Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 738
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря за отговора имах предвид че вх.номер на заявлението ми е 62 номер и отидох 5 дни след стартиране приемането на документи.

# 466
Благодаря за отговора имах предвид че вх.номер на заявлението ми е 62 номер и отидох 5 дни след стартиране приемането на документи.

Че ти си късметлийка - толкова малко ли са кандидатите в твоето БТ? Когато аз подадох, на втория ден след старта, бяха стигнали до номер 700 и някой си... На мен ми дадоха 117, защото вече съм участвала в програмата с КК, явно това е имало значение.

# 467
Майчета, както виждам , много от вас имат същия проблем, като мене. Аз съм на работа до 13 часа, а децата вземам от ясла и градина най-късно 17 часа, т.е. имам свободно време от 13 до 16 часа. За съжаление не откривам доставчик на курс по английски за напреднали в този часови диапазон в Бургас и започвам да се насочвам към кабината. Обаче и те нямат следобеден курс.(и тва ако не е дискриминация  Mr. Green)
Та ми хрумна да се организираме и да попитаме в Кабината дали пък не искат да организират курс за майки с деца. То и сам войнът е войн, ама друго си е като сме цяла армия!

Идеята е чудесна, т.к и аз търся вариант за курс в този часови диапазон Mr. Green нооо засега откривам само вечерни и съботно-неделни newsm78 което хич не ме устройва за жалост  newsm78
Ако някоя даде линк за Кабината, мога да ги питам и аз и то Ваше име един вид също  Mr. Green А можем и всяка от нас да им зададе този въпрос, тъкмо ще се "светнат", че има интерес и ще вземат да направят един и такъв пък  Mr. Green

http://blog.kabinata.com/?p=2033#material_i_vreme_po_az_moga
Съжалявам за закъснението! Аз пуснах едно въпросче. Дано наистина да им "светне" , че работният ден на майките с малки деца съвсем не приключва в 17 часа.

# 468
И аз искам да се включа с въпрос за Пловдив. Интересувам се от дневен курс, понеже съм в майчинство и мога да разчитам на помощ за детето само през деня. Намерих само на едно място - в Евро Алианс. Интересува ме дали има други, които ги устройва дневен курс, понеже са засписани само 4 човека, а все пак няма много време.
Аз вече писах че търся дневен курс, само че вече съм карала А1 и А2 ,/по система New Headwey -Beginer , Elementary/ ти от кое ниво ще започваш и по коя система?

# 469
Ще започна от първо ниво, понеже никак не съм добре с граматиката, но не знам по коя система.

# 470
И аз искам да се включа с въпрос за Пловдив. Интересувам се от дневен курс, понеже съм в майчинство и мога да разчитам на помощ за детето само през деня. Намерих само на едно място - в Евро Алианс. Интересува ме дали има други, които ги устройва дневен курс, понеже са засписани само 4 човека, а все пак няма много време.
Аз вече писах че търся дневен курс, само че вече съм карала А1 и А2 ,/по система New Headwey -Beginer , Elementary/ ти от кое ниво ще започваш и по коя система?

Би трябвало да ви пуснат входящи тестове, за да ви видят нивото. Поне при мен беше така...
Успех Simple Smile

# 471
Аз се колебая между Avo Bell и Европа.
125те лв. в Avo Bell са депозит, а не доплащане (както и 40те лв. в Европа), т.е. връщат ти ги при успешно завършване на курса. В Европа уроците са 2 пъти седмично по 3 астрономически часа (колкото и в Avo Bell). Продължителността на трите нива в Avo Bell е 22 седмици, а в Европа не разбрах колко е. Някой знае ли? Да не се окаже, че и в Европа има задължителна самоподготовка.

Аз се обучавам във Европа. Продължителността е 9 месеца, три нива.

# 472

Би трябвало да ви пуснат входящи тестове, за да ви видят нивото. Поне при мен беше така...
Успех Simple Smile

Разбира се , но аз за себе си знам ,защото скоро завърших курса и държах тест  Peace

# 473
Tedito82, доволна ли си от обучението в Европа? Колко хора сте в групата?

# 474
Не съм Tedito82, но да отговоря  Wink !

Доволна съм, 15 човека е групата !

# 475
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
И аз да допълня отговора за Европа.
Също съм доволна. Нашата група е от 10 човека, защото стартирахме от 3-то ниво. В първите две нива групите са по-големи, от 3-то ниво са по-малки защото повече се дискутира.

# 476
Здравейте, момичета,

аз пък искам да ви кажа в коя школа да НЕ ходите, и ще ви разкажа случая на моята колежка, която се въздържа да подаде сигнал, но на мен, въпреки че не съм пряко засегната, малко ми остава да го направя. И така - тя записа турски език, това беше единствената ДО, която го предлага като обучение. Започнаха няколко души,като май само тя беше по АЗ МОГА, или бяха двама, не знам точно. След като свършиха нивото някъде през юни или юли, й казаха, че ще започне второто ниво през септември, но са я накарали да подпише всички присъствени протоколи до края на обучението, защото не било много сигурно кога ще се сформира група за второ ниво и ако не се получи, на нея щели да й предадат материала за по тридесет часа на ниво  Thinking , ама нали все пак трябва да си получат парите... и тя подписала... Отделно си доплаща около 50лв за всяко ниво... И така, уж трябваше да започне втората седмица на септември, обаче пак отложиха и едва миналата седмица стартираха. И не е само това - преподавателят бил зает не-знам-кога-си и единственият вариант бил да карат по веднъж на седмица  Shocked... Смятайте колко ще го проточат и колко още ще ги размотават, а има и трето ниво... Аз й казах, че на нейно място щях веднага да сигнализирам, но тя се оправдава, че някаква нейна приятелка работела там и не знам какво си още... Освен това, като обсъждахме документацията, която подписваме всяка седмица в моята школа, тя казва, че при тях такова нещо нямало... Странно, защото по програмата всички ДО би трябвало да представят еднакви документи. От началото на август, мисля, че беше, протоколите са нови, на други бланки, а щом нея са я накарали да се разпише преди три месеца, смятайте кое колко е валидно...
Както и да е, школата е Нов стандарт, и лично аз не бих посъветвала никого да ги предпочете... Оттук нататък вие си преценете...

Ако някой от вас прецени, че постът е неуместен, предварително се извинявам, и дори бих го изтрила, при настояване от ваша страна...

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 12:45 от Zapetaika_

# 477
  • София / Костинброд / Годеч
Здравейте, момичета,

...

Не искам да го триеш, напротив ! Даже твоята приятелка би трябвало да подаде сигнал където е нужно !
Аман от побългаряване на всичко, дето се прави ...

# 478
Tedito82, доволна ли си от обучението в Европа? Колко хора сте в групата?

Доволна съм... въпреки, че много зависи от преподавателя който ти се падне...нашата понякога много се отплесва с глупости и губим време за глупости. 12 човека сме в групата. Много хора сме, но за без пари толкова Wink

# 479
Благодаря ви и аз се записах там пък каквото такова. Колебаех се за кабината, но друго си е на живо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт