Тренировки в домашни условия-12

• 41 285
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • GYM
37ми час каланетика Mr. Green Mr. Green

# 181
Midi4ka*,как и е заглавието на тази половинчасова програма,за да я намеря в руския тракер?Прегледах линка който си дала в you tube и ми изглежда доста добре,мисля че супер натоварване ще се получи  Mr. Green Искам малко и аз да разнообразя,че само с Клаудия скоро ще ми доскучае Grinning

# 182
Днес I've got abs и Booty Shakin на Шон Ти

# 183
Днес Тоун ит ап! с Деби  Simple Smile
Мидичка, изтеглих 1 тренировка от мадамата в клипчето, ще я пробвам другата година  Crazy
И на мацката от 10-дневките изтеглих друга тренировка, ще дам отзиви.
Весело посрещане на Новата година, всичко лошо да си остава в старата, сланината и тя  Mr. Green Hug

# 184
Ето линка:http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1912828

Определено е супер натоварваща. Особено първата част. Буквално ми горят мускулите отвътре. Дано скоро се похваля с положителен ефект.

# 185
Ето линка:http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1912828

Определено е супер натоварваща. Особено първата част. Буквално ми горят мускулите отвътре. Дано скоро се похваля с положителен ефект.

Много ти благодаря,вече го свалям Peace

# 186
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря и аз в момента свалям и двете.

# 187
Снощи и преди малко - 125 и 126 час каланетика.

# 188
Cardio Groove от Денс партито на Шон за финала на тази година.

Да ви пожелая весело посрещане на Нова година и от другата с нови сили  Hug

# 189
  • Sofia
Днес се отчитам с Tone It Up на Деби, ръцете ми ужасно се натовариха, макар че правих упражненията с 2 кг. гири.
viv-miv , с колко кг. гирички тренираш ?
Момичета, желая ви приятно посрещане на Новата година, много здраве и любов . Дано през 2011 постигнем мечтаните резултати!

# 190
  • Torino,IT
И от мен весело посрещане, изпълнено с много настроение и емоции Hug

# 191
Margi, гиричките са ми от 1 килце  Blush Laughing МъжО каза, че нямало предвидени други в бюджета, то аз дъмбели исках, ама за тях хич няма  ooooh! Като ги купувах на времето бях много зле в ръцете, една лицева опора не можех да направя, за това са толкова малки  Laughing
Последно за 2010 се отчитам с една нова програма на мацката от 10-дневките - 30 минути кардио, хареса ми  Peace
Весело посрещане на Новата година!

# 192
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Весело посрещане на Новата Година!

# 193
  • GYM
38ми час Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Весело и от мен Heart Eyes

# 194
  • Sofia
viv-miv , според мен като за тренировките на Деби  1 кг гирички са  мн. добър вариант, на мен с 2 кг  ми идва нанагорно и мисля да си купя да имам и 1кг, за да мога да ги сменям.
Ако можеш, качи, моля те новото кардио на Сидни Уитмарш в докса, ще ни направиш  чудесен новогодишен подарък ако го направиш   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт