Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 147 195
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, подадох документи през септември и оттогава ни вест, ни кост. Разбирам, че одобрените кандидати вече ходят на курсове, а на мен никой не ми отговаря в Бюрото по труда Сердика. Друг с подобен проблем има ли?

Тормози ги по телефона или направо иди на място! Аз започнах вече своят курс, но благодарение на това, че им досаждах по телефона разбрах, че съм одобрена! Никой не ми позвъни, нито ми изпрати смс или ме извести по някакъв начин затова! Peace

# 706
Здравейте, подадох документи през септември и оттогава ни вест, ни кост. Разбирам, че одобрените кандидати вече ходят на курсове, а на мен никой не ми отговаря в Бюрото по труда Сердика. Друг с подобен проблем има ли?

Тормози ги по телефона или направо иди на място! Аз започнах вече своят курс, но благодарение на това, че им досаждах по телефона разбрах, че съм одобрена! Никой не ми позвъни, нито ми изпрати смс или ме извести по някакъв начин затова! Peace
Зависи от кой септември, ако е от 2010-та и не са се обадили да преподпишеш документите значи не си одобрена, ако е от 2011-та има да чакаш Wink ние чакахме повече от година Simple Smile

# 707
  • София

Зависи от кой септември, ако е от 2010-та и не са се обадили да преподпишеш документите значи не си одобрена, ако е от 2011-та има да чакаш Wink ние чакахме повече от година Simple Smile
Иди на място ...не чакай...за сега официално удължаване на програмата няма и яко ще ти дават ваучер то трябва да можеш да се включиш в курс който да завърши преди края на юни-значи да започне най-късно януари...сега не се чака толкова...гледат да оправят всички за да приключат до юли.

# 708
  • София
Благодаря за изчерпателния отговор КаМи.Аз проверих по телефона ,защото още не съм сигурна дали да е вечерен или съботно-неделен.Това което споделих  е техния отговор ,който ми дадоха.Нещо се обърках в толкова фирми и затова чета изказването на другите във форума за да добия представа.

# 709
  • София
Искам да попитам някой има впечатление от Инфо Груп БГ? Доволни -недоволни търся информация за тази фирма?

# 710
благодаря на всички... одобрена съм.

# 711
Здравейте на всички в темата.

Не проследих всичките страници информация, така че да се извиня ако не се включвам на правилното място и време.

Но бих искала да обърна на всички ви внимание за нещо, което ми се случи на мен във връзка с тази програма.

Днес отнасяйки ваучера в школата, ми казаха, че не могат да ми дадат да подпиша договор, нито пък могат да ми дадат някаква декларация от тяхно име, че курса ще бъде в конкретен офис, в определени избрани от мен дни и часове, да не говорим ,че стартовата дата е много размито понятие. Договор се подписвало чак след като започна.
Значи така! Давам аз ваучер за 700лв., който трябва да възстановя в случай, че не посещавам курса и насреща си получавам едно голямо нищо! Ами ако след това се окаже, че всъщност ще трябва да ходя да кажем 5 дни в седмицата , вместо желаните от мен 2; или че курса ще се провежда в Люлин, пък аз живея в Младост.....

Ужасно съм разочарована и поради това искам да споделя името на школата - казва се АЙЛИ. Моля ВНИМАВАЙТЕ при избора на доставчик.

Успех на всички!

Абсолютно същата ситуация и при мен  #Cussing out Школата - Академия. Но до колкото разбрах, Айли, Академия и още една школа са свързани по някакъв начин и организират заедно курсовете - съответно на един от трите адреса. Аз си избирах доставчик по адрес, гледах да е близо до Метро станция за да се предвижа максимално бързо след работа. И какво се получава - звъня на Академия да питам за места, има, канят ме да отида в офиса. Поне 10 пъти се чух с тях по телефона преди да си взема уведомлението... и накрая им го занасям и ИЗНЕНАДА! "Вие нали знаете, че имаме още два адреса, и курса всъщност не е ясно още къде ще се провежда...."  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Е откъде да знам, като това в сайта им не е упоменато, а по телефона защо да споделят. Просто ме поставиха пред свършен факт... трябваше да се записвам някъде, специално си взех отпуска за да се разправям с хамалогията БТ - избрания доставчик - пак БТ. Е нямам думи просто - не се знае мястото, не се знае точно на коя дата... нищо не се знае  #Cussing out Записах се, но съм им толкова ядосана, да не говоря, че курса беше обявен, че ще започне на 22.11.2011, а реално ще започнем едва другата седмица... ВНИМАВАЙТЕ!!!

# 712
  • София
Записах се, но съм им толкова ядосана, да не говоря, че курса беше обявен, че ще започне на 22.11.2011, а реално ще започнем едва другата седмица... ВНИМАВАЙТЕ!!!

Е как става този номер нали в уведомлението се пише дата на започване на обучението и за тази дата те трябва да представят график със списък на лицата които ще обучават  newsm78....

# 713
Записах се, но съм им толкова ядосана, да не говоря, че курса беше обявен, че ще започне на 22.11.2011, а реално ще започнем едва другата седмица... ВНИМАВАЙТЕ!!!

Е как става този номер нали в уведомлението се пише дата на започване на обучението и за тази дата те трябва да представят график със списък на лицата които ще обучават  newsm78....

Не знам какъв списък ще представят, но в уведомлението написаха начална дата на курса 22.11, а реално ще започне тази седмица... И то скоро стана ясно, че ще започне тази седмица. До скоро още сформираха групата  #Crazy

# 714

Не знам какъв списък ще представят, но в уведомлението написаха начална дата на курса 22.11, а реално ще започне тази седмица... И то скоро стана ясно, че ще започне тази седмица. До скоро още сформираха групата  #Crazy

Нещо не ми се връзва на мен  newsm78 Нали след уведомлението се получава ваучер който се изпраща отново на същият този доставчик и то в 7 дневен срок от датата на започване на курса Thinking Защо не уведомите за това "недоразумение" в АЗ! Peace

# 715
  • София

Нещо не ми се връзва на мен  newsm78 Нали след уведомлението се получава ваучер който се изпраща отново на същият този доставчик и то в 7 дневен срок от датата на започване на курса Thinking Защо не уведомите за това "недоразумение" в АЗ! Peace
Разбрах как става  Joy....хитро... просто като се вземе ваучера - уж 7 дена преди почване на курса- той е безсрочен вече-за разлика от по рано когато беше за месец да се включи човека в курс., така курса обявен се отлага заедно със списъка и после се пуска за нова дата...Хубава работа ама българска  Sad...все ще му намерим цаката  Sad...Така много доставчици които не могат да сформират групи за определено време си ги сформират като подлъгват хората...веднъж си се борил с цялата бюрократична машина с 5-6 разкарвания я до бюро я до доставчик и като се замислиш че трябва да го правиш още 2-3 пъти, за да смениш доставчика, чрез анулиране на ваучера и издаване на ново уведомление и пак ваучер, предпочиташ да изчакаш завидната дата  определена вече от него (ДУ), а не от теб самия  Sad ...гадничко нали  ...ама добре са го замислили ...

# 716
  • В страната на бурите
Момичета, институт Александър организира курсове за ниво B1 и набират хора - казаха, че им трябват още 2-3 за група, ако някой се интересува, мога да сложа тел. Курсовете ще се провеждат в 120 у-ще на ул. Парчевич.

# 717
Момичета, институт Александър организира курсове за ниво B1 и набират хора - казаха, че им трябват още 2-3 за група, ако някой се интересува, мога да сложа тел. Курсовете ще се провеждат в 120 у-ще на ул. Парчевич.

Т.е. курсът почва от ниво В1, така ли? Ако да - може ли тел.? Simple Smile

# 718
  • В страната на бурите
Усмихнатото ето тел. 02 963 55 33 - последно датата е 4 януари, но звънни и питай.  Peace

# 719
Чудесно, много благодаря! Ще звънна да разпитам! Grinning  bouquet

П.П. Редактирам, тъй като последното мнение си е моето Wink. Та, звъннах, курсът си почва от 04 януари  Peace.

И все пак искам да попитам още нещо - някой знае ли дали има и други ДО, които да предлагат он-лайн обучение, освен Кабината и e-obuchenie? Пак благодаря предварително  Blush   bouquet

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 10:45 от Усмихнатото

Общи условия

Активация на акаунт