз може би ще се запиша в Европа. Вчера държах тест и днес ми казаха, че съм на границата между първо и второ ниво.
И сега се чудя на кое от кое ниво да започна. Дали първото няма да ми е много елементарно или на второто да се мъча малко повече? Някакви съвети?

Ще видим Simple Smile Важното е, че положението с доставчиците не е толкова трагично колкото си мислех.

Нивото е Елементъри, но не е Бигинър / начинаещ/. Преподават се някои тънкости, с които аз например не бях наясно и добре ,че започнах от първо ниво. Освен това часовете за ниво са по 100 , а не по 150 както е обикновено и на следващите нива - 2,3 и нагоре материала не може да се усвои много добре. Според мен си почни от първо и постепенно да набереш инерция, така да се каже. В "Европа" и програмата за обучение е по-различна ,не е Хедуей, малко по-сложна е като че ли.
 / Извинявам се за побългаряването на английските думи, но не ми се ползва латиница в момента /.

# 267
  • Перник
Здравейте, имам въпрос към изучаващите Английски към училища Европа - има ли някъде в нета тези тестове, които те дават /след всеки трети урок и накрая на нивото/. Моя приятелка казва, че повечето хора от техния курс имали тестовете и отговорите, но аз търсих.... и нищо не намерих.

# 268
понеделник почвам в Кабината
нищо не ми е ясно за сега, освен че трябва да си купя микрофон  Mr. Green
всичко останало е мътна Индия, но се надявам бързо да свикна  Praynig

# 269
izvinqvajte no nqmam BG: nqkoi pose6tava li kurs v Studentdki grad ili  blizo no nego?
A ne6to za Briti6 Bulgerian Centar?

Аз ходих на пробен тест там преди два дни, това е център, в който се изучава само английски.
Разбрах, че от 19.04 стартира ниво Elementary, за другите още не се знае.
Хареса ми това, че се набляга и на разговорния англ /така ми каза преподавателката/, дори още от първите нива.
Това за мен е много важно т.к. съм учила граматика /преди време/достатъчно, но ми липсва опит в разговорите.
Не съм се ориентирала още, но се колебая между тях и още едни ДУ, но там не съм се явила на пробен за ниво.

Общи условия

Активация на акаунт