Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 150 438
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 345
Доволна ли си от обучението в Кабината?

# 346
Здравейте! Сега попадам на темата, защото почнах да търся информация за курсове по английски. Да питам - аз съм на постоянен трудов договор, но в момента в отпуск по майчинство - дали мога да кандидатствам по тази програма?

# 347
  • Пловдив
Доволна ли си от обучението в Кабината?

Категорично ДА!!!
Дори на есен мисля да си самофинансирам 3 месе4ен курс....

# 348
Благодаря ти,помогна ми да взема крайното си решение. Hug

# 349
И аз съм доволна от Кабината.
Вече 4-ти месец карам курса. Искам само да вметна, че спирането на достъпа за 15 дни, за което писах преди време, не важи по програмата Аз мога. На моя опит да се възползвам от замразяването по време на отпуската ми, Кабината отговориха в мейл следното:

По програмата "Аз мога" не можем да Ви спрем достъпа. Имате право на 20% отсъствия, които се равняват на около 10-15 дни.

# 350
Здравейте,
 някой има ли информация или отзиви за Учебен център Планета в град Варна - намира се на Бул.Цар Освободител.
Ако имате инфо за започващ съботно- неделен курс ,моля споделете.

# 351
Глори, намери ли си ДУ?
ако не, пиши...

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 13:00 от Violina23

# 352
От днес бюрата по труда приемат кандидатите да учат чужди езици и компютри с европейски пари по новата програма "Аз мога повече", съобщи зам.-шефът на Агенцията по заетостта Камелия Лозанова. Преди няколко месеца парите по първата програма "Аз мога" свършиха и стотици останаха само с желанието си.

Този път осигурената сума е 50 млн. лв. и ще бъдат удовлетворени всички желаещи.

От днес до 15 август кандидатите, чакащи отпреди, трябва да потвърдят, че все още искат избрания от тях курс. Възможно е да променят желанието си и да посочат нещо различно, уточни Лозанова.

От 15 до 30 август пък ще се приемат документите на нови кандидати.

Този европейски транш ще се използва само за обучение по чужди езици и компютри, към които интересът е огромен. Отпадат курсовете за професионална квалификация. Ако има стари заявки за това обаче, те ще бъдат удовлетворени по изключение. Списъкът с одобрените обучителни фирми е в сайта на Агенцията по заетостта.

За да не се създава напрежение, в бюрата по труда са назначени 100 служители допълнително, които ще работят до 18,30 ч по програмата.

Кандидатства се в бюрото по местоживеене или по месторабота, като вече не се иска бележка, гарантираща, че човек е нает на трудов договор. Агенцията по заетостта сама си правела справката в НАП.

това го копирах от друг форум.... Simple Smile

# 353
Днес ми се обадиха от бюрото по труда Средец. Но ми казаха, че работното им време е от 8:30 до 17:30. Което съвпада с моето и не знам как да се организирам, за да отида.
Също така ми трябва курс по английски език, който да започва след 18. Хемс е радвам, хем не знам как ще стане.

# 354
Здравейте! Отдавна следя темата, но вече ми се налага да потърся помощта ви. След 10 месечно чакане, днес ми се обадиха от БТ да си получа уведомлението. Моля ви, помагайте в избора ми на ДО за Стара Загора. Бях се ориентирала към Европа, но четох добри отзиви и за Кабината. Споделете инфо и за други школи.

# 355
Здравейте, и аз да попитам при кой доставчик да запиша английски език по програма "Аз мога" в гр. Пловдив

# 356
Днес получих sms  , да отида да си получа уведомлението в 5 дневен срок ! Най - накрая  Crazy !
След това започва търсене на доставчик  Rolling Eyes. Първо ще пробвам училища Европа, ако въобще сформират група !

# 357
А знаете ли подаването на документи в БТ по постоянен адрес(по лична карта) или настоящ адрес , или няма значение?

# 358
А знаете ли подаването на документи в БТ по постоянен адрес(по лична карта) или настоящ адрес , или няма значение?
може да подадеш по постоянен адрес, по местоживеене или по адрес на фирмата

# 359
Благодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт