Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 738
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 585
  • София / Костинброд / Годеч
Simple Smile Стартирам в понеделник интензивен курс в Айли. Малко ме е яд, че ме пратиха на Княз Борис І, и то в школа Академия (били едно), но в крайна сметка започвам, че чакам от 24/10 ... Simple Smile
Та - нека учим английски Wink

# 586
  • Варна
А за Варна за Британика имате ли отзиви. Аз се двуомя м-у тях, Фарос, Европа и Лафа Медика #Crazy newsm78 newsm78

Лично аз много исках в Британика, само че се оказа, че ми е адски неудобно и се записах другаде.
Тъй като аз почвам от А2, курсовете за това ниво са във вторник и четвъртък от 19.30 до 21.30. В петък от 18.30 до 21.30, като са през петък, тъй като има и он-лайн. Обучението е в Чайка.
 От Фарос ми казаха, че няма да организират курсове.

# 587
И аз, си харесах Британика но съм за А1 , всички нива ли се провеждат в Чайка? Някой още за А1 там, има ли желаещ, за Варна става въпрос newsm78

# 588
 smile3501 smile3534
ОДОБРЕНААААААА! Утре отивам да си взема заповедтааа  Hug
Май клоня към КАБИНА. Така и не намерих друг вариант за онлайн обучение.  ooooh!

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 10:35 от Ivka_com

# 589
smile3501 smile3534
УДОБРЕНААААААА! Утре отивам да си взема заповедтааа  Hug
Май клоня към КАБИНА. Така и не намерих друг вариант за онлайн обучение.  ooooh!
ooooh!

# 590
Ivka_com има и тук , но нямам никакво инфо за тях http://www.eg-consult.eu/  http://www.e-obuchenie.bg/ ти проверява ли ?

# 591
  • София
И аз при вас в търсене на школа... Peace

# 592
  • София
Аз ще започна в Омега - хората са адски любезни, компетентни, мястото ме устройва и не напоследно място имат новото, което ми е нужно.

# 593
Някой знае ли,къде в Бургас има курсове за начален английски по тази програма,но с час след 19,00 часа.Никак не ми одисват часовете,защото една седмица съм първа смяна,една втора...Моля,помагайте...направо съм в чуденка какво да правя...май ще си загубя ваучера.

# 594
Ивкаааа какво ниво и какъв език ще учиш в Кабината?
И аз се ориентирам към онлайна за А1 английски език, ама още се ослушвам  Whistling Thinking

# 595
Деси, ами лошото е че не мога да преценя. Утре мисля да звънна до Кабината за консултация

# 596
При мен след placement теста в Британика излезе,че съм между нива B2 и C1,което било чудесно, но за съжаление в момента нямали група,която да започва от ниво В2 Cry .Имало такава в Бели брези, но,докато успея да се запиша,вече нямаше свободни места.Та сега издирвам доставчик,чийто курс да обхваща B2,C1 и C2.

# 597
Ивкаааа какво ниво и какъв език ще учиш в Кабината?
И аз се ориентирам към онлайна за А1 английски език, ама още се ослушвам  Whistling Thinking
desdemona, аз бих ти препоръчала ако имаш възможност да се запишеш някъде с учител, не онлайн, особено когато става въпрос за начални знания, това е мое мнение разбира се Simple Smile

# 598
Да се похваля и аз от утре започвам англ.език, определено по бързо става този път по програмата Аз мога повече......... днес ми се обадиха да отида да си взема ваучера........

# 599
За тези, които се двоумят за Кабината, ще кажа, че няма изобщо да съжаляват  Peace Аз съм там по немски език и съм изключително доволна. Уроците са много добре систематизирани и имам достъп до Кабината през целия ден. Освен това, може да се влиза в часовете от другите нива, което за мен си е супер  Sunglasses. Успех на всички bouquet

Общи условия

Активация на акаунт