Тренировки в домашни условия-12

• 41 281
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
здравейте и от мен.аз малко се поизгубих,но си имам основателни причини.тази седмица ми бе много ама много заета и успях само два пъти фитнес.но от днес пак почвамм усилено и така
днес реших малко по леко като за пръв път
Клаудия шифър
8 мин абс

# 136
Здравейте, имах малко прекъсване , но от петък пак съм редовна. Отчитам се с Трейси Андерсън, и вчера и днес 10-дневките. Ще ги редувам известно време  Simple Smile

# 137
Започнах с втория диск на Синди във вторник. Днес направих четвърта тренировка. Играя я цялата - 65 мин. Справям се и след всеки изминал път се чувствам все по-добре след края на тренировката Simple Smile имам чувстовто, че се зареждам с енергия и съм готова веднага да продължа например да танцувам Simple Smile Каня се поне по четири тренировки седмично да правя. Стискайте палци. Синди за сега ми пасва много. Точно като се изморя и вече съм готова да спра - дава почивка, леко и приятно тренирам с нея. Търся линк за упражненията на Клаудия Шифър, но не успявам да намеря. Бихте ли публикували от къде мога да ги изтегля? Благодаря Simple Smile

# 138
Намерих упражненията на Клаудия Шифър. Голяма част от тях са подобни на тези на Синди. Днес направих Синди сутринта. За пети път. Ставало и вкъщи! Simple Smile Супер! Благодаря ви момичета!

# 139
17-ти ден с Клаудия Шифър Grinning

# 140
  • GYM
29ти час Mr. Green

# 141
  • Пловдив
Здравейте! Обръщам се към вас с една молба, понеже досега не съм се занимавала със спорт никога. Не съм имала проблеми с килограмите досега, даже съм малко под нормата, но бедрата и дупето са ми отпуснати и бричове имам и като цяло не се харесвам особено. Надявам се да ме насочите към някоя програма за стягане на бедра и дупе или тема, която да прочета (изписали сте адски много, а нямам много време за четене. Благодаря предварително.

# 142
marrcheto, аз понеже съм на тема Синди Крауфорд и се чувствам много добре от нея те съветвам да си я свалиш и да тренираш с нея. Ще усетиш стягането още след първите 3-4 трнировки. Не е нужно всеки ден да тренираш - по 4 пъти седмично по един час ти е добре. Щом нямаш за сваляне си хапвай смело. Синди ще те стегне и ще се чувстваш супер. Успех!

# 143
  Здравейте, дами със спортен дух! Аз от скоро съм регистрирана, но редовно преглеждам форумите. От около половин година се "заигравам" със Синди Крауфорд,  като редувам  програма 1 и 2 . Също като "ron4e" съм доволна от цялостното стягане.През ден е напълно достатъчно. Чудесно се получи при мен комбинациятас : за стегнат корем - там е мойта слабост-
http://vbox7.com/play:c500421d; и
http://vbox7.com/play:a10884b6&al=1&vid=959485, което според мен не е за отслабване, а определено за стягане и повдигане на дупето. Това последното го правех на майтап, просто защото ми беше приятно, без да се заглеждам обърната в огледалото. Но наскоро след пореден шопинг на бельо', ми се стори, че дупето ми се е поповдигнало, но не бях сигурна, докато съпругът ми не каза, че съм направила "бразилско дупе" / той е много пестелив на комплименти и суперлативи/.
" Marrcheto" пробвай, ще ти хареса. На който съм го показала му е харесало. При теб резултата ще е по-бърз и осезаем, като имаш предвид и моите 42 г.

# 144
  • GYM
30ти час Party

# 145
  • GYM
 Mr. Green Явно здравата съм се разтренирала...Днес 31час Mr. Green

# 146
Айде и аз да си кажа програмата - вчера и днес пак 10-дневките  Simple Smile

# 147
# 148
  • Ст Загора
Да ми предложите някаккви упражнения за стягане на гърба или нещо  за в помощ имам изкривяване ,също натрупах по бедрата нещо и за там да предложите? Мерси предварително.

# 149
velvetvoice май ще трябва да показваш снимки скоро Simple Smile
Аз сутринта покарах колело 12 км навън с шал и шапка и после от Синди още 35 мин отделих за упраьнения за корем, ръце и гръб. Като се има предвид, че изяждам в последните дни по един шоколад, 2 кроасана, бисквити, кекс и отделно си се храня обилно сутрин, обед и вечер и съм качила само 0,4 кг, това си е цяло постижение Simple Smile Дори коремчето ми става по-плоско. Като намаля храната (ако успея) и продължа с тренировките сигурно ще стана супер красива  Grinning Joy Благословено и радостно посрещане на Коледа, момичета! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт