Тренировки в домашни условия-12

• 41 283
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Весело посрещане на Новата година момичета!  Hug

За последно тази година- Cindy Whitmarsh - Less is More cardio workout, харесва ми. Допълних и с 30 мин. Total Body Sculpt, пак на същата мацка. Цялото е 50 мин. разделено на 10 минутки за различните части.
viv-miv май сме правили едно и също днес  Grinning

Margi качих новото кардио на Сидни Уитмарш  http://dox.bg/files/dw?a=4128c95659, остава само viv-miv да каже дали и тя е правила същото.

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 16:42 от vesyy

# 196
Viv, дай, като се сетиш, линкче към новооткритата ти тренировка на мацката от 10-дневките  Hug
Намерих една тренировка, точно като 10-дневките, пак в същата зала е, 55 минути, с друга мацка  Laughing

Results Fitness: Boost Your Metabolism with Tracey Staehle

# 197
Завършвам годината с 28 тренировка с Клаудия Шифър Grinning

Весело посрещане на Новата Година,момичета!
И скоро всички да се похвалим със съвършени тела Peace

# 198
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета благодаря за тренировките.Много сте отзивчиви.Лека вечер на всички!

# 199
  • GYM
Честита Нова Година! Живи и здрави, с желаните фигури!!!
От мен 39 ти час каланетика Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 200
Честита Нова година!!! Много здраве и само положителни емоции  Hug

vesyy, и аз това правих, добре е  Simple Smile
Margi, Веси го е качила вече  Simple Smile
Джери, сваляй и пробвай  Hug Малко ми прищрака коляното на едни движения само  Laughing
А това е пак на тази мацка  http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2045559  , изтеглих го и го прегледах, уаууууу  Shocked, супер натоварващо на пръв поглед, но има и медицинска топка и швейцарска топка. Тук изглежда много добре, явно е преди да забременее  Simple Smile

# 201
Chetsita Nova Godina  na vsichki super activni i sporuvashti mami:))))

Iskam da spodelq a vas edna strahotna programa ,koqto sam pravila i ima strahoten efekt.Kazva se  P90X .Vseki den ot sedmicata se trenirat razlichni muskulni grupi .Programite sa govtovi,ne e neobhodimo vie da si gi izmislqte,samo trqbva da se darjite i da izdarjite dokraj Wink))) Oshte sled vtorata sedmica pri men imashe vidim rezultat - super golq fen sam na tezi trenirovki, moje i na vs da vi pomognat vav fitness programite vi:).....
Haide priqtno spotuvane i mnogo energiq vi jelaq i me izvinete che pisha na latineca,preinstaliram windowsa i ne sam svalila bgfonda oshte:)

# 202
За много години, девойки!
Всичко най-хубаво през Новата година!
Може ли някой да качи в докса това последното със Сидни Уитмарш, че не мога тегля от рутракер!
Аз съм на бач, ама какво да се прави!
Доволна съм от Инсанити, но взе да омръзва и маи искам да търся нещо ново!
За Power90X съм чувала много хубави неща, но ако може някой да го качи пак в докса!
Пишете нещо ако трябва и имам да ви кача и аз!

# 203
P90x е страхотна програма, аз я правих около 2 месеца миналата година, ефект имах откъм стягане и оформяне на мускули, не и в намаляне на килата (липсваше правилният хранителен режим  Confused). Обаче, за да се следват точно тренировките ще ви е необходимо да си монтирате лост на тавана  Laughing, което не е особено практично в двустаен апартамент.

# 204
 Здравейте, интересувам се от упражненията  по Пилатес и ако някоя има тези с фитнес топката на Winsor Pilates моля да дадете линк.А има едни упражнения с една лента , но явно са нови , а също и с кръг , но за напреднали. Може би трябва да има отделна тема за Пилатес. Simple Smile

# 205
За много години, спортни мацки!  Hug

Аз днес се разписах с 1 час на Perfectly Fit Buns & Legs.

Доволна съм и ще я правя и нея, когато имам възможност.

# 206
Da za P90X ima variant za montirane na lost za nabirane,no ima i uprajneniq za sashtite muskulni grupi ,koito se pravqt s lastici ili dumbells.Veski moje da izbere spored fizicheskite si vazmojnosti i usloviqta v kashti za izpalnqvane na uprajneniqta.
A sam napalno saglasna s VIV-MIV hranitelniqt rejim e izkluchitelno vajen za postigane na REZULTATI Simple Smile))

# 207
Jeny M , мисля, че имам нещо с топка на Пилатес, но утре ще го кача, че съм на работа днес и ще трябва да отивам след малко!

# 208
  • Sofia
ЧНГ, мили момичета! Бъдете здрави, щастливи и красиви! Радвам се, че ви има!
evich ,Jerry F , vesyy вече е качила тренировката на Сидни в докса. Много благодарности на Веси и Вив, че я споделиха с нас, изглежда страхотна, даже мисля да я изпробвам днес. Аз съм голяма почитателка на тази мацка и за това съм ви мн. благодарна Hugо
gardje , радвам се, че Клаудия ти е харесала, аз още не съм я изпробвала, вече имам толкова много тренировки на компютъра....
И аз все искам да си организирам храненето, толкова много тренирам, стегната съм, не изглеждам зле, но кг напоследък не помръдват, лятото отслабнах  с много спорт, но  си качих кг. отново защото прекалявам с храната . Виждам, че без диета няма да мина и се чудя какво да избера. Много бях доволна от страхотната диета на Байкова, има я във форума, но вече съм я правила няколко пъти. Дали да не започна Дюкан,  много  ли е ангажиращо? Препоръчайте ми моля ви нещо, което е ефективно, но не е трудно за изпълнение и не се гладува много. Като ходя на работа ми е трудно да спазвам диети, но всичко е въпрос на организация,разбира се.
Поздрави

# 209
  • Sofia
Момичета, пробвах новата тренировка на Cindy Whitmarsh - Less is More cardio workout. Много ми хареса, интензивна е, изпотих се добре. За 30 мин. доста калории се горят, ще я включа в програмата си. Още веднъж благодарности, че я качихте.  bouquet

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 18:25 от Margi

Общи условия

Активация на акаунт