Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 150 470
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 330
Ами може да е нова организация, тъй като жената каза, че преди това от бюрото по труда поемали тази инициатива, т.е. задължавали още с даването на ваучера/но незнам по какъв начин/ обучаващия се ако не завърши курса да заплати стойността му, но тъй като вече бюрото по труда спрели тази практика, затова се налагало те да си гарантират чрез тази запис на заповед, че ще получат при всички положения цената за курса. Но тъй като до сега явно никой не е подписвал такава запис на заповед /а самата форма запис на заповед е стряскаща/ исках да се консултирам тук... Притеснението ми е да не би накрая да си изкарам успешно курса и пак да ми ги поискат тези пари, тъй като в самата запис на заповед не видях да пише при какви условия се задължавам да ги изплатя.

# 331
Доника,
това е ново развитие на нещата.

Поискай точно да ти обяснят условията и им кажи какви са притесненията ти в прав текст.

Всъщност всичко идва от възможността ти да не завършиш курса и те да не могат да си осребрят ваучера. Ако ти си изрядна и те могат да си осребрят ваучера, това ще отпадне. Но си в правото си да го видиш формулирано по този начин. И настоявай, без да бъдеш войнствена, просто поговори с тях. Важно е да знаеш, че доста ДО се отказаха от работата по Аз мога и .. добре си прецени нещата - просто поискай яснота (по възможност миролюбиво, щото и на тези хора им гори под краката, заради забавеното плащане).

# 332
Здравейте, моля помагайте. Получих си прословутото уведомление и сега съм в търсене на езикова школа. Ще уча английски. Идета ми е за вечерно обучеие, но трябва да ми е на удобно място. Ако някой знае добри школи в района на Манастирски ливади, Борово или Бъкстон-да пише. Засега изнамерих само Интелект, но май в летния сезон не са много желаещите и не са сигурни,че ще се събере група.

# 333
В тази локация, "Европа" намира се на кръстовището на бул. България и Г. Делчев

# 334
Сега видях, че има тема за изучаване на английски. Днес ми се обадиха да си взема ваучера в 3 дневен срок.
Темата е голяма и ми е трудно да я прочета цялата, та искам да попитам има ли някой от Бургас учил английски с тези ваучери?
В коя ДО е бил и доволен ли е?
Какъв е срока за записване в ДО след вземане на ваучер?

# 335

Това е "За Европа", инак "Европа" там няма.

Те сега няма да ти дадат ваучера, а само едно уведомление, което някой ДО трябва да попълни с дата на започване на курс и да върнеш обратно в БТ в 30 дневен срок. Ако не се справиш за тези 30 дни, можеш да поискаш удължаване на срока на уведомлението.

# 336
schreier , my mom got - благодаря ви! А иначе дали сте наясно там трябва ли доплащане?
И един въпрос, малко спам, може и да сте отговаряли на него преди - Какво се случва ако в един момент останеш без работа?  Че аз май натам съм тръгнала..  Thinking 

# 337
Важно е при получаването на ваучера да си била заета.
Тръгнеш ли в обучението, няма значение, че са ти съкратили.

# 338

Те сега няма да ти дадат ваучера, а само едно уведомление, което някой ДО трябва да попълни с дата на започване на курс и да върнеш обратно в БТ в 30 дневен срок. Ако не се справиш за тези 30 дни, можеш да поискаш удължаване на срока на уведомлението.

а къде точно е това на кръстовището?

# 339
Здравейте от мен.
Получих най накрая уведомление за ваучера по английски.
Сега трябва да си намеря школа .
Живея в Дружба и нямам идея има ли школа в близост.Работя 2 на 2 и с този график ще ми се наложи да направя доста акробатики.
Видях,че Кабината предлага онлайн обучение,но като се знам колко съм сериозна ме е страх да рискувам.Иначе би ми спестило и време и средства и ще е много удобно за графика ми.
Споделете мнения и по двата ми казуса.
Благодаря
  bouquet

# 340
  • София
Здравейте. Искам да попитам дали като си вземете нивата ви издават някакъв сертификат или нещо подобно?

# 341

Те сега няма да ти дадат ваучера, а само едно уведомление, което някой ДО трябва да попълни с
дата на започване на курс и да върнеш обратно в БТ в 30 дневен срок. Ако не се справиш за тези 30 дни, можеш да поискаш удължаване на срока на уведомлението.

а къде точно е това на кръстовището?

Грешката е моя, не било "Европа" , а "Фарос"- извинете ме за разсеяността

# 342
Здравейте. Искам да попитам дали като си вземете нивата ви издават някакъв сертификат или нещо подобно?

Разбира се - след всяко ниво и успешно положен тест ти се дава документ за завършено ниво.

# 343
От Кабината не се дава документ след всяко ниво и тест.
Някой който е завършил вече в Кабината и си е получил документа нека напише как става получаването на документа след курса,трябва ли да пишем или се обаждаме на някой след това?

# 344
  • Пловдив
Цитат
От Кабината не се дава документ след всяко ниво и тест.
Някой който е завършил вече в Кабината и си е получил документа нека напише как става получаването на документа след курса,трябва ли да пишем или се обаждаме на някой след това?

Не, нищо не трябва да правиш. След извесно време - при мен 2 месеца - получваш по пощата един сертификат( които за нищо не те сертифицира) че си завършил 3 нива по английски и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт