Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 752
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 660
Учебниците в Европа София НЕ СЕ ВРЪЩАТ и си пишем в тях, дадохме депозит 40лв и когато свършим курса ще ни го върнат. По кои учебници се учи във Варненските клонове?

# 661
  • София
Набират курсисти по програмата в "Интелект" в клон "Борово"от ниво А2,
стартира на 17.12 съботно-неделен,а от 13.12 вечерен два пъти в седмицата.
Аз направих входящ тест онлайн и ме одобриха за нивото.
Утре отивам да си взема уведомлението и после отпрашвам към школата.

# 662
Ами нали точно това написах, кое е нелогичното?
Да го обясня по-подробно: Агенция по заетостта чрез съответното БТ следи дали ходите на курс. Ако изкарате курса докрай, привежда парите на доставчика. Ако се откажете - не им плаща. В случая доставчик е Европа. Ако аз съм записала курса, взела учебниците на стойност примерно 40 лв. и съм се отказала или не съм ходила редовно / не съм издържала теста, АЗ няма да приведе парите на школата за моето обучение, а те ще са направили и разход за моите учебници. Затова си гарантират с депозита поне парите за учебните помагала.
Това, че АЗ ще си поиска парите за ваучера от неизрядния курсист е друга история. В случая говорим за учебниците и защо се взема депозит за тях, съответно чия собственост са. Вижте си договора с училища Европа, ако сте подписали вече такъв.

Училища Европа прозвънявах в търсене на доставчик за услугата. Не ми харесаха условията, вкл и това доплащане  т.к последното не  е редно изобщо да има такова, т.к те получават заплащане за този курс от АЗ, а именно, този ваучер и съгл у-ята в АЗ не се дължи и не следва да се иска никакво доплащане по никакъв повод от никой доставчик на обучение! Peace

# 663
Да, аз открих и се ориентирам за натам също онлайн обучение е, e-obuchenie.bg Започват на 19 и на 23.11 за този месец това с датите

desdemona,на този доставчик ли се спряхте?Аз все още се чудя,но вече почти нямам време и трябва бързо да реша. Искам да попитам и момичетата които започнаха в Кабината,може ли да се направи тест за определяне на нивото?

# 664
  • София

desdemona,на този доставчик ли се спряхте?Аз все още се чудя,но вече почти нямам време и трябва бързо да реша. Искам да попитам и момичетата които започнаха в Кабината,може ли да се направи тест за определяне на нивото?
да, може. Обади се и помоли да ти пуснат тест.

# 665
Да, аз открих и се ориентирам за натам също онлайн обучение е, e-obuchenie.bg Започват на 19 и на 23.11 за този месец това с датите

Да. Към тях съм и започвам курса на 01 Декември Simple Smile)))))

# 666

[/quote]

[/quote]

На мен ми казаха, че след 21,11 нов курс по програмата ще стартира от 19,12

# 667
  • Пловдив
Трябва да избера за доставчик за град Пловдив -Евроалианс  или Европа .Кое ще ми препоръчате?

# 668

[/quote]

На мен ми казаха, че след 21,11 нов курс по програмата ще стартира от 19,12
[/quote]

Зависи за кое ниво сте, аз съм А1- англ език и на уведомлението ми е посочена тази дата за старт на курса!

# 669

А знаете ли какъв е сертификата който издават накрая?Питах но не ми отговориха?

# 670

А знаете ли какъв е сертификата който издават накрая?Питах но не ми отговориха?

Е... Удостоверение за завършени еди си кои нива ....
Сертификатите се заплащат ако имате впредвид Тойфел и пр ... и след явяване на изпит по тях! Peace
Елена, тези въпроси към доставчика на обучение, а и никой не кара никого  насила да записва където и да е и каквото и да  е било! Всичко си го пише и на интернет страницата им  Wink

# 671
  • София
Здравейте!

Споделете вашите впечатления от фирмите ДО  .Взех си уведомлението от БТ.Срока ми е до 24.12.11г и трябва да избера ДО.Въпроса ми е дали да бъде през седмицата или съботно-неделен курс? Ако е през седмицата е добре да е до работното място.Ако е съботно-неделен да е в квартала в който живея. Какви са предимствата и недостатъците? Живея в кв.Западен парк-София ,ако някой е ходил на курс по английски език молбата ми е да сподели своите впечатления.Дали са доволни или не и т.н. от дадена фирма,може и на личния.Проучвам ,а местата  се заемат и и скам по-рано преди срока да избера.

# 672
  • София
Аз живея в Люлин и навсякъде където звъннах и ми е удобно, няма свободни места и няма да пускат нови групи. Моля препоръчайте и на мен някоя фирма, защото незнам на къде да се ориентирам, а моето удостоверение изтича на 20.12...

# 673
  • В страната на бурите
Здравейте,

аз карам курс по друг език по програмата и вече съм трето ниво, така че ще си позволя да споделя впечатленията си по въпроса на kamelka

Моят курс е вечерен - два пъти в седмицата. Оказа се, че това си е и сериозен ангажимент, ако наистина искаш да научиш или затвърдиш езика. Имайте предвид, че в следващите 6-9 месеца определени дни (примерно сряда и петък) ще са ви винаги ангажирани плюс поне по час-два преди това подготовка вкъщи - домашни, преговор.  Семейството ви също трябва да се нагоди към новия ви режим. Освен това нямаш почивка между нивата, нещо ако не си доразбрал и ненаучил - групата си продължава и изпуснеш ли примерно три поредни пъти е почти невъзможно да наваксаш, особено ако си работещ човек. Предимството на вечерния курс е, че не си "заробваш" уикендите, недостатък - след работа често си "извън кондиция". Все пак аз лично предпочитам вечерния вариант - опитвам се да го приема като разнообразие от работата.

При нас в началото беше голям ентусиазъм, но в края виждам как някои от колегите ми идавт само да си сложат подписа за присъствие...  Пожелавам ви успех и упоритост с английския  Peace

# 674
Здравейте! Одобриха ме за английски език, гр. Русе. Някой да ми препоръча ДО, че и да следва скоро курс от А1  Blush

Общи условия

Активация на акаунт