Тренировки в домашни условия-12

• 41 292
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Хип-хопът на Шон  Томсън хич не бил лош. Днес правих Fat Burning Cardio 2  от него, доволна съм.

# 166
Вчера и днес с Деби - Тоун ит ап и Кардио кор експрес  Simple Smile

# 167
  • GYM
35ти час Mr. Green

# 168
  • au bout du monde
Вчера Fat burning cardio 2 ; днес Ab Sculpt 2 и пилатес.

# 169
Здравейте момичета (и момчета),
имам един въпрос: родих преди 4 месеца и имам доста кг за сваляне (15кг). В нас имам велоергометър и не знам по колко време да въртя и колко пъти в седмицата. Доста съм обездвижена (почти 9 месеца лежах докато бях бременна), но съм решила твърдо да отслабна, разбира се и диета ще има.
Съжалявам, ако вече сте обсъждали тази тема, но не я намерих.

# 170
  • Torino,IT
Първо ниво на Джилиън и след това 16 мин на кростренажора.
За днес толкова Peace

# 171
26 ден с Клаудия Шифър Grinning

# 172
# 173
Здравейте момичета (и момчета),
имам един въпрос: родих преди 4 месеца и имам доста кг за сваляне (15кг). В нас имам велоергометър и не знам по колко време да въртя и колко пъти в седмицата. Доста съм обездвижена (почти 9 месеца лежах докато бях бременна), но съм решила твърдо да отслабна, разбира се и диета ще има.
Съжалявам, ако вече сте обсъждали тази тема, но не я намерих.
Здравей, добре дошла  Hug Ако си решила да си ползваш велото започни с 20 мин и увеличавай докато стигнеш поне 40. Аз съм с кростренажор вкъщи и не мога да се изкажа компетентно за скоростта, но гледай да не ти е прекалено леко, трябва и да се поизпотиш  Crazy А ако ти омръзне да въртиш педалите има доста програми с упражнения, които можеш да редуваш. Друг вариант е примерно 3 дни да въртиш и 2 дни някакви упражнения да правиш за оформяне и стягане на тялото, каланетиката е супер, питай Велвет  Mr. Green

От мен днес кардио с Шалийн.

# 174
Как вървят тренировките?
Виждаш ли още подобрения?
Аз за съжаление я спрях,защото не ми остава време да я правя. Избрах си нещо по-кратко,но много изтощително. Ето това:http://www.youtube.com/watch?v=J-I3hPwDQxQ Цялата програма е половоин час и я има в руския тракер.
Правя го от около 2 седмици почти всеки ден(с почивка по Коледа) и мисля ,чее ок. Макар че мъжа ми май не вижда голяма промяна.
Искам да питам нещо по-запознатите. Тъй като тази гимнастика е концентрирана в долната част на тялото(където ми е проблема) и правя само нея. Та-дали няма голям ефект,тъй като не си почиват мускулите,а я правя всеки ден?
С други думи-колко често да я правя според вас?
Благодаря ви предварително.
И с пожелания за отлични резултати и перфектни тела за новата година.  bouquet

# 175
Днес хип хоп кардио, но бях хапнала преди това и ми стана лошо та спрях преди края. Laughing

# 176
  • Sofia
Аз вчера сутринта правих 30 мин пилатес-Winsor+10 min solutions, а след обяд  30 мин Debbie s Cardio Sculpt Express.
Днес с Debbie Cardio Core Express.
Много ми допадат тренировките на тази Деби,имам чувството че ако човек прави цялата и' програма, ще има голям ефект.
Midi4ka, аз съм си издърпала тази тренировка за долна част, мисля да я изпробвам. Може би е хубаво поне 1 ден са правиш  само разтягане.

# 177
може ли да ми препоръчате нещо за стягане?

# 178
Как вървят тренировките?
Виждаш ли още подобрения?
Аз за съжаление я спрях,защото не ми остава време да я правя. Избрах си нещо по-кратко,но много изтощително. Ето това:http://www.youtube.com/watch?v=J-I3hPwDQxQ Цялата програма е половоин час и я има в руския тракер.
Правя го от около 2 седмици почти всеки ден(с почивка по Коледа) и мисля ,чее ок. Макар че мъжа ми май не вижда голяма промяна.
Искам да питам нещо по-запознатите. Тъй като тази гимнастика е концентрирана в долната част на тялото(където ми е проблема) и правя само нея. Та-дали няма голям ефект,тъй като не си почиват мускулите,а я правя всеки ден?
С други думи-колко често да я правя според вас?
Благодаря ви предварително.
И с пожелания за отлични резултати и перфектни тела за новата година.  bouquet

Все по-добре изглеждам   Grinning  дори вече и бричовете,където ми е основният проблем,намаляват.Вече не са толкова пухкави местата,което ме кара да мисля,че слоят от мазнина над мускулите по бедрата и седалището ми  намалява.
И аз ги правя всеки ден,от 03.12 не съм почивала и съм ОК Peace Въпреки това мисля,че трябва да има и ден за почивка Wink

П.П Току що приключих 27 тренировка

# 179
  Здравейте, дами със спортен дух! Аз от скоро съм регистрирана, но редовно преглеждам форумите. От около половин година се "заигравам" със Синди Крауфорд,  като редувам  програма 1 и 2 . Също като "ron4e" съм доволна от цялостното стягане.През ден е напълно достатъчно. Чудесно се получи при мен комбинациятас : за стегнат корем - там е мойта слабост-
http://vbox7.com/play:c500421d; и
http://vbox7.com/play:a10884b6&al=1&vid=959485, което според мен не е за отслабване, а определено за стягане и повдигане на дупето. Това последното го правех на майтап, просто защото ми беше приятно, без да се заглеждам обърната в огледалото. Но наскоро след пореден шопинг на бельо', ми се стори, че дупето ми се е поповдигнало, но не бях сигурна, докато съпругът ми не каза, че съм направила "бразилско дупе" / той е много пестелив на комплименти и суперлативи/.
" Marrcheto" пробвай, ще ти хареса. На който съм го показала му е харесало. При теб резултата ще е по-бърз и осезаем, като имаш предвид и моите 42 г.

Двете клипчета -за дупе и корем от vbox7, които си дала, са супер!!! Идеални са ми за бърза тренировка-тъкмо се чудех какво да измисля за 15тина минути сутрин, че с децата повече време сега не остава.

Много ти благодаря!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт