Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 737
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 570
  • софия
Привет ма всички. Преди два дена си взех уведомлението от БТ. Сега въпросът е къде да уча. Живея в "Захарна фабрика" и искам да ми е наблизо. Най-удобно ще ми е курса да е съботно - неделен, защото през останалото време съм very buzy. Ако някой може да ми помогне с информация ще съм много благодарна. Изчетох цялата тема и не успях да намеря нищо подходящо за мен.

Моята драма продължава...Звънях в "Галакси", "Фарос", "Европа"," Job Tiger", "Тара актив"," Евро Сорс" и още поне 5 школи и само в "Профикон В" имат съботно-неделни курсове, стартиращи от 19.11.2011г. Не че ми е чак толкова удобно...Ако някой е намерил нещо по-читаво да звъни, че времето тече. А адресите на одобрените доставчици не са много актуални за съжаление. Мястото на обучение на много от тях не съвпада с обявеното по списъците.

Британика.

Четох добри отзиви за "Британика" но ми е адски неудобна.

# 571
Лошо, когато няма на кой да разчиташ! Хубаво е , че има варианти с онлайн обучение. То и аз имам бебе , че и ученик  Whistling.Надявам се бабата да помага ,че и моя мъж ще кара курс.  Аз вече се записах в Британски културен център.  bouquet

Здравей,akksy!Британски културен център предлагат ли дистанционно обучение?

Някой може ли да ми препоръча центрове предлагащи онлайн обучение по английски,освен кабината?
   WinkНямам представа , едва ли  .Аз записах вечерен ,ако искаш звънни 056/84-30-02 . Успех!

# 572
А за Варна за Британика имате ли отзиви. Аз се двуомя м-у тях, Фарос, Европа и Лафа Медика #Crazy newsm78 newsm78

# 573
  • София

И на мен и съм се хванала за главата къде ще се запиша.

# 574
Мерси на момичетата,които ми препоръчаха Британика,за сега се ориентирам натам Hug.Преди малко правих първоначалния им тест и сега чакам да ми се обадят за кое ниво съм.Казаха,че тези дни са имали страшно голям наплив и са се запълнили местата,но ще формират нови групи.

# 575
  • София

И на мен и съм се хванала за главата къде ще се запиша.

За съжаление "АвоБел" наистина искат незаконно да бъдат кредитирани от курсистите си. А за още по-голямо съжаление от АЗ не могат да направят нищо.  Shocked
Егати и подигравката с хората!

# 576
  • София
запис да ви следя

# 577
Akssy кога ти започва курса,кои дни и от колко часа.И аз съм в чуденка къде да се запиша,че хич не ми одисват смените на работа...

# 578
Akssy кога ти започва курса,кои дни и от колко часа.И аз съм в чуденка къде да се запиша,че хич не ми одисват смените на работа...
   smile3503Курсът започва на 9,11 - понеделник , сряда и петък от 18,00 до към 21,00. Голямо учене ще падне 6 месеца. smile3529Успех!

# 579

Искам да попитам, защо е необходимо при вземането на ваучера да си носиш копие от дипломата за средното образование? А аз, нещо не я намирам и сега какво, ще си изтърва ваучера ли  ooooh!
Търси я! На мен ми я искаха при подаване на документите! Защо ли- за да видят че не си завършила англ. гимназия  Mr. Green

# 580
  • София
На мен пък не ми я искаха.

# 581
Ох, намерих я, занесох копие и си взех уведомление, сега съм в процес на избор на доставчик Simple Smile))
За Варна , Английски език А1, кой доставчик предлага обучение измежду Европа, Британика Кабината се колебая аз  newsm78 Но без доплащане, някой да има инфо newsm78

# 582
Деси  Hug и ти ли си тук  Wink
Дипломата на мен ми я искаха при подаване на документите.И аз бях паника, като не я открих и накрая се оказа че тати я съхранява  ooooh!
 Аз подадох последния ден -30 Септември и още не са ми звъняли. Избрала съм си кабината, но се записах в тази тема за да видя дали няма и друга алтернатива   bouquet

# 583
  • Плевен

Искам да попитам, защо е необходимо при вземането на ваучера да си носиш копие от дипломата за средното образование? А аз, нещо не я намирам и сега какво, ще си изтърва ваучера ли  ooooh!
Търси я! На мен ми я искаха при подаване на документите! Защо ли- за да видят че не си завършила англ. гимназия  Mr. Green
От англ. гимназия също учат англ. по тази програма.  Peace

# 584
Ааааах Ивка събрахме се и тук  Hug   bouquet

Valka неразбрах аз  Embarassed по коя програма учат АЕ в англ гимназия  newsm78 Т.к обсъждахме по-горе доставчиците, а не програми всъщност  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт