Тренировки в домашни условия-12

• 41 198
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Отчитам се за двата дни с Slim in 6, като ще се похваля, че и мълето хванах малко да поскача, и беше доволен да се пораздвижи. То след това ояждане при мама... Но пак сме у дома и диетата продължава Simple Smile

# 541
Къде беше календарът за Слим сериите на Деби, много ще съм благодарна !?
Доколкото зная, всяка от сериите всеки ден по 2 седмици и ставам 6 седмици, но и аз сега ги започвам да ги правя и да разучавам курса й.

И аз ще съм благодарна, ако получа повече инфо! Praynig

# 542
Здравейте на всички, нямам възможност да прочета всичко написано от вас, за това директно ще задам въпроса си, и ако някъде е обсъждане тази тема моля да ме насочите. От известно време съм на диета, искам да сваля малко повече от 10 кг. Много ме притеснява корема ми. От както се помня съм пълничка и винаги съм имала натрупване на мазнини на корема. Та въпросът ми е какви упражнения трябва да правя в домашни условия за да стопя мазнините на корема и в същото време да не увисне кожата. Не разполагам с много свободно време, но трябва да направя нещо по въпроса. Благодаря ви.

# 543
awesome79 ти отколко време го правиш и доволна ли си от резултатите?
Vessy Това го правех редовно, преди да забременея. Преди да започна да го правя тренирах, но някак все еднообразно Фитнес,Тае бо, Кардио партитата 1,2 и 3. Имах 2кг, които колкото и да се стараехе, не успявах да изчистя. След третата тренировка с Нел изчезнаха...да, енергично е, аз такива ги обичам. Сега го правя веднъж в седмица, понеже имах проблеми с коленете, а те основно се натоварват. За отслабване препоръчвам с две ръце, като по- интензивно кардио.
Иначе сега през другото време правя програмата на Chalean от Beachbody - Burn /3 вида тренировки/, Push /3 вида тренировки/ и Lean /3 вида тренировки/ + Кардио и кореми. Програмата е за 3месеца, според мен ще работи идеално.

# 544
awesome79 правила съм я това лято дето мина, има ефект, но поне за мене не беше много натоварващо!
Инсанитито е по-яко, както и тези на Дозис и на Нил, така мисля, може да не е така!

# 545
спазвате ли някакъв режим на хранене с тренировките?
AquaElite хранителен режим е задължителен, ако целиш някакъв конкретен резултат:
1. Повишаване на мускулна маса и издръжливост- увеличават се броя на храненията, протеинови храни, особено след тренировка. 
2. Цел отслабване- се изключват от менюто тестени, мазни храни, алкохол, пържено, газирано - храненето най- малко час след тренировка.
Каквито и да са тренировките във всеки случай повишаването на работата на мускулите, повишава метаболизма и горим повече, т. е. който тренира отслабва.  Peace

# 546
Инсанитито е по-яко
Да, тренировките на Нел не са супер натоварващи, но за мен конкретно имаше ефект /понеже ми дойде като разнообразие на всичко, което бях превила преди това/.
Съгласна съм Инсенити е направооо, а бе името говори само за тренировката, щом още не съм се престрашила да се пробвам. Вече месец влизам във форма и още не съм се навила да го направя, събирам смелост.
Дозис само гледах, миииии някаква подскачаща клечка, не ме кефи...имат много движения, които са с потенциал за контузии, ако се прави от начинаещи. Мое лично мнение Peace

# 547
Пак да  пиша- и на мене отначало ми се видя Дозис леко, но не е така, особено с гирите е много яко!
И това на Нил май ще го пробвам , да видя как ще се справя!
А Инсанити първия ми опит беше неуспешен, след два три месеца пак и стана! Мисля на пролет да го правя пак!

# 548
Здравейте момичета,
от известно време надничам в темичката и искам да ви поздравя Simple Smile
Отдавна се каня и аз да се взема в ръце,но все си намирах оправдания,но вече край ..  Naughty
Изтеглих си няколко клипчета кардио , от месец правя и тренировки за корем и дупе,но ме интересува има ли нещо подходящо специално за паласки ...  Blush
След втората бременност,доста килца трупнах там,а нямам идея как да ги намаля поне.
Извинявам се предварително , ако е обсъждано много пъти и ще съм ви безкрайно благодарна ако ме насочите  Hug
Успех с борбата на всички и дерзайте  Hug

# 549
awesome79  хиляди благодарности за информацията   bouquet най-вече да знам да не хапвам непосредствено след тренировка, макар, че се е случвало  Embarassed

# 550
awesome, аз пак с въпросите  Laughing а защо да не се яде непосредствено след тренировка? попадала съм на мнения, че баш след тренировка е добре да си похапнеш, още докато ти е ускорен метаболизма....

Nell McAndrew - Cardio Core and Stretch    http://dox.bg/files/dw?a=9892685d5c  активен до : Неделя 13.02.11.

пфуу, не мога да го изтегля  newsm78 въобще не тръгва...

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 07:44 от ray

# 551
maiadate, на предишната страница Веси Hug ми е отговорила къде да търся календарите.
Цъкни върху мненията на текста, където пише скрытый текст
Jerry F ето тук в мненията го има календара http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2887979, а тук е на слим сириите експрес  http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2887959

Днес Били - Това е Тае-бо, все повече ми харесва  Wink

Хубава нова седмица  Hug

# 552
Привет, момичета Hug

Аз реших МП4 проблема Wink като си свалих една програмка за конвертиране на видео файлове Peace Който се интересува - ще му я кажа  Peace

Аз вчера се пробвах с Инсанитито - лелееее #Crazy луд е този Шон, луд, луд, ама е супер тренировката Peace Почивах си от време на време, ама я изкарах Crazy Днес нещо по-лекичко ще е, ама още се чудя какво newsm78 Нещо с гирички ми се ще - някакви предложения?

За храненето - аз вече от 2 седмици съм много стриктна в режима, който общо взето е т.нар. първа фаза на диетата Саут Бийч Peace Аз и преди да забременея така се хранех, много тренирах (тогава със сериозни тежести се бях захванала) и бях в най-добрата си форма Confused Дано скоро си я върна Praynig

# 553
awesome, аз пак с въпросите  Laughing а защо да не се яде непосредствено след тренировка? попадала съм на мнения, че баш след тренировка е добре да си похапнеш, още докато ти е ускорен метаболизма....
Тук мненията са много, дискусиите по темата също много, въпросът е човек да види индивидуално за него какво работи. Но като цяло принципът е следният /от научна гледна точка, няма мърдане/:
1. След тежка силова /или каквато и да е друга/ тренировка организмът изразходва доста енергия за кратък период от време- ето защо е необходимо да "нахраним" мускулите си с неще бързо и това трябва да стане веднага след тренировка. Натоварването е изразходило мускулен ресурс, причинило е минимални щети, които е нужно да възстановим. Нужни са въглахидрати и протеини - 20-30гр протеини и малко прости въглехидрати /шейк от суроватъчен протеин + 5гр захар/.
В този смисъл, аз лично не броя тази храна за същинско хранене след тренировка.
2. Бавен или бърз метаболизмът не отъждествявам с бавен или бърз пулс през време на една аеробна тренировка- метаболизмът се вдига с времето при редовно натоварване на всички групи мускули. Т.е. не тренираш - бавен метаболизъм, повишаваш работата и издръжливостта на мускулите- вече не толкова  бавен метаболизъм.
По- ускорени са процесите след тренировка, да, доказано е, че този ускорен процес продължава дори 16ч. след минимум 45минутна кардио тренировка- това не означава, че ние можем да си позволим да се храним през това време с пържено свинско с лук или да изядем 5млечни шоколада, ако целта ни е да топим мазнини.
Храненето наистина е важен фактор и колкото и да тренираме, няма да видим целения резултат, ако не обърнем внимание с  какво гориво "зареждаме" телата си Simple Smile
Пак се отплеснах....

# 554
  • Sofia
Още 1  Синди Уитмарш качих в докса за Джери и Дива, чудесна 30 мин тренировка за долна част на тялото. Обичам да я правя когато нямам време, но все пак искам да се натоваря:
Results 10 Days Lower.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=729a51858a
Линковете са активни до 14.02.

awesome79 , напълно се присъединявам към мнението ти за храненето. Peace[

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 12:30 от Margi

Общи условия

Активация на акаунт