Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 771
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 225
Zapetaika, не е така. Между доставчика на услуги и курсистът се сключва договор, в който се урежда точно тази част - ако курсистът не изкара курсът - трябва да си го плати на школата/ Бюрата по труда или може би Агенция по заетостта плаща на учебните центрове само на успешно завършилите курсисти.

Вероятно в детайлите има разминаване - но крайният резултат е един и е упоменат навсякъде, където са обяснения условията по програмата - ако е надвишен броят допустими отсъствия, лицето трябва да заплати пълната сума наваучера. Значи както и да го погледнем, школата ще си вземе парите. Дори да не съм права за някои подробности, колко школи са си позволили да искат капаро за извършената услуга? Щом не е всяка, или поне всяка втора, значи това не е в реда на нещата...
Да питам и аз нещо -  колежката, която подписа договор и започва курс другата седмица, каза, че в школата е подписала декларация за пътни разходи - че по време на курса ще избира винаги най-краткия и разционален начин за придвижване, защото транспортните се поемали... не разбрах много точно, помолих я да ми даде тази декларация, да я погледна, но се оказа, че я е подписала само в един екземпляр.
Някой да знае нещо по въпроса?

# 226
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Didranad - не искам да те обезкуражавам, по-точно твоята приятелка, но според мен бизнес курс по програмата едва ли ще намери. Похвали се ако успее, за да знаем и ние Simple Smile

Аз затова отсега проучвам какви възможности има за курсове, за да знам за какво и дали да си подам документи за ваучер. Друг е въпросът, че докато ме одобрят, ще мине доста време, през което всичко може да стане.
Имай пред вид, че когато ти излезе ваучерът, нещата може да са се променили. Така стана при мен. Всъщност аз съдействах на колеги, които искат да учат английски език (тъй като се занимавам с обучение на персонала, а за техните длъжности не предвиждаме езиково обучение) да кандидатстват по програмата. И тогава открих курс Бизнес английски за мениджъри към Джоб Тайгър. Свързах се с тях, изпратиха ми програма и презентация, въодушевих се от предложението и кандидатствах и аз, като агитирах и други мениджъри от компанията да го направят, за да сформираме група. това беше септември м.г. През март т.г. Джоб Тайгър ми заявих, че се отказват от бизнес английския, независимо че имаме кандидати с ваучери точно за една група. Аз търсих, търсих и накрая се записахме на стандартен английски, но високите нива. Но едната колежка е доста по-добре с езика и на теста са й казали, че е по-подходяща за преподавател при тях, отколкото за обучаващ се.  Joy 
Така че не се знае докато излязат ваучерите как ще се е прекроил пазарът на доставките.  Sad

# 227
  • София
Здравейте! Скоро попаднах на вашата тема и започнах с проучванията. Може ли да ми кажете кога мога да подам заявление и за колко време отговарят? Благодаря!

# 228
  • София
Здравейте! Скоро попаднах на вашата тема и започнах с проучванията. Може ли да ми кажете кога мога да подам заявление и за колко време отговарят? Благодаря!
Заявления още не приемат /данни от началото на седмицата/, тази година програмата се казва "аз мога повече". Следиш в БТ или в другата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=564197.0

Подалите през септември имахме резултат края на февруари - началото на март.

# 229
  • София
Благодаря!  bouquet

# 230
  • софия
Здравейте! При мен дилемата е ИЧС и Кабината. ИЧС, защото само там предлагат дневни курсове, но пък ме спира доплащането и по-голямата натовареност, тъй като часовете са повече. Кабината също е интересна алтернатива, но там нещата, както и на по-горе писалите са ми малко неясни и не съм сигурна дали си заслужава. Моля, споделете впечатления и мнения, ако има такива, които вече учат в съответните езикови центрове. Благодаря!

Здравейте, и аз имам дилема за ИЧС, и затова ако има и други желаещи за ичс без да доплащаме може да се открием и да си сформираме група, трябват ни 10 души.

# 231
здравейте-от скоро съм тук прочетох вашите мнения-но имам една много голяма молба-кажете ми много ви моля примерен тест или тема за първото ниво на изучаване на англииски език утре имам тест и страшно ме е срах-моля помогнете

# 232
  • Плевен
Виж напр. писмото от стр. 41 от учебната тетрадка (за училища Европа) - благодарствено писмо. теста е елементарен - трябва да внимаваш за времената, определителен член, предлозите за дати, месеци ...

# 233
Здравейте,искам да попитам какви са ви впечатленията от Училища Европа и Академия езикова школа.Аз имам срок до края на месец март да си избера ДУ.До сега съм ходила само в АВО-3 там искат по 250 лв на ниво,там така са го направили,че да ти вземат парите...

# 234
Може ли по-подробно да напишете къде и как се подават документите и какви са изискванията?
Гледах на първа страница, но няма инфо newsm78

# 235
Някой има ли впечатления от ``Интелект``? Взех си ваучера /пък да видиме сега 1 год. ще мога ли да ходя на англ. Confused/ сега трябва да намеря ДУ, само че ми трябва курс за малко над средното ниво - интермидиът. За Аво Бел знам, че са добри но пък са ми доста далеч...или някакви други идеи около Центъра - НДК

# 236
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Моя колежка започна курса към "Интелект" от този месец - от А2. Рано е за отзиви, но като цяло нещата вървят добре. Щом се оплаква, че им дават много домашни, значи се учи здраво.  Wink
Останалите колеги (организирахме се към 7-8 души от фирмата) сме се записали в "Европа" поради удобно местоположение.

# 237
Може ли по-подробно да напишете къде и как се подават документите и какви са изискванията?
Гледах на първа страница, но няма инфо newsm78

Сиси, писах в другата тема. Ако нещо още не ти е ясно, може и на лични, да дообясня.

# 238
другата седмица ми изтича датата в уведомлението, а още не съм си намерила курс  Cry
хич не ми се иска да го удължавам....

# 239
другата седмица ми изтича датата в уведомлението, а още не съм си намерила курс  Cry
хич не ми се иска да го удължавам....

Извинявай, за да не се ровя назад в темата, какъв курс искаш да запишеш и защо нямаш доставчик - отказват ли ти или просто нямат създадена група?

Общи условия

Активация на акаунт