Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 147 118
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 735
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Рувекс също ще формират групи от януари, обаждах се там миналата седмица заради моя колежка.

# 736
Във Фарос ще има група, поне така казаха по телефона...
Вчера говорих с тях. Peace
Това е добра новина. Кое ниво?

# 737
Здравейте мами!
Много ми помогнахте с дадената тук информация, затова реших и аз да споделя опита си с обучението по тази програма.
Имаше запитвания тук за Александър -институт или бизнес център. Моят съвет е - бягайте от тях,не са коректен доставчик,лъжат и мажат с пълна сила. Обучавам се в софийския им клон по английски. Още на първия час ни казаха,че трябва да върнем учебниците си накрая или да ги купим за 30 лв. - при положение,че влизат в цената на ваучера и трябва да останат за нас! Вместо работна тетрадка получихме някакви ксерокопирани упражнения към тестовете. Но най-фрапиращото нарушение на Александър е с присъствените форми. Учим два пъти в седмицата, а ни принуждават да се разписваме за три-четири посещения. Много често губим часове,защото в измисления им офис няма човек,който да ни отвори. Силно се съмнявам,че ще изкараме три нива наистина. Проверка от Бюрото по труда изобщо не им идва и си правят хората, каквото си искат,за да пипнат 700-те европейски лева!
Имаше запитвания тук що за школа са Александър - мисля,че сами може да разберете ...

Весела Коледа, щастлива Нова година и много късмет с доставчиците ви желая.

# 738
  • София
Търся съботно-неделен курс по английски, който да започва януари - от ниво А1 или А2.
Ако може да препоръчате нещо?  bouquet

# 739
Здравейте мили мами,
и аз на стари години (само 35 Grinning) се престраших да уча английски.
Не че нямам познания,на след разговор ме болят ръцете Joy
Съпругът ми реши да ми подари 1-во ниво за Нова година и ровейки за подходящо училище попаднах на тази програма.Уж ровя много из нета,ама ей на-чак сега разбрах и то случайно.
Реших да кандидатствам по нея след празниците.Надявам се,че все още приемат документи и ще ме одобрят.Интересува ме колко време горе-долу се чака за одобрение,защото трябва да организирам отглеждането на един калпазанин по време на курса,т.е. баба WinkИскам да започна от ниво A1,но ми трябва преди всичко разговорен английски.Има ли школа в която се набляга повече на него или навсякъде се учи паралелно разговорен и писмен?

# 740
  • В страната на бурите
Реших да кандидатствам по нея след празниците.Надявам се,че все още приемат документи и ще ме одобрят.
Здравей,
за съжаление вече не се приемат документи по програмата - последният срок беше до края на септември. Ако я удължат ще има пак прием, но за сега не са обявили. Виж тази тема - там има много инфо какви са условията http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=628747.0

# 741
Момичета, здравейте. Просто искам да ви информирам, че Българо-британски езиков център сформират групи по програма "Аз мога повече". Офисът им е в центъра. Аз самата се записах вече в Аво-Бел, ниво B2, тъй като срокът на уведомлението ме притискаше, но от ББЕЦ получих много коректно отношение - те единствени ми се обадиха по телефона, за разлика от всички школи, които бяха обещали - и исках да споделя това с вас. Успех на всички!

# 742
Здравей Wonder woman,
вече разбрах,че приема за тази година е приключил,но какво да се прави  Sad
Вчера говорих с един много любезен господин в бюрото по труда .Той ме информира,че ще има повече информация за приема за 2013 след празниците,а под секрет Wink спомена,че се очаква приема на новите документи да започне март -април.За това се надявам нещата да потръгнат по-бързичко от средата на годината,но както разбирам някои мами са почакали доста време за одобрение.Така,че ще отложа разговора за отглеждането на разбойника.
Благодаря ти за другите теми! Hug Hug Hug

# 743
  • София
Привет момичета,
мен ме одобриха едва преди празниците. Има ли някой като мен, който ще почва сега?

# 744
  • София
Във Фарос ще има група, поне така казаха по телефона...
Вчера говорих с тях. Peace
Това е добра новина. Кое ниво?

Аз питах за В1, казаха че се прави входящ тест, но ще ми се обадят след 10.01 с повече информация  Peace

# 745
Доживях днес най-накрая да си взема ваучера,живот и здраве от понеделник започвам Английски от В2 към АИКБ.Повечето доставчици много ме разочароваха,най-вече Британика,дано вече всичко да е наред,че ми писна от бюрокращина и чакане.

# 746
  • София
Повечето доставчици много ме разочароваха,най-вече Британика,дано вече всичко да е наред,че ми писна от бюрокращина и чакане.

gebura, може ли да споделиш защо си разочарована от Британика?  bouquet

# 747
Момичета, здравейте. Просто искам да ви информирам, че Българо-британски езиков център сформират групи по програма "Аз мога повече". Офисът им е в центъра. Аз самата се записах вече в Аво-Бел, ниво B2, тъй като срокът на уведомлението ме притискаше, но от ББЕЦ получих много коректно отношение - те единствени ми се обадиха по телефона, за разлика от всички школи, които бяха обещали - и исках да споделя това с вас. Успех на всички!

newsm10 много съм доволна от тях, остава ми само третото ниво да мина

# 748
Здравейте мами,
и аз започнах курс по англ.език в училище Европа-Плевен.Курсът е страхотен ,учителката ни се старае всякак да ни научи.Всичко за сега е страхотно.Дано само и ние да ппием нещо Grinning

# 749
  • София
Някой дали е посещавал ейнджълс 77 ( http://angels77.com/ ) дадоха ми добри отзиви за тяха, ама нещо........ Thinking

Общи условия

Активация на акаунт