Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 736
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 540
В Британика 40 часа е онлайн, освен това не съм сигурна и дали не се доплаща Sad. Ето какво ми отговориха:
"Здравейте, ...!

Благодарим Ви за запитването!

BRITANICA е в списъка на доставчиците на обучение по английски език по програмата „Аз мога повече“.

Съгласно тези програми, кандидатствалите за тях получават от съответното Бюро по труда ваучер на стойност 700 лева за усвояване на три последователни езикови нива.

При нас - в BRITANICA, можете да ползвате Вашият ваучер като разплащателно средство за 3 последователни нива и учебните материали за всяко ниво.

Това, което е важно да знаете предварително е, че желаещите да се обучават с ваучер по тези програми, влизат в стандартните ни курсове.

Преди стартиране на Вашето обучение, е необходимо да посетите най-удобния за Вас филиал, за да Ви консултираме на място и заедно да преценим каква е най-подходящата за Вас програма на обучение.

Тези курсове са за общ английски език, като всяко едно ниво е с продължителност 100 учебни часа /60 лице в лице и 40 online - допълнителни извънкласни упражнения за уменията писане, четене с разбиране, слушане и говорене/. След усвоено четвърто ниво, нашите курсисти избират да продължат езиковото си обучение в специализирани програми за международни сертификати - например Business English Certificate, FCE, CAE или IELTS.

Обучението по програмата "Аз мога повече" стартира ноември месец, като записванията започнаха в началото на миналата седмица.

Седмични курсове на обучение можем да Ви предложим на филиала ни в ж.к. Стрелбище, а съботно-неделни във филиала ни в ж.к. Младост 1. На филиала ни бул. Прага може да посещавате курсове и в двата варианта.

За да можем да Ви бъдем максимално полезни, в рамките на следващата седмица, Ви каним за консултация на място в някой от нашите филиали (адресите и телефоните на всички наши офиси можете да видите тук: http://bg.britanica-edu.org/contacts/

Поздрави,
Екипът на БРИТАНИКА"

Свързах се и в Европа - Младост, нямат места и няма да организират...

Търсенето продължава... Sad

# 541
akksy, не съм се ориентирала още, при мен има и проблем, че съм в майчинство и сама гледам бебката си, а мъжът ми е с 6 часова раб. седмица, с нощни смени, и всяка седмица почива различен ден, та направо незнам какво да правя  newsm78. Само Фохел не ти препоръчвам, карах там компютърен курс, пълна пародия беше  ooooh! В краен случай имам като вариант Кабината.
  HugЛошо, когато няма на кой да разчиташ! Хубаво е , че има варианти с онлайн обучение. То и аз имам бебе , че и ученик  Whistling.Надявам се бабата да помага ,че и моя мъж ще кара курс.  Аз вече се записах в Британски културен център.  bouquet

# 542
И аз си взех ваучера.От Бургас съм.И аз съм в чуденка къде да се запиша,но май няма голям избор.Който е карал начален курс по английски и е минал по този път,моля да помага.А от "Фохел" и аз въобще не съм доволна.Там карах курс по Autocad,нищо не научих...само ти взимат парите.

# 543
  • Бургас
akksy, Би ли ми казала от кога е курса в Британски културен център, в кои дни от седмицата, от колко часа, да видя дали няма да напасна нещо с работата на мъжа ми  Wink Иначе за тях хубави работи чувам

П.П. Не мога да разабера как ги вкарвате тези цитати, много съм зле  Laughing

# 544
  • Бургас
Сега гледам са ми отговори от ЧЦ Браво Бургас, че не работят с ваучери от АЗ. Жалко, Калън метод ми се струваше добър, доколкото прочетох мнения за него  Sad

# 545
Докога се подават документи за тази програма ?

# 546
  • София / Костинброд / Годеч

До 30ти септември  Wink

# 547

До 30ти септември  Wink

изтървала съм я ...  Tired

# 548
akksy, Би ли ми казала от кога е курса в Британски културен център, в кои дни от седмицата, от колко часа, да видя дали няма да напасна нещо с работата на мъжа ми  Wink Иначе за тях хубави работи чувам

П.П. Не мога да разабера как ги вкарвате тези цитати, много съм зле  Laughing
Значи курса по принцип трябва да започне на12,12,2011 г. ,но госпожата от центъра каза че най - вероятно ще започне доста по- рано ,тъй като групата почти се е събрала .Курсът е вечерен от 18ч. до към 21 ч. с почивки ,понеделник  сряда и петък,  в сградата на СМК/център/ . Доколкото разбрах ,ще сформират други групи , но може и да има място в тази.Трябва да и звъннеш  -056/84-30-02-  много е любезна.А за цитатите , като тръгнеш да пишеш , нали кликваш на отговори и малко по надолу са цитатите . На всеки цитат пише " вмъкни цитат" кликваш и готово. То и аз доскоро не можех . Wink

# 549
Аз продължавам с търсенето за по-горни нива английски в София - от В1 или В2 нагоре. Засега знам, че Аво, Кабината, Европа и Интелект не стават, може би Британика или Академия Езикова школа (те имат предстоящ от В1) са ми ок, ще видя в понеделник. Ако някой знае за друго място, да казва, моля.
А иначе първо взимам каквото дават от БТ, после си намирам ДО и после се връщам в БТ, да кажа къде ще уча, така ли е?

Здравей, в Бук Три- Драгалевци се събира група B1- трябват още 4 човека от 7 общо. Аз оставих тел. за връзка днес и ще чакам да звъннат..междувремено търся в Младост или района..

# 550
  • софия
Привет ма всички. Преди два дена си взех уведомлението от БТ. Сега въпросът е къде да уча. Живея в "Захарна фабрика" и искам да ми е наблизо. Най-удобно ще ми е курса да е съботно - неделен, защото през останалото време съм very buzy. Ако някой може да ми помогне с информация ще съм много благодарна. Изчетох цялата тема и не успях да намеря нищо подходящо за мен.

# 551
  • София / Костинброд / Годеч
Привет ма всички. Преди два дена си взех уведомлението от БТ. Сега въпросът е къде да уча. Живея в "Захарна фабрика" и искам да ми е наблизо. Най-удобно ще ми е курса да е съботно - неделен, защото през останалото време съм very buzy. Ако някой може да ми помогне с информация ще съм много благодарна. Изчетох цялата тема и не успях да намеря нищо подходящо за мен.

Ами като за начало виж кои ДО ще са ти удобни като място и им прозвъни да питаш имат ли скоро групи, напиши кои са и тогава ще мога да ти дам съвет къде да ходиш Simple Smile

# 552
  • София
Здравейте!
Някой има ли преки впечатления от он-лайн английски в "Кабината"?
Струва ми се удобно, че няма да пътувам и мога да уча от вкъщи, но колко е качествено обучението в този вид?
Нямам време да ровя из форума и ще съм благодарна за всеки отговор!

# 553
Здравейте!
Някой има ли преки впечатления от он-лайн английски в "Кабината"?
Струва ми се удобно, че няма да пътувам и мога да уча от вкъщи, но колко е качествено обучението в този вид?
Нямам време да ровя из форума и ще съм благодарна за всеки отговор!

И аз се интересувам много,защото навсякъде,където се обадих вече няма места за желаното ниво.. Sad

# 554
  • София
Току що отговорих на една съфорука на същия въпроси и ще го копирам и тук щом се интересувате Simple Smile
Доволна ли съм от кабината?
Общо взето съм доволна, особено бях доволна преди да мога да я сравня с други подобни услуги. След като я сравних, се оказа че другите предлагат много по добра услуга на същата цена. Кабината не предлагат кой знае какво. Някои от учителите са доста смотани, други са много добри. Няма как да си все при добрите и ако се паднаш при лош учител може да ти скъса нервите. Рекламата им е че можеш да учиш откъдето искаш и когато искаш, обаче КОГАТО не е вярно, защото часовете са само вечер в един определен час, при това за всички нива са по едно и също време (нямаш възможност да влезеш в два часа). Кабината не е подходяща за високите нива от Б1 нагоре, защото просто няма такива нива там. Вместо това ще караш бизнес английски, който всъщност е разговорен английски, в който се говори на философски теми.

Какво представлява класната стая?
Класната стая представлява един чат. Представи си конферентна връзка в скайп, всеки може да говори и да пише, а другите го чуват и четат. Но програмата в кабината е направена доста по-неудобна за ползване от скайп.

По каква програма се учи?
Незнам точно по каква програма се учи. Учебниците са разделени на нива А1 ,2,  Б1, 2. Можеш да си четеш уроците от там, а също и да правиш упражнения.

Като цяло на мен не ми харесва цената - ако кабината предлагаха по-ниска цена щеше да си заслужава, но в момента те предлагат същата цена като englishtown, които са несравнимо по-добри, софтуера им  е много по добър, всичките им уроци са видео уроци, имат часове на всеки кръгъл час, а не само вечер. Предлагат много допълнителни инструменти за учене, а учителите им са native speakers.

Общи условия

Активация на акаунт