Тренировки в домашни условия-12

• 41 245
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
!Diva! много се радвам че те разсмях ама баш си е така Grinning. Кое по-напред даже гледам съм забравила да спомена търгане на крака, ръце и мустаци която има Confused Laughing. Това в кръга на шегата. Аз наиситна карам както мога че наскоро прекарах бурсит (възпаление на рамото). Та гледам много да не го тормозя. Те пък пустешките не си спират ръцете. Но само напред. Никакво отказване.

# 346
  • Sofia
Ей, момичета, и мен  много ме развеселихте!

maiadate , Pilates от Замундата го отварям с Media Player без проблем.
Специално за теб, Живанк@ и всички желаещи, качвам всички пилатеси, които имам в докса. Те са събрани в 1 файл, има всякакви тренировки-за корем, за крака и дупе, за цяло тяло, изберете си.
Дaни   , пробвай тренировката за корем ако искаш.

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Петък 28.01.11.
Файл : WinsorPilates.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=59073a9394

Аз вече съм 52,5 кг!Ура! Цел-50кг.
  Приятна вечер. Hug

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 20:29 от Margi

# 347
Vici75 Hug Laughing
Jerry   this is tae-bo е страхотна тренировка, натоварваща е. Благодаря от сърце!  bouquet

И аз ще се опитам да потърся в руския торент по-нови тренировки на Били Бланкс дано са добри като тази.

# 348
Margi, браво за килата, само така   bouquet
Джери, сега като се замисля точно на 14-ти януари преди 2 години ми беше първата тренировка със Синди  Crazy Доста вода изтече от тогава.
Оххххх, момичета трябва да влизам в час с храната, че се оливам ппоследните няколко дни и тренировките само дето ги правя май, хич не им помагам  Tired

# 349
Привет, момичета!
Има ли го в докса най-новото от 2010 г тае бо- This is tae bo ?
Моля ако някой го има до го качи на докса!
Да го видя и аз! Правя още това старото за което ви писах и го съм го качила и в докса!

# 350
Evich, ако не ти е късно, или някой друг не го качи, в понеделник мога, тук ми гасне компа.

Направих антицелулитната, добра е, нещо с упражненията за крака не се разбирам обикновено.

# 351
  • На плажа

Благодаря ти,сега ще видя,дали ще се справя с този Докс,че до сега не съм го ползвала и не ми е позната системата  Peace
И ти пожелавам скоро да стигнеш заветните 50 кг. Peace

# 352
Джери, мерси, нищо не е късно, сега правих пак старото и едно турбо!
Когато имаш време, тогава!

# 353
Здравейте  Simple Smile
Днес правих Шейп ит ап! на Деби, за пръв път, че ми идва дългичка иначе, супер е, доста се натоврих  Crazy

# 354
Ей, момичета, и мен  много ме развеселихте!

maiadate , Pilates от Замундата го отварям с Media Player без проблем.
Специално за теб, Живанк@ и всички желаещи, качвам всички пилатеси, които имам в докса. Те са събрани в 1 файл, има всякакви тренировки-за корем, за крака и дупе, за цяло тяло, изберете си.

Аз вече съм 52,5 кг!Ура! Цел-50кг.
  Приятна вечер. Hug

Margi,благодаря ти  Hug И браво за килограмите,много се радвам за теб Grinning Дано и при мен скоро да има такъв ефект диетата на Байкова Praynig

# 355
Здравейте Еталони за Женска Красота !   Hug
Искам да ви питам ,ама не се смейте много ..Аз съм абсолютен компютърен недорасляк..и след като
Beloved,  беше така мила да микачи пак в докса  Pump it up, веднага започнах да го свалям...е, да ,ама катого свалих и само звука ми го има, а картина никаква...едни размазни се разхождат на екрана ми...съяите размазни ги имам на комп, когато слушам музика..и на екрана те си се размазват...ама го обясних!  Blush  Искам да ви питам, аз като съм извън страната и например Vbox, не ми се отварят, да не би и от докса да не мога да свалям? Или трябва и нещо допълнително да си сваля ?   newsm78   Лаптопа ми е хубав и не е стар, и си работи съвсем нормално...какво трябва да направя ? 

# 356
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Според мен проблема не е във теб.Аз също съм индианец ама като съм теглила от ДОКСА или от други места,които са предоставяли момичетата всичко е било ОК.

# 357
Здравейте Еталони за Женска Красота !   Hug
Искам да ви питам ,ама не се смейте много ..Аз съм абсолютен компютърен недорасляк..и след като
Beloved,  беше така мила да микачи пак в докса  Pump it up, веднага започнах да го свалям...е, да ,ама катого свалих и само звука ми го има, а картина никаква...едни размазни се разхождат на екрана ми...съяите размазни ги имам на комп, когато слушам музика..и на екрана те си се размазват...ама го обясних!  Blush  Искам да ви питам, аз като съм извън страната и например Vbox, не ми се отварят, да не би и от докса да не мога да свалям? Или трябва и нещо допълнително да си сваля ?   newsm78   Лаптопа ми е хубав и не е стар, и си работи съвсем нормално...какво трябва да направя ? 

Здравей пинкито,
и при мен е така.Трябва един кодек да се инсталира.Тъкмо се занимавах с този проблем и изтеглих от интернет един кодек, обаче ми се задействува алармата за вируси и не инсталирах програмата.Имам си информатик във фамилията, но още спи и като го хвана, ще го накарам да ми намери безвирусен кодек.Ще пиша пак и ще ти дам линк откъде да го изтеглиш.Кодекът има следния номер C00D10D1 .

# 358
Ох, много ти благодаря.. а аз си мислех, че съвсем се вкретенила.... Blush    И аз най-сетне да заподскачам...аз си взимам ДВД та от библиотеката, ама има неща, които просто искам да си ги имам , а не да ги мисля,че трябва да ги връщам.... Crossing Arms

# 359
  • Sofia
Pinkito,проблемът ти е в кодеците. Изтегли си от Замундата някакви по-новички и няма да имаш грижи. Peace

Общи условия

Активация на акаунт