Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 738
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 420
Не че съм одобрена , подадох молба за английски, но ми казаха да се ориентирам за доставчик. Та сега трябва да издиря такъв в ПЛОВДИВ , изкарала съм вече А1 и А2 , та ТЪРСЯ курс от 3 ниво- В1 мисля , само че искам дневна форма! Он - лайн курсовете имат ли дневен график и дали някой е искарал от по високите нива? Също и ако може друг доставчик за Пловдив да ми препоръча някой за по високите нива ?

# 421
Не че съм одобрена , подадох молба за английски, но ми казаха да се ориентирам за доставчик. Та сега трябва да издиря такъв в ПЛОВДИВ , изкарала съм вече А1 и А2 , та ТЪРСЯ курс от 3 ниво- В1 мисля , само че искам дневна форма! Он - лайн курсовете имат ли дневен график и дали някой е искарал от по високите нива? Също и ако може друг доставчик за Пловдив да ми препоръча някой за по високите нива ?

И аз търся препоръка за доставчик за курс по английски в Пловдив...Моя позната посещаваше Алианс, но не съм се обаждала да питам дали ще провеждат пак такива курсове...
veni-b, ти къде изкара А1 и А2 ?

# 422
  • York
Он - лайн курсовете имат ли дневен график и дали някой е искарал от по високите нива?
В Кабината дневните часове са предимно разговорни - има дневни в събота или в неделя (10-13ч), зависи кое ниво си, и един път през седмицата (12-14ч).  

Само да вметна допълнително нещо.
Днес става точно месеца, от както съм започнала обучението си в Кабината. Много съм доволна. Идеално е за хора със семейство, които нямат много възможност да отсъстват от дома.  Peace

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 23:35 от ponqkoga

# 423
Днес отивам да подам и моите документи и имам внамерение да се запиша в  Кабината .
Вече нямам търпение.......

# 424
ponqkoga ти кое ниво караш в Кабината? За там прочетох вече няколко мнения че след А1 и А2 от което са доволни им пускат не В1 а някакъв бизнес- английски от който не са доволни! Иначе аз мога през седмицата  9-17 да ходя на курс, но след 17 и събота и неделя хич не ми е удобно! Но ми казаха че за по високите нива почти абсурд да се намерят дневни групи  та затова почвам да се ориентирам към он- лайн курсове Thinking

huliganka А 1 карах преди 3 г. в АЛИС и останах много доволна, но школата вече не съществува. А2 карах в Терра и изобщо не съм доволна, те работят с ваучери, но не искам при тях да се записвам , освен това на вечерен курс за нищо на света повече не се записвам , особено зимата! Ако има някой за трето ниво и с възможности  за  дневна форма / ако работи на смени и пр./ да свирка да си търсим заедно доставчик!!!

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 13:54 от veni-b

# 425
Здравейте, и аз съм от одобрените от бюрото по труда за обучение по английски език. Съответно - трябва да си намеря ДУ в София. Виждам, че коментирате като възможни добри варианти Кабината и Европа. Питането ми към вас е: някой има ли впечатления от Avo Bell (бившите Avo 3)? В нета има доста добри отзиви за тях, но тук не видях ги споменавате... Аз говорих с тях - два пъти седмично са им часовете, имат и дневни и вечерни, не искат доплащане (само някакъв депозит от 125лв., но те и Европа искат депозит от 40лв.), който след завършване на курса се връща, започват на 17.10.2011 и продължават до 19.03.2011. Хайде, моля, помагайте с информация за Avo Bell. Благодаря предварително.

# 426
Nutella извинявай, но ти от, одобрените от мин година ли, си от кампанията? И аз едни въпроси задавам  ooooh! т.к тази програма "Аз мога -2" - крайният срок за подаване на документи е 30 септември, а едва след това ще се разбира, кой е одобрен, предполагам  newsm78
И друго искам да попитам за записване в Кабината, нали е възможно и това, че не си от Варна? Но как става даването на ваучера тогава?

# 427
Nutella извинявай, но ти от, одобрените от мин година ли, си от кампанията? И аз едни въпроси задавам  ooooh! т.к тази програма "Аз мога -2" - крайният срок за подаване на документи е 30 септември, а едва след това ще се разбира, кой е одобрен, предполагам 

Аз чаках 6 месеца и накрая аз се обадих, те нямаше да ми звъннат, че съм одобрена. По тази програма може да стават по бързчико.....

# 428
Ама, че съм завеяна  ooooh! за Кабината исках да кажа, ако кандидатите, не са от София, а от друг град примерно, както аз, съм от Варна  Mr. Green
Tedito82 благодаря ти! Дано този път действат по-бързо наистина! Някой друг от Варна подал за АЕ има ли? Накъде сте се ориентирали? Аз съм в шах #Crazy Кабината или У-ща Европа  newsm78

# 429
Аз съм в шах #Crazy Кабината или У-ща Европа  newsm78
Ако в у-ще Европа ти е удобно времето за посещение, не се колебай, каквото и да пишат спрод мен он-лайн обучението не може да замести срещата на живо с преподавател! Он-лайн-а ми звучи като самоучител ,бих го предпочела единствено ако не намеря удобен за мен курс!

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 08:31 от veni-b

# 430
  • York
Не е точно както си го представяш, Вени.
Но ако човек има възможност да присъства физически 2-3 пъти в седмицата по поняколко часа на курс е по добрия вариант да избере школа с преподаватели на живо.  Peace
Кабината е идеална за такива като мен, които работят на смени, гледат си децата сами и т.н.  Peace
desdemona, офисът им е в София. Първо изпратих уведомлението по куриер, което получих обратно отново с куруер. След това пак с куриер изпратих ваучера и договора, и те ми върнаха обратно подпечатан и подписан договор.  Peace

Истината е, че където и да е записан човек, ако не положи усилия нищо няма да научи.  Peace

# 431
ponqkoga ти кое ниво караш в Кабината? За там прочетох вече няколко мнения че след А1 и А2 от което са доволни им пускат не В1 а някакъв бизнес- английски от който не са доволни! Иначе аз мога през седмицата  9-17 да ходя на курс, но след 17 и събота и неделя хич не ми е удобно! Но ми казаха че за по високите нива почти абсурд да се намерят дневни групи  та затова почвам да се ориентирам към он- лайн курсове Thinking

huliganka А 1 карах преди 3 г. в АЛИС и останах много доволна, но школата вече не съществува. А2 карах в Терра и изобщо не съм доволна, те работят с ваучери, но не искам при тях да се записвам , освен това на вечерен курс за нищо на света повече не се записвам , особено зимата! Ако има някой за трето ниво и с възможности  за  дневна форма / ако работи на смени и пр./ да свирка да си търсим заедно доставчик!!!

veni-b,
аз съм за трето ниво и работя на смени, но не знам дали тази дневна форма пак ще ме устройва и дали изобщо има такава дневна форма.Настроила съм се за вечерен курс,но все пак ако разбереш нещо свиркай  Peace

# 432
Nutella извинявай, но ти от, одобрените от мин година ли, си от кампанията? И аз едни въпроси задавам  ooooh! т.к тази програма "Аз мога -2" - крайният срок за подаване на документи е 30 септември, а едва след това ще се разбира, кой е одобрен, предполагам  newsm78
И друго искам да попитам за записване в Кабината, нали е възможно и това, че не си от Варна? Но как става даването на ваучера тогава?
Подадох документи през септември миналата година за "Аз мога" и съм от тези, които са одобрени, но парите не стигнаха за нас... За това бяхме уведомени в началото на август 2011, ако желаем, да  преподадем документи с предимство за "Аз мога повече". Та всъщност - ваучерът ми е от "Аз мога повече"...

# 433
Майчета, както виждам , много от вас имат същия проблем, като мене. Аз съм на работа до 13 часа, а децата вземам от ясла и градина най-късно 17 часа, т.е. имам свободно време от 13 до 16 часа. За съжаление не откривам доставчик на курс по английски за напреднали в този часови диапазон в Бургас и започвам да се насочвам към кабината. Обаче и те нямат следобеден курс.(и тва ако не е дискриминация  Mr. Green)
Та ми хрумна да се организираме и да попитаме в Кабината дали пък не искат да организират курс за майки с деца. То и сам войнът е войн, ама друго си е като сме цяла армия!

# 434
Майчета, както виждам , много от вас имат същия проблем, като мене. Аз съм на работа до 13 часа, а децата вземам от ясла и градина най-късно 17 часа, т.е. имам свободно време от 13 до 16 часа. За съжаление не откривам доставчик на курс по английски за напреднали в този часови диапазон в Бургас и започвам да се насочвам към кабината. Обаче и те нямат следобеден курс.(и тва ако не е дискриминация  Mr. Green)
Та ми хрумна да се организираме и да попитаме в Кабината дали пък не искат да организират курс за майки с деца. То и сам войнът е войн, ама друго си е като сме цяла армия!

Идеята е чудесна, т.к и аз търся вариант за курс в този часови диапазон Mr. Green нооо засега откривам само вечерни и съботно-неделни newsm78 което хич не ме устройва за жалост  newsm78
Ако някоя даде линк за Кабината, мога да ги питам и аз и то Ваше име един вид също  Mr. Green А можем и всяка от нас да им зададе този въпрос, тъкмо ще се "светнат", че има интерес и ще вземат да направят един и такъв пък  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт