Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 764
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте. Следя ви заради една приятелка, която търси започващ скоро курс за високи нива (от В2). Ако някой знае, моля да каже - за София. Иначе аз тръгнах в Британика на В2. Впечатлението ми е, че страшно се бърза и претупва - хората гонят графика и явно тези 100 часа са недостатъчни. Но пък ако намираш време за самоподготовка след курса е екстра. Искам да кажа, че преподавателката ни е готина, просто времето не и позволява да даде повече.

# 676
Здравейте, нямам много време да чета всички теми, искам да помоля някой, който е по зпознат да ми каже - мога ли да се включа по тази програма като съм в майчинство?! Аз пак се водя на трудов договор?
Благодаря на тези, които биха ми помогнали   bouquet

# 677
Здравейте, нямам много време да чета всички теми, искам да помоля някой, който е по зпознат да ми каже - мога ли да се включа по тази програма като съм в майчинство?! Аз пак се водя на трудов договор?
Благодаря на тези, които биха ми помогнали   bouquet

Мисля, че да! Само, че срока за кандидатстване беше до 30 септември ...

# 678
Здравейте. Следя ви заради една приятелка, която търси започващ скоро курс за високи нива (от В2). Ако някой знае, моля да каже - за София. Иначе аз тръгнах в Британика на В2. Впечатлението ми е, че страшно се бърза и претупва - хората гонят графика и явно тези 100 часа са недостатъчни. Но пък ако намираш време за самоподготовка след курса е екстра. Искам да кажа, че преподавателката ни е готина, просто времето не и позволява да даде повече.

Привет!
И аз търся курс по английски ниво В2. Срокът ми е 29 декември. Почти навсякъде ми казаха, че това ниво било твърде високо, освен това можело и да не сформират нови курсове по програмата, защото ги задължават да приключат курсовете до 30 юни, а на практика 300 учебни часа не могат да се вземат дотогава. Говорих с училища Европа, Британика, Българо-британски езиков център, ИЧС, Интелект, Фарос. На някои места ми взеха телефона и казаха, че ще звъннат, ще пиша и тук за това. Ако някой има информация, моля споделете я.

# 679
  • София

Привет!
И аз търся курс по английски ниво В2. Срокът ми е 29 декември. Почти навсякъде ми казаха, че това ниво било твърде високо, освен това можело и да не сформират нови курсове по програмата, защото ги задължават да приключат курсовете до 30 юни, а на практика 300 учебни часа не могат да се вземат дотогава. Говорих с училища Европа, Британика, Българо-британски езиков център, ИЧС, Интелект, Фарос. На някои места ми взеха телефона и казаха, че ще звъннат, ще пиша и тук за това. Ако някой има информация, моля споделете я.

Същото и при мен, но никой не ми взе телефона. Аз се съгласих и на по-ниско ниво, но ... няма.
Да питам в такъв случай какво правим? Губим си правото, защото няма места? Не ми се иска да ходя при някой ЕТ, който си е направил фирма само заради парите от ЕС. Нищо лично, просто ми се иска да понауча нещо...

# 680
Включвам се за да ви кажа моите впечатления от Кабината.
Меко казано съм ОЧАРОВАНА!!!!
Посещавам курсовете он-лайн за моето ниво - А2-1. Правя също така и упражненията който са ми задължителни. Но имам достъп до класните стаи и упражненията от А1 до Бизнес английски. Мога да влизам където си поискам и да правя каквото си поискам в което и да е ниво. Както аз се чувствам че съм готова.
Освен това в класната стая имаш опция на наблюдател. Ето например аз в понеделник бях страшно изморена и бях като участник само на едно упражнение. След това дадох бутона наблюдател и само слушах и пишех в чата. Без да ме изпитват.
Била съм в какви ли не курсове, но определено ако трябваше да избирам пак бих избрала този курс.   bouquet

# 681
В списъка има една фирма Училища Елит ЕООД в студенски град . Знае ли някой нещо за тях, нямат сайт , само един телефон, но никаква друга информация нямам. Да не се окаже нещо фалшиво и само да си изгубя времето.

# 682
Е тия Британика ще ми скъсат нервите, тамън днеска трябваше да ходя да си взема ваучера и тия ми се обадиха,че курса няма да започне на 10.12 ,а на 07.01,защото имало неясноти в министерството?!? Сега да не ми изгори ваучера,трябва ли да ходя в БТ да ги уведомя?

# 683
Искам да споделя и моите впечатления от онлайн обучението към e-obuchenie.bg
Ами, мина 1 урок и засега съм доволна Laughing! Все още си чакам учебника и др пособия, които днес щели да дойдат при мен с куриер.
Учителката е супер!!! Много хубаво обяснява! Нивото ми е А1 и започнахме от А, Б ... дето се казва Wink
Доволна съм! Пак ще споделя впечатления, като започнем по същество и с по-сложните уроци!

# 684
Е тия Британика ще ми скъсат нервите, тамън днеска трябваше да ходя да си взема ваучера и тия ми се обадиха,че курса няма да започне на 10.12 ,а на 07.01,защото имало неясноти в министерството?!? Сега да не ми изгори ваучера,трябва ли да ходя в БТ да ги уведомя?

Мисля, че  не  е нужно да ходите отново до БТ защото на самият ви ваучер има валидност! И все пак е възможно и да греша, затова идете и уточнете тези неща!  Peace

# 685
Много ви моля , предложете ми читава фирма в студентски град, много ми е спешно че ще изтърва срока на уведомлението.

# 686
  • София
Ами, мина 1 урок и засега съм доволна Laughing! Все още си чакам учебника и др пособия, които днес щели да дойдат при мен с куриер.
Учителката е супер!!! Много хубаво обяснява! Нивото ми е А1 и започнахме от А, Б ... дето се казва Wink
Доволна съм! Пак ще споделя впечатления, като започнем по същество и с по-сложните уроци!

Съжалявам за оффа, но как избра точно този доствчик? Аз се преориентирам към дистанционното обучение, та да питам освен Кабината и тези е-обучение, други с добри отзиви?

# 687

Съжалявам за оффа, но как избра точно този доствчик? Аз се преориентирам към дистанционното обучение, та да питам освен Кабината и тези е-обучение, други с добри отзиви?

Смешен ми е подобен въпрос ooooh! ВИЕ, как избирате доствчик за себе си?!? Исках дистанционно, онлайн обучение освен кабината,чиито график е предимно вечер, а аз имам възможност да влизам и през деня, други ф-ми за онлайн обучение не само, че не намерих, но и никой друг не предлагаше търсената от мен и дневна форма на обучение!

# 688
  • София
Извинявам се за смешния въпрос. Просто си мислех дали освен чисто удобната форма на обучение има и нещо друго като отзиви, опит от фирмата или нещо...
Както и да е, аз почти не намирам къде другаде освен при този доставчик (който между другото не намирам в обявения списък на доставчици) и kursove123.com мога да се запиша.

# 689
Здравейте на всички в темата.

Не проследих всичките страници информация, така че да се извиня ако не се включвам на правилното място и време.

Но бих искала да обърна на всички ви внимание за нещо, което ми се случи на мен във връзка с тази програма.

Днес отнасяйки ваучера в школата, ми казаха, че не могат да ми дадат да подпиша договор, нито пък могат да ми дадат някаква декларация от тяхно име, че курса ще бъде в конкретен офис, в определени избрани от мен дни и часове, да не говорим ,че стартовата дата е много размито понятие. Договор се подписвало чак след като започна.
Значи така! Давам аз ваучер за 700лв., който трябва да възстановя в случай, че не посещавам курса и насреща си получавам едно голямо нищо! Ами ако след това се окаже, че всъщност ще трябва да ходя да кажем 5 дни в седмицата , вместо желаните от мен 2; или че курса ще се провежда в Люлин, пък аз живея в Младост.....

Ужасно съм разочарована и поради това искам да споделя името на школата - казва се АЙЛИ. Моля ВНИМАВАЙТЕ при избора на доставчик.

Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт