Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 736
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 555
Току що отговорих на една съфорука на същия въпроси и ще го копирам и тук щом се интересувате Simple Smile
Доволна ли съм от кабината?
Общо взето съм доволна, особено бях доволна преди да мога да я сравня с други подобни услуги. След като я сравних, се оказа че другите предлагат много по добра услуга на същата цена. Кабината не предлагат кой знае какво. Някои от учителите са доста смотани, други са много добри. Няма как да си все при добрите и ако се паднаш при лош учител може да ти скъса нервите. Рекламата им е че можеш да учиш откъдето искаш и когато искаш, обаче КОГАТО не е вярно, защото часовете са само вечер в един определен час, при това за всички нива са по едно и също време (нямаш възможност да влезеш в два часа). Кабината не е подходяща за високите нива от Б1 нагоре, защото просто няма такива нива там. Вместо това ще караш бизнес английски, който всъщност е разговорен английски, в който се говори на философски теми.

Какво представлява класната стая?
Класната стая представлява един чат. Представи си конферентна връзка в скайп, всеки може да говори и да пише, а другите го чуват и четат. Но програмата в кабината е направена доста по-неудобна за ползване от скайп.

По каква програма се учи?
Незнам точно по каква програма се учи. Учебниците са разделени на нива А1 ,2,  Б1, 2. Можеш да си четеш уроците от там, а също и да правиш упражнения.

Като цяло на мен не ми харесва цената - ако кабината предлагаха по-ниска цена щеше да си заслужава, но в момента те предлагат същата цена като englishtown, които са несравнимо по-добри, софтуера им  е много по добър, всичките им уроци са видео уроци, имат часове на всеки кръгъл час, а не само вечер. Предлагат много допълнителни инструменти за учене, а учителите им са native speakers.

Благодаря много- потвърди съмненията ми Simple Smile   bouquet

# 556
Здравейте,
искам да попитам, някой да знае дали школата БИГ БЕН е добра,
чудя се дали да се запиша в нея за английски език по програмата "Аз мога повече"
Благодаря!

# 557
Здравейте!

И аз се включвам към групата на търсещите доставчик.Трябва ми вечерен курс в София,нямам претенции за адреса,но искам да е на по-високо ниво,защото юни ще се явявам на изпит за CAE.Някакви идеи Sad ?

# 558
Здравейте!
Виждам, че доста хора вече си търсят доставчик на език, значи знаят дали са одобрени по програмата. Аз си подадох документите на 3 ден от стартирането й, но до ден днешен нямам отговор дали съм класирана или не. На имейла, който изпратих на бюрото по труда ми отговориха, че още не са стигнали до моя номер, което според мен е невъзможно. Според Вас как да постъпя- да отида в бюрото и да питам дали съм класирана или не или да изчакам да се сетят да ми пишат, както е коректно от тяхна страна. Не знам и кога е крайният срок за вземане на ваучера и избирането на доставчик, затова и не знам с колко всъщност време разполагам.

# 559
Здравейте!
Виждам, че доста хора вече си търсят доставчик на език, значи знаят дали са одобрени по програмата. Аз си подадох документите на 3 ден от стартирането й, но до ден днешен нямам отговор дали съм класирана или не. На имейла, който изпратих на бюрото по труда ми отговориха, че още не са стигнали до моя номер, което според мен е невъзможно. Според Вас как да постъпя- да отида в бюрото и да питам дали съм класирана или не или да изчакам да се сетят да ми пишат, както е коректно от тяхна страна. Не знам и кога е крайният срок за вземане на ваучера и избирането на доставчик, затова и не знам с колко всъщност време разполагам.

Отиди на място! Така,ако си одобрена си губиш времето..курсовете трябва да приключат до 30.06.2012г.

# 560
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
И аз бих те посъветвала, ако не дават инфо по телефона, да отидеш на място.
Преди малко една колежка реши да попита по телефона (тъй като на повечето колеги вече се обадиха, а на нея - не) и са й отговорили, че е одобрена и да отива за ваучера. Това означава, че вероятно се обаждат, когато имат време или поне не на всеки веднага щом получат списъка на одобрените.

# 561
  • София
Някой карал ли е курс в Айли? По принцип търся B1 ниво, вечерни, за София, център (по възможност около метрото).

В у-ща Европа най-високото ниво е А2 и имат курсове.

# 562
  • София
gebura, в Британика ще почват скоро от високи нива, но имат само съботно-неделни.

# 563
Здравейте!
Виждам, че доста хора вече си търсят доставчик на език, значи знаят дали са одобрени по програмата.
Аз не съм одобрена още , но търся , за да мога да реагирам максимално бързо когато / дай-боже да е скоро/ ми се обадят? И за сега не намирам все още подходящ курс !А в София не са ли бързички- чета че бая напред са с номерата?!

# 564
За Варна можете ли да препоръчате фирма за английски език и преки впечатления. newsm78

# 565
  • софия
Привет ма всички. Преди два дена си взех уведомлението от БТ. Сега въпросът е къде да уча. Живея в "Захарна фабрика" и искам да ми е наблизо. Най-удобно ще ми е курса да е съботно - неделен, защото през останалото време съм very buzy. Ако някой може да ми помогне с информация ще съм много благодарна. Изчетох цялата тема и не успях да намеря нищо подходящо за мен.

Моята драма продължава...Звънях в "Галакси", "Фарос", "Европа"," Job Tiger", "Тара актив"," Евро Сорс" и още поне 5 школи и само в "Профикон В" имат съботно-неделни курсове, стартиращи от 19.11.2011г. Не че ми е чак толкова удобно...Ако някой е намерил нещо по-читаво да звъни, че времето тече. А адресите на одобрените доставчици не са много актуални за съжаление. Мястото на обучение на много от тях не съвпада с обявеното по списъците.

# 566
Аз последно реших да се запиша в Омега, някой ако има негативни отзиви, нека каже,
курса е за Б1, Б1 и Ц1 - понеделник  и сряда от 15 до 18ч., в София - на Витошка

# 567
Привет ма всички. Преди два дена си взех уведомлението от БТ. Сега въпросът е къде да уча. Живея в "Захарна фабрика" и искам да ми е наблизо. Най-удобно ще ми е курса да е съботно - неделен, защото през останалото време съм very buzy. Ако някой може да ми помогне с информация ще съм много благодарна. Изчетох цялата тема и не успях да намеря нищо подходящо за мен.

Моята драма продължава...Звънях в "Галакси", "Фарос", "Европа"," Job Tiger", "Тара актив"," Евро Сорс" и още поне 5 школи и само в "Профикон В" имат съботно-неделни курсове, стартиращи от 19.11.2011г. Не че ми е чак толкова удобно...Ако някой е намерил нещо по-читаво да звъни, че времето тече. А адресите на одобрените доставчици не са много актуални за съжаление. Мястото на обучение на много от тях не съвпада с обявеното по списъците.

Британика.

# 568
За Варна съвсем прясно инфо, разгледаните номера са до 1000. Възможно е да са ви уведомили а вие да не сте получили уведомлението, какъвто случай съм аз, били ме уведомили с смс, но аз не съм получавала такъв newsm78
Искам да попитам, защо е необходимо при вземането на ваучера да си носиш копие от дипломата за средното образование? А аз, нещо не я намирам и сега какво, ще си изтърва ваучера ли  ooooh!

# 569
Лошо, когато няма на кой да разчиташ! Хубаво е , че има варианти с онлайн обучение. То и аз имам бебе , че и ученик  Whistling.Надявам се бабата да помага ,че и моя мъж ще кара курс.  Аз вече се записах в Британски културен център.  bouquet

Здравей,akksy!Британски културен център предлагат ли дистанционно обучение?

Някой може ли да ми препоръча центрове предлагащи онлайн обучение по английски,освен кабината?

Общи условия

Активация на акаунт