Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 770
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 690
Извинявам се за смешния въпрос. Просто си мислех дали освен чисто удобната форма на обучение има и нещо друго като отзиви, опит от фирмата или нещо...
Както и да е, аз почти не намирам къде другаде освен при този доставчик (който между другото не намирам в обявения списък на доставчици) и kursove123.com мога да се запиша.

Доставчика си е реален и легален и е в списъка на одобрените такива към АЗ. Това е ЦПО ИЗОБЛОК и е сред доставчиците предоставящ онлайн форма на обуение, просто в учебната платформа се влиза чрез сайта e-obuchenie.bg Peace
Мина и урок 2, доволна съм! Peace

# 691
  • Шумен
Момичета, които сте си изпратили уведомлението в Кабината, попълнена ли ви е служ. бележка за теста и на какво ниво са ви определили? На мен не са ми я попълнили, а от БТ ми казаха, че е задължителна. Аз ще започвам от 19.12.

# 692
  • София
Смешен ми е подобен въпрос ooooh! ВИЕ, как избирате доствчик за себе си?!? Исках дистанционно, онлайн обучение освен кабината,чиито график е предимно вечер, а аз имам възможност да влизам и през деня, други ф-ми за онлайн обучение не само, че не намерих, но и никой друг не предлагаше търсената от мен и дневна форма на обучение!
Че влизай си когато искаш и си минавай материала-достъпа ти е 24 часа, а часовете с преподавател които са 2 учебни часа задължителни на седмица когато можеш вечер, а ако не в съботно-неделните които са преговорни.
За служебните бележки не се притеснявайте, за тези които ще почват от по-горно ниво те Кабината ще си пратят такива до Бюрата  Joy-това е последната измислица  newsm78

# 693
Смешен ми е подобен въпрос ooooh! ВИЕ, как избирате доствчик за себе си?!? Исках дистанционно, онлайн обучение освен кабината,чиито график е предимно вечер, а аз имам възможност да влизам и през деня, други ф-ми за онлайн обучение не само, че не намерих, но и никой друг не предлагаше търсената от мен и дневна форма на обучение!
Че влизай си когато искаш и си минавай материала-достъпа ти е 24 часа, а часовете с преподавател които са 2 учебни часа задължителни на седмица когато можеш вечер, а ако не в съботно-неделните които са преговорни.
За служебните бележки не се притеснявайте, за тези които ще почват от по-горно ниво те Кабината ще си пратят такива до Бюрата  Joy-това е последната измислица  newsm78

Нещо си се объркала! Половината от поста ти е верен с изкл на останалото, което се отнася до Кабината! Онлайн консултациите с преподавател са само вечер и в точно определени дни, а не всяка вечер! Цитирала си поста ми, но аз, не се обучавам ТАМ! Peace

# 694
Здравейте,искам само да попитам -мога ли сега да подам документи по тази програма?Скоро научих за нея и много искам да се възползвам от шанса да уча английски език.И тази декларация и това заявление там ли се попълват-в БТ?                                                                                                             Благодаря ви!

# 695
  • София

Нещо си се объркала! Половината от поста ти е верен с изкл на останалото, което се отнася до Кабината! Онлайн консултациите с преподавател са само вечер и в точно определени дни, а не всяка вечер! Цитирала си поста ми, но аз, не се обучавам ТАМ! Peace
Ако не се обучаваш там от къде знаеш че няма дневни часове и къде прочете в поста ми всяка вечер  newsm78...е не всяка ама по мои сметки 4 от 5 през седмицата Joy
Тука според мен идеята е да се информират хората за да вземат правилния избор-всеки има това право да избере сам къде да използва ваучера си
а не да се рекламира определен ДУ или дезинформират.
ето какво е в момента в Кабината
Разписание на онлайн курс по английски език

# 696
Имате ли мнение за ЦПО към института за следдипломна квалификация към УНСС - става въпрос за курс за английски

# 697
Здравейте,искам само да попитам -мога ли сега да подам документи по тази програма?Скоро научих за нея и много искам да се възползвам от шанса да уча английски език.И тази декларация и това заявление там ли се попълват-в БТ?                                                                                                             Благодаря ви!

НЕ. Срока бе до 30.09!

KaMu Не смятам да давам обяснения на някого, какво и що, още по-малко на теб  Joy Нооо видях в сайта на Кабината (отделно ги и прозвъних), когато си търсех доставчик на обучение, че нямат дневна форма на обучение, каквато исках аз Peace
И съм нямала за цел да рекламирам когото и да е, може би най-малкото защото не ми плащат затова  Mr. Green Ако го направят, обещавам да по /раз/ мисля по въпроса  hahaha  Joy

# 698
Момичета, здравейте! Много се радвам да споделя с вас, че започвам курс по английски в ниво В2+ в Аво-Бел от 1 февруари. Това е шкалата, която си бях избрала отдавна и нивото, в което исках да попадна. Курсът е сутрешен, 2 пъти в седмицата от 10 до 13.30 ч. Ако някой се интересува, се надявам тази информация да е полезна. Успех на всички!

# 699
  • В страната на бурите
Момичета, питах в друга тема, но да питам и тук - някакви отзиви да имате за езиков център Александър?

Имат курсове от 13-и - B1 и от 20 -и A1.

# 700
  • София
Зънбръм, и моята приятелка започва там тогава - май ще сте в една група. Успех!

# 701
Здравейте,
отговарям на:

"Съжалявам за оффа, но как избра точно този доствчик? Аз се преориентирам към дистанционното обучение, та да питам освен Кабината и тези е-обучение, други с добри отзиви?"

Сайта на учебния център:

www.kursove123.com

а всъщност учебният сайт, където се обучавам, е тук:

http://elearning.azmogapoveche.com/
Аз съм там, много съм доволна.
Има курс по английски език, счетоводство, икономика, компютри, електронна търговия. Аз съм доволна от моя избор, за други не знам.

# 702
  • София
Здравейте!

Искам да попитам договора ,който се сключва с фирмата вътре описано ли е ,че при отсъствие от курса повече от 20% или примерно не изкараш тестовете,ще трябва да заплатиш 700 лв. на фирмата.Днес звъннах в една фирма и ми казаха ,че нямат още информация дали ще има продължаване на срока на програмата.Очаквало се и ми казаха условията си .Искаха някаква сума за учебниците  ,която естествено се връща накрая на курса.С това донякъде се примирих макар ,че нямат право да искат допълнителни пари,но да искат да сключиш договора в който е записано ,че при казаните по-горе условия  ще трябва да заплатиш курса на тях.Изчетох доста по темата и разбрах ,че всъщност тези пари ги взима бюрото по труда от некоректния курсист ,а те съответно ги превеждат на фирмата. Чудя се дали е така и дали и др.са сключили такива договори? И дали няма да има злоупотреба  при условие ,че могат и да си съкратят курса и да си вземат парите от теб?

# 703
  • София
из "Наръчник за работа с ваучери по Приоритетни оси 1 и 2 на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007 – 2013 г. (ОП „РЧР”)"
10. ДУ няма право да получи паричната стойност на номинала на ваучера, когато:
10.1. не е предоставил посоченото в него обучение в обем и качество, съобразно действащото законодателство, по реда и условията на сключеното споразумение и предвиденото в Постановление № 251 от 21 октомври 2009 г. за определяне на условията и реда за предоставяне на ваучери за обучение на безработни и заети лица по Приоритетни оси 1 и 2 по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси” 2007 – 2013г.
10.2. ваучерът е с нарушена цялост или не може да се докаже неговата автентичност;
10.3. обучението е предоставено на лице, различно от посоченото във ваучера;
10.4. не са представени всички отчетни документи по т. 3;
10.5. при установено несъответствие в документите по т. 3;
10.6. лицето, приносител на ваучера, е отсъствало повече от 20 процента от часовете, предвидени като минимално изискване за съответния вид обучение,  съгласно чл. 5, ал. 2 от ПМС 251/21.10.2009 г. и това е видно от присъствените форми, задължително поддържани от ДУ.
kamelka, ако вие сте имали достъп и просто ви е домързяло да влизате и учите тови доставчик как ще си вземе парите ?
Радвайте се че е в договора, а не Ви карат като други да подписвате Запис на заповед( ценна книга, писмено обещание за безусловно плащане)...
Предполагам, че това е написано, че ще стане ако вие не изпълните договора, така де не покриете изискванията за завършване, а от там и за заплащане на ваучера на ДУ.
Обикновено ДУ искат да се заплати срока за присъствие, а не цялата стойност- примерно ако сте се обучавали 2 месеца и после сте спрял ще заплатите 1/3 от стойността  на ваучера...

# 704
Здравейте, подадох документи през септември и оттогава ни вест, ни кост. Разбирам, че одобрените кандидати вече ходят на курсове, а на мен никой не ми отговаря в Бюрото по труда Сердика. Друг с подобен проблем има ли?

Общи условия

Активация на акаунт