Тренировки в домашни условия-12

• 41 291
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Аз продължавам с 10-дневките, днес 7-ми ден, но малко пообърках програмата и играх 2 дни долната част, е, сега 2 дни ще скачам на горната  Laughing
Весело посрещане на празника  Hug

# 151
  • Torino,IT
Весело посрещане на празниците на всички, много здраве на вас и семействата ви , щастие и късмет Hug

# 152
Мацки,

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!
Много веселие и усмивки за всички   Close-mas:

# 153
Честито Рождество Христово! Бъдете благословени и радостни! Simple Smile
Днес се отчитам с 32 км каране на колело навън в хубавото време Simple Smile Ех ако продължавам така Simple Smile Весели празници, момичета! Simple Smile

# 154
Да ми предложите някакви упражнения за стягане на гърба или нещо  за в помощ имам изкривяване
Честита Коледа на всички!
И аз търсих гимнастика специално при болки в гърба за една възрастна жена със сколиоза. Успях да намеря това видео http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=424967, изгледах го по диагонала, май е доста старо.

# 155
Момичета, през 2006 излезе един диск-подарък със списание Грация. Казваше се "перфектно тяло за 12 мин. на ден". Аз го имах, ноооо вкъщи с малките е като бермудския триъгълник, та имам нужда пак да си го набавя.

Някой да има идея от къде, или да го има за да го презапиша?

# 156
и аз при вас, за да се мотивирам.

# 157
  • Пловдив
И аз се присъединявам към отбора на домашнотрениращите, засега само с четене , а през новата година се надявам и с практика  Mr. Green

# 158
  • GYM
33ти час каланетика Twisted Evil

# 159
Bi ли ме осветлила какви са тези чаосве? През цялата тема даваш отчети.

# 160
  • Sofia
Вчера 10 дневката за долна част, после кънки на лед. Днес не ми е добре и мързелувам.

# 161
  • GYM
34ти час Mr. Green
velvetvoice май ще трябва да показваш снимки скоро Simple Smile
Ще, ще...Още 6 часа и ще ви се покажа Mr. Green Жалко само, че не снимах желетата преди да започна Mr. Green Mr. Green Да видите вие разлика Mr. Green
Елементарно. 1час=1тренировка.
ПП. Темата е отчетна.

# 162
аз се отчитам от вчера и днес Трейси - Метод

# 163
Елементарно. 1час=1тренировка.
ПП. Темата е отчетна.
Ама ти ли решаваш кое кога ще тренираш?

# 164
Шушулче Каланетиката е една и се прави примерно 100 часа за да има най-добрия ефект върху тялото. Потребителката е стигнала до 33 тия час. В миналата тема имаше друга потребителка, която май 140 та и от горе часа направи.

Общи условия

Активация на акаунт