Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 775
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 240
другата седмица ми изтича датата в уведомлението, а още не съм си намерила курс  Cry
хич не ми се иска да го удължавам....

Извинявай, за да не се ровя назад в темата, какъв курс искаш да запишеш и защо нямаш доставчик - отказват ли ти или просто нямат създадена група?
искам да запиша английски А2, обаче съм бременна и искам да почва скоро и да свърши възможно най-бързо
днес прозвънях доста фирми, в повечето цялото обучение е 9 месеца
само в Айли и Кабината са 6 месеца, но Айли днес не ми дадоха точна дата, на която ще стартира нивото, а моето уведомление изтича другата седмица и май крайният вариант си остава Кабината
За тези които се интересуват в Европа в Младост започват скоро, също и в Интелекти - там се доплаща по 60 лв на ниво, но не наведнъж, а преди всяко ниво, Фарос не записват, предвиждат курсове през юни.

# 241
другата седмица ми изтича датата в уведомлението, а още не съм си намерила курс  Cry
хич не ми се иска да го удължавам....

Извинявай, за да не се ровя назад в темата, какъв курс искаш да запишеш и защо нямаш доставчик - отказват ли ти или просто нямат създадена група?
искам да запиша английски А2, обаче съм бременна и искам да почва скоро и да свърши възможно най-бързо
днес прозвънях доста фирми, в повечето цялото обучение е 9 месеца
само в Айли и Кабината са 6 месеца, но Айли днес не ми дадоха точна дата, на която ще стартира нивото, а моето уведомление изтича другата седмица и май крайният вариант си остава Кабината
За тези които се интересуват в Европа в Младост започват скоро, също и в Интелекти - там се доплаща по 60 лв на ниво, но не наведнъж, а преди всяко ниво, Фарос не записват, предвиждат курсове през юни.

newsm78 Наистина си в сложна ситуация, и определено притисната във времето... Факт е, че имаш право да удължиш срока с месец, но от това в случая май няма да спечелиш... Ако мислиш, че Кабината те устройва като метод на учене и преподаване, не се колебай повече, да не пропуснеш и това като вариант. Би могла да настояваш в Айли, да им обясниш, ако трябва лично за какво става дума, и ако ти дадат ориентировъчна дата, да разчиташ на това и да поискаш удължаване на срока на уведомлението. Ако те имат готовност да започнат курса в близките седмици, и е само въпрос на уточнение на датата, няма да е голям проблемът, че си удължила уведомлението... Но ако просто не знаят дали и кога ще почне група, е друго...
Помисли спокойно, има и още един вариант - да започнеш 9 месечен където и да е, с допълнителна лична уговорка с преподавателите, съобразно бременността ти може би ще се измисли някакъв вариант...

# 242
Здравейте  Simple Smile
И аз съм в ситуацията на една от последно писалите... бременна съм в 5 месец и имам месец да си избера обучителна организация... Иска ми се да започна по-скоро курса, пък като му дойде времето да раждам ще го мисля...
Някой може ли да даде инфо къде има шанс да започнат наскоро или поне до максимум месец-месец и половина!? Ще ги прозвъня другата седмица фирмите, ама все пак да ме ориентирате ако можете къде има смисъл да звъня Embarassed

# 243
  • София
Сега открих темата и се връщам да чета, после ще питам  Simple Smile.

# 244
За бременните, а и по принцип да кажа за Кабината.  Simple Smile
Аз започнах там от миналия понеделник.
Харесва ми как е структуриран и поднесен материала за самоподготовка. Произношения, граматика, упражнения и тестове, на които веднага получаваш резултат.
В края на седмицата има писмена задача, която се проверява от преподавател и получаваш оценка и забележки.
Първата вечер имах технически проблеми при влизането във виртуалната стая, но веднага получих съдействие за отстраняването му от поддръжката на сайта и от тогава нямам повече проблеми.
Де факто бях във виртуалната стая на нивото си от понеделник до петък всяка вечер. Не мисля, че влизаме огромно количество активни потребители, има доста слушатели.
Преподавателката е много приятна. В петък имаше разговорен час с англичанка. Събота и неделя не съм влизала.
Общо взето материалът, който се взима седмично, не е малко и се изисква повечко време за подготовка /поне за мен - май съм се надценила и съм в по-горно ниво, така че влизам и в по-долните нива да си припомням нещата/.

Имаш право еднократно да си замразиш акаунта за 15 дни.

# 245
защо се замразява акаунта за 15 дни?
ако не можеш да влезеш просто не влизаш не е ли така  newsm78

и аз записах в Кабината, казаха че още три бременни преди мен са записали при тях  Mr. Green
разбираемо е все пак не можем да предвидим как ще протече бременността, но лаптопа може винаги да си е с мен  Simple Smile
почвам на 11.04
единствено се изнервих на бюрото по труда
нося си аз уведомлението, което изтичаше днес и ми заявяват, че не можели толкова рано да ми дадат ваучер и трябвало да ида една седмица преди 11.04  #Cussing out
е не ги ли е срам да ни разкарват по сто пъти напред - назад  #Cussing out

# 246
anbibian, ето ти част от цитата за замразяването:  Simple Smile

Kabinata.com дава възможност на всеки абонат да спре еднократно абонамента си за период от 15 дни, като това време се добавя към продължителността на курса.
След 15 дни достъпът ви автоматично ще бъде подновен и курсът ви ще започне отново да тече. Моля имайте предвид, че можете да спирате достъпа си само веднъж.

# 247
benche благодаря за разяснението
звучи много добре, особено за случая на the ladybird примерно, която ако запише сега в 5-я месец на бременността, по време на курса ще трябва да прекъсне за раждането  Wink
надявам се че няма ограничения и това замразяване на акаунт може да се ползва и от потребителите по програмата Аз мога

# 248
  • София
защо се замразява акаунта за 15 дни?
ако не можеш да влезеш просто не влизаш не е ли така  newsm78

Да допълня защо е необходимо да се замразява акаунта. Когато се записвах в Кабината ми казаха, че всяка седмица трябва да покривам материала за седмицата като самоподготовка - да се премине през всички стъпки на урока - граматика, текст, упражнения, тестове, диктовки - всичко това може да става денонощно, и е задължително присъствие в поне 1 виртуална класна стая на седмица. Т.е. ако някоя седмица я прекараш на място без нет и нямаш възможност да учиш може да стане така, че да не ти признаят "напредъка за седмицата".
Естествено - винаги може да помолиш някой през твоя акаунт да премине материала и да присъства веднъж като слушател в някоя стая, а ти после да си наваксаш материала, но все пак имаш опция легално да прекъснеш обучението, без да ти отпадне ваучера.

Някъде нагоре четох, че групите са големи - най-голямата група, която съм засичала беше 9 човека, без да броя слушателите, но те така или иначе "не взимат думата" и не пречат на активните участници в урока. Мисля, че е нормална група за който и да е курс. И да, понякога има технически проблеми (на мен лично още не ми се е случвало, но някои първоначално не се чуват), но се решават в рамките на минути по мои наблюдения.

benche явно сме колежки, само че аз май повече уча самичка - миналата седмица "бях в час" в сряда и събота, за тази се отчетох в понеделник  Mr. Green

# 249
на мен ми казаха, че трябва два пъти седмично да "влизам в час"

# 250
Мандаринка, ти кое ниво си? Ако искаш на лични да си пишем.  Simple Smile

anbibian, мисля че един път седмично е задължително. Аз, ако имах възможност, бих влизала всеки път - много по-добре се разбира граматиката, може да задаваш въпроси, коригират конкретно грешките, които ти допускаш и се обясняват изрази, употребата им.

# 251
Много съм разочарована от ИЧС. Днес отидох да ми попълнят уведомлението, след като говорих преди седмица с тях. Оказа се, че за сега няма да работят към програмата, не били подновили договора или нещо подобно...... Имам срок до 7 април да си избера нов ДУ. Моля, препоръчайте такъв за 3то ниво и по възможност дневен. Европа, Фарос и Интелект - нямат  Sad

# 252
В Космос има дневен курс от април.

# 253
  • София
Много съм разочарована от ИЧС. Днес отидох да ми попълнят уведомлението, след като говорих преди седмица с тях. Оказа се, че за сега няма да работят към програмата, не били подновили договора или нещо подобно...... Имам срок до 7 април да си избера нов ДУ. Моля, препоръчайте такъв за 3то ниво и по възможност дневен. Европа, Фарос и Интелект - нямат  Sad
ауу, този номер го направиха "УК Западни езици" на колегата ми, даже му взеха ваучера и като отиде на първия си урок му казали, че нямат договор вече по програмата, ама сега го подновявали и до месец-два ще може да почне да учи пак при тях  ooooh!

Аво-3 имат дневен курс

# 254
Ще звънна в понеделник в Космос и Аво 3 да разпитам. Благодаря ви за информацията.

Общи условия

Активация на акаунт